icon

Zvláštna reakcia kamarátky po pôrode: Čo na to povedať?

16. aug 2024

Stretla som dnes znamu v meste,4 tyzdne po porode. Popravde ani som nevedela, ze uz porodila, mala volne saty. A hned orva veta bola; oddnes chodim znova do prace! A tesila sa, tsnecky a take gesta rozne robila. Vazne som nechapala, ze ci je este stale tehotna,ci sa nieco stalo s babom alebo co tak som len povedala supeeeeer a nechala ju hovorit… ona spustila, ze uz 4 tyzdne bola s malou doma a ma toho dost, ze ide do prace a oriatel bude s malou…ze na nu nieje ten rodinny zivot a take reci, ja som ju fakt neodsudila, len som jej ppvedala supeer, kazdy ako si zariadi, tak to doma ma, popriala som jej a malinkej nech su zdrave a ospravedlnila sa, ze musim ist, lebo
Ma cakal muz s detmi v aute v tejto horucave, ze nech sa mi niekedy ozve a pokecame.
A teraz mi napisala, ze videla na mojej reakcii, ze jej zavidim, ze ja som uz 4 roky na materskej zabita a ze mi to teda vobec nezavidi sa takto utlacat od muza😁 ze ma chce podporit, aby som nabrala odvahu a sla do prace a nechala
muza na materskej 😁 preplo jej? Ja som v zivote stastnejsia ako na materskej nebola, mam 2 uzasne deti, aktualne aj kopec casu na seba a realne tuzim po tretom a za to, ze som neskakala dnes 2 metre do vysky alebo nechodim do roboty ale venujem sa 1,5 a 3,5 rocnemu dietatu som utlacnaa? To je dnes taky trend, ze tie, co sa staraju o milovanu rodinu, bavi ich domaci zivot su utlacane? A tie co idu od novorodenca co najrychlejsie do roboty su v kurze? Asi som zaspala dobu, ale toto je gol vazne 😁

Strana
z3
autor
19. aug 2024

´
@liligreg no to je dobra myslienka. Ktovie

Strana
z3