icon

Zvláštna hostiteľka

5. jún 2025

Čo si myslite o osobe ktorá vás pozve k sebe domov na navstevu na pár dni, upecie kolac a povie “to som piekla pre manžela”, alebo pri obede zmieni “to som varila kvôli synovi (dospelému), on to ma rad” 😀 akože mne bolo trápne aj za nu…

Strana
z2
bystrozraky
5. jún 2025

Hehe, toto mi pripomína hlášky: „Ja by som vás aj ponúkla, ale keď vy nič nechcete“… a rozlúčiť sa mohla: „A príďte aj nabudúce, ani my k vám nechodíme“ 😂

krasneleto
5. jún 2025

velmi vztahovacne a asi aj zbytocne...

lenadka
5. jún 2025

A čo je na tom čudné, že varí synovi a manželovi každý deň?

negymama
5. jún 2025

podla mna to nemuselo byt v zlom.
su ludia co ponuknu len nejake jednoduche domacke jedla a abz to "ospravedlnili" tak to zachranuju nejakymi frazami, typu to mz tak varime pre seba...syna, muza atd.

chcu ti tzm len povedat, ze sorry ze ponukam "len" spenat, granadir, kolienka, bublaninu ....a podobne, a nenukam nejake speci hostovske jedla, rezne, svieckovu, ci torty.

tiezjedna
5. jún 2025

Mne to teda príde zvláštne… Ja by som nikdy takú poznámku len tak neutrúsila, nevidim dôvod. Pokial by návšteva napríklad potom jedlo pochválila, alebo niečo o ňom nadhodila, tak možno pri takej príležitosti by som niečo také spomenula. Ale sama od seba určite nie…

majlo1234
5. jún 2025

Mne sa zda ako validny dovod na tsku poznamku, ked varim pre deti-blatovu omacku s kuracim a ryzu bez soli a ponukam niekomu, ze sorry varila som pre deti tj. je to bez chuti😆

terezkaarthuramax
5. jún 2025

Tiez na tom nevidim nic divne.

sidicek
5. jún 2025
@lucka_ke

moja mama tak piekla pre brata a predo mnou skrývala, čo ti poviem a keď som náhodou videla makovník tak "to je pre ... on to má rád" odvtedy som nechcela od nej nič pečené, urobila som si sama

@lucka_ke tak to sa stalo aj mne , prišla som za mamou tam misa parenych buchiet a ze : "to mam na zajtra pre nevestu a vnučku, tak ti nedám. "

sidicek
5. jún 2025

Tam my ju nepoznáme mozno sa len chcela pochváliť-ze im vari na požiadanie, ja to napr. Nerobím ,varím to co chcem ja 🙂

marca12
5. jún 2025

Nemozes analyzovat kazde slovo,co niekto povie. Niektore zeny maju takyto slovnik,ale nemyslia tym nic zle. Moja mama tiez takto hovori,ked nas niecim ponuka.

danica2711
5. jún 2025

no a čo, tak vysvetlila, prečo uvarila/upiekla práve toto. Ty tú hostiteľku nemáš rada, čo?

tykat
5. jún 2025
@suzitok

horsie je ak vas niekto pozve a neponukne ani vodu, ale si idete do auta pre svoju.....a ked ste na ceste domov, tak vam napise sms, ze chlebicky a zakusky zabudli vylozit, ze su v chladnicke 😀

@suzitok no ta ja by som sa na just z cesty otocila a isla si po ten chlebicek a zakusok z chladnicky 😁

diaszoky
5. jún 2025

Podla mna sa ako keby ospravedlnila ze uvarila som rezne lebo muz pytal ( akoze preoac neviem ci ti chces ine som nevarila), ja si to tak vysvetlujem

kristiii
5. jún 2025

Úplne bežne spomeniem niekomu, prečo som varila práve toto jedlo...syn si vypýtal, mama mala chuť. Príde mi to úplne normálne. Ty asi moc komu variť nemáš..

irusa
6. jún 2025
@lucka_ke

moja mama tak piekla pre brata a predo mnou skrývala, čo ti poviem a keď som náhodou videla makovník tak "to je pre ... on to má rád" odvtedy som nechcela od nej nič pečené, urobila som si sama

@lucka_ke to vážne ????

natalka13
6. jún 2025
@viestta

Nie je problem? Vymyslim...

