icon

Zvláštne správanie ex-priateľa. O čo mu ide?

Včera o 05:46

Dobré ráno. Čo by ste si o tom mysleli? Pred dvoma mesiacmi som sa rozišla s priateľom. Rozchod som iniciovala ja, lebo som cítila, že na mňa príliš tlačí, čo sa týka vzťahu. Proste mi prišlo, že je ešte skoro na to, čo od nášho vzťahu chcel on. Ale to je vlastne jedno.
Odvtedy sme sa nestretli, iba sme si písali. Rozišli sme sa v dobrom, vlastne sme zostali super kamaráti. No a dnes ráno, keď som vyšla z vchodu, čakal pred ním v aute. Len mi naznačil, aby som nastúpila. Tak som nastúpila a odviezol ma do práce. Rozprávali sme sa, smiali sa a zrazu zozadu vytiahol tašku a podal mi ju, keď som vystupovala. V taške boli dve škatuľky , v jednej bolo ovocie a v druhej moje obľúbené koláče. Chcel za to iba to, či mi môže dať pusu na pery, ako kedysi. Samozrejme, dovolila som mu, keďže som mu ju dala už vtedy, keď som nastúpila do auta. Aj som sa ho pýtala, o čo mu ide, ale iba sa usmial a odišiel. Vlastne ešte ma pritom pohladil po líci.

O čo mu podľa vás ide?

Strana
z2
anonym_71ec4c
Včera o 08:07
@anonym_autor

@anonym_f1a19c napíšem to takto, Keby u mňa horí v byte, a pod oknom je 10 statných hasičov čo držia plachtu, a on stoji vedľa tak sa rozhodnem skočiť jemu do rúk, lebo cítim istotu a viem že dopadnem dobre. Ale povahou nemám rada keď niekto na mňa tlači a mam rada svoje rozhodnutia.

@anonym_autor ozaj máš už 13 ročné dieťa? Lebo rozmýšľaš, ako by si sama mala 13.

januska12323
Včera o 09:27

Ty môžeš byť rada, že je to len divný chlap a nie agresor inak by si bola ďalšia to stratených žien z posledných týždňov. Bezpečnosť ti nič nehovorí?

anonym_f74981
Včera o 09:28

Keby ze si s nim 8 rokov. Ok nieco nie je vyjasnene. Pripadne nejake spolocne rozhodnutie dat si este sancu. Ale toto?!
Neviem co skor-hlupa-naivna-zalubena....

moonlight1210
Včera o 10:29

@anonym_autor z toho, co pises, vyplyva, ze jediny, kto v tomto "jasnom pripade" nema jasno, si ty.

On ma jasno, ze len si sa iba trucovito zatala ako decko, teraz hras formu, ale skoncit v realite nechces. Tak treba vydrzat, nastavit ti spravne hlavu a na tu dedinu pojdes.

Tak prestan byt ako koza medzi dvoma kopami sena a konaj podla toho, co o sebe hlasas. Lebo on ta vazne neberie.

anonym_98e981
Včera o 10:37

Preco sa pytas cudzich ludi o co mu ide? Preco si sa nespytala jeho? Co mas 12 rokov?

enmery
Včera o 10:38

V prvom rade to nemáš vyjasnené y. Po rozchode, skutočnom ukončení sa nebozkáva EX na ústa a nesadá sa mu do auta.

anonym_7774c0
Včera o 18:38

Ty si inak človek bez chrbtovej kosti. Rozides sa s ním, a potom mu dávaš falošnú nádej. O čo ide jemu? O čo ide tebe? Čo ťa potešilo? Že ti dal bozk? Nuž...na každého raz dôjde a tebe sa to vráti..

anonym_b6d832
Včera o 21:01

No asi o co mu ide?ty si ho nechala,lebo lebo...je jedno preco,proste si ho nechala a on ta nadalej lubi a chce,tak sa snazi.A ty mu dovolujes sa snazit a este sa divis,o co mu ide?nechas sa bozkavat?akoze wtf?ja ked som niekoho nechala,hoc aj v dobrom a ostali sme kamosