Zvažujem rozvod
Ahojte na úvod musím povedať že mám veľmi starostlivého a spoľahlivého manžela. Tu to všetko asi nejak škrípe lebo sa dosť často ku mne správa ako keby som bola neschopná ale to by som možno ešte nejak zvládla. Čo ma najviac vytáča sú neustale urážky na môj výzor ako vyzerám. Buď mám niečo robiť s vlasmi lebo sú riedke alebo smiešne chodím som chudá a najnovšie sa zameral na moje vrásky. Podotýkam každý mi tipuje o dosť nižší vek. Ja som si prirovnala jeho správanie ku mne ako ku psovi. Mám nakazené ako mám späť ako mám sedieť aby sa mi vrásky nerobili. Nemá problém má zobudiť v noci lebo nespím podľa jeho predstáv. Myslím že je manipulátor a aj na svojom výzore si dosť zakladá takže preto mu stále na mojom výzore niečo vadí ale neviem či je normálne takto žiť aby stále mi ukazoval na moje nedokonalosti a potreboval ich odstraňovať. Neviem si predstaviť čo nastane po deťoch kde sa žena zvykne o dosť zmeniť na výzore a práve preto píšem lebo sme začali pracovať na dieťati. Na druhej strane sú manželstva kde riešia horšie veci a nemusím mať šťastie nájsť si znovu milujúceho manžela. Ale mávam stoho dosť depky. A rozprávala som sa na túto tému snim aj hádala a jeho odpoveď ja prepáč mojkanie a ja som len úprimný a chcem ti dobre. Potrebujem počuť na to viacero názorov tak sa obraciam na vás
Toto NIE JE NORMALNE.
Aby ta v noci zobudil, lebo zle spis a to vsetko KVOLI VRASKAM? 😂...prepac, je mi to az smiesne. Jedna vec je, ked partnerovi zalezi na zdraví toho druheho...ale vrasky nemaju so zdravím nič spoločné. Ine je, keby ti povedal, laska velmi sa hrbis, fyzioterapeuti odporucaju spat a sediet takto...atd. Preco sa ho nespytas, ze preco je vlastne s tebou, ked mu vadia tvoje riedke vlasy a ze si chuda a divno chodis a robia sa ti vrasky? 😀...spytaj sa ho, ci si je vedomy toho, ze ludia starnu a veru sa im robia aj vrasky. Toto spravanie nie je v poriadku a teda, rozmysli si, ci chces s nim mat aj deti. Vies ako sa ti moze telo zmenit po porode? Isto vies, len ci to vie aj on 🙄. Nehovoriac o tom, ze sa ti mozu spravit strie - na bruchu, na zadku, na prsiach...no proste kdekolvek sa im bude chciet 🙂. Ze tato hormonalna zmena moze mat za nasledok, ze tie vlasy budes mat este redšie, ze po dokojeni mozes mat prsia vytahane a splasnute, atd atd atd...Co ten chlap bude robit potom??? Ved on sa zblazni...a ty s nim, lebo budes mat doma teror, co sa tyka tvojho vzhladu...
Je to smutne, zažila som takého chlapa v kabinke ako dirigoval svoju frajerku a mal poznamky. Keď budete mat deti, vtedy sa to podľa mna zhorsi. Nebudeš dieťa dobre držať, nebodaj kojiť, nebodaj bude plakat, nebodaj bude pozadu, nebodaj nebude vyglanceny byt. Zo všetkého tá podľa mna bude viniť.
Čistý psychopat, takéto manipulovanie, skôr, či neskôr nedáš.... čím skôr utekaj a ži si svoj život 👉
Áno, je to úplne normálne...každá sme to takto mali, alebo to takto máme v manželstve...je to súčasťou manželstva...pred manželstvom ťuťuli muťuli a po manželstve príkazy, zákazy, rozkazy...😁😁😁 nič si z toho nerob, jednoducho počúvaj, čo ti hovorí, rob podľa neho, snaž sa, aby si bola vždy krásna, najlepšie bez vrások...veď, čo nespraviť pre milujúceho a starostlivého manžela, však? 🙂
A teraz vážne...ak je toto pravda - čo neverím, tak nemám pre teba ani kúsok ľútosti, pretože si blbá ty, keď si si takého muža vzala...
Raz by na chlap zobudil v noci ze nespím podľa predstáv tak by bolo rosambo druhý krát by som obetovala noc a zobudila ho v pravidelných intervaloch vždy 10minut potom čo zaspí a ak by ani ti nepomohlo poslala by som ho do riti, lebo toto je všetko len nie starostlivý a milujúci manzel
S takým dieťaťa ved by som utekala čo by mi nohy stačili.Manipulátor, narcis, ponižuje ťa a TY rozmyšľaš o dieťati to fakt. Zbláznial si sa.Rozved sa hej je ku mňe dobrý to si len nahovaraš a nie že je k tebe dobrý TY ho chceš vidieť dobrého.Na dieťaťa s nim zabudny.Pride čas ked tu budeš pisať že ťa týra.Ved toto čo píšeš si je len zlé predstaviť a nie zažiť.Najlepšie by bolo keby TI tu nejaka žena na MK napísala svoju skusenosť.TY fakt nemáš vôči sebe žiadnu úctu chova s ak tebe ako k handre na podlahu a TY rozmyšľaš mať s nim dieťať prebud sa .Nechápem ako môže byť niekto taký hlúpy a toto napísať že chcem s nim dieťať.Och už len to nič ine TI nechyba.Spamätaj sa pokiaľ nie je neskoro.
ak je naozaj takyto, nie je to dobry partner
manipulator. vypocuj si podcast https://open.spotify.com/episode/2a1Z8HI8t3skIG...
otvori ti oci.
depta ta ked vystrcis rozky tak sa najskor ospravedlnuje a raz ta zacne bit.

@jana0215 a ty manželovi tiež v rámci vašej zdravej komunikácie tiež pripomínas jeho telesné a iné nedostatky?