@viestta u nas sa hovori vyrobim🙃
Presne tak.... ani by som sa nepozastavila nad takymi poznamkami.

lucka_ke
6. jún 2025
@irusa

@lucka_ke to vážne ????

@irusa žiaľ áno, brat je jej miláčik a pre neho všetko na svete 🙂 ale už to tak neberiem ako kedysi, dokážem sa nad to povzniesť

eviq
6. jún 2025
@suzitok

horsie je ak vas niekto pozve a neponukne ani vodu, ale si idete do auta pre svoju.....a ked ste na ceste domov, tak vam napise sms, ze chlebicky a zakusky zabudli vylozit, ze su v chladnicke 😀

@suzitok treba odpísať: nevadí, ešte nie som ďaleko, idem späť, nech sa vám to tam nepokazí 🙂

irusa
6. jún 2025
@lucka_ke

@irusa žiaľ áno, brat je jej miláčik a pre neho všetko na svete 🙂 ale už to tak neberiem ako kedysi, dokážem sa nad to povzniesť

@lucka_ke tak toto sa fakt dotkne...

moonlight1210
6. jún 2025
@bystrozraky

Hehe, toto mi pripomína hlášky: „Ja by som vás aj ponúkla, ale keď vy nič nechcete“… a rozlúčiť sa mohla: „A príďte aj nabudúce, ani my k vám nechodíme“ 😂

@bystrozraky ja milujem hlasku: "Ved este nechodte, co by ste ostavali."

beronsche
6. jún 2025
@moonlight1210

@bystrozraky ja milujem hlasku: "Ved este nechodte, co by ste ostavali."

@moonlight1210 alebo "poďme spať, hostia chcú ísť domov.." 😂

viestta
6. jún 2025
@natalka13

@viestta u nas sa hovori vyrobim🙃
Presne tak.... ani by som sa nepozastavila nad takymi poznamkami.

@natalka13 tiez si myslim. Ponukla to co je v ich rodine oblubene

ema22270
6. jún 2025

Oni zalezi akym tonom to povedala a ako sa sprava aj celkovo okrem tohto... nebrala by som to ako tragediu, pretoze ak ta pozvala na par dni tak asi ta ma rada. Malokto si domov niekoho pozve..

drobcek100
6. jún 2025

Veď to je milé.Pre koho má variť ak nie pre rodinu.

cmuckolog
6. jún 2025

Ty si akože dobrá pxxa domýšlavá. Tak asi chcela vyzdvihnúť, že ten má rád to ,alebo si to prial k návšteve ( lebo normálne to nerobí ) a ten zas to a ideš tu robiť vedu. Niektoré ste tu fakt riadne husy... S dovolením, bez urážky...

maya_hi
7. jún 2025

Ja neviem ale tiež mi to príde divné. Ja by som sa pre istotu ostentatívne spýtala: Jaj, to je pre manžela? A môžem sa ponúknuť aj ja? 😁

maya_hi
7. jún 2025
@cmuckolog

Ty si akože dobrá pxxa domýšlavá. Tak asi chcela vyzdvihnúť, že ten má rád to ,alebo si to prial k návšteve ( lebo normálne to nerobí ) a ten zas to a ideš tu robiť vedu. Niektoré ste tu fakt riadne husy... S dovolením, bez urážky...

@cmuckolog tak potom mala povedať: tento koláč má môj muž strašne rád. 😏 a nie že ho piekla pre neho. Trošku debilná komunikácia. Aj bez domýšľania

leskovael
7. jún 2025

Tak ja by som takú poznámka nepovedala... Formulovala by som vetu skôr napr "upiekla som tento koláč, lebo ho má manžel rád, snáď bude chutiť aj vám". Podľa mňa je to zbytočná poznámka že niečo piekla pre muža, alebo pre deti..

Strana
z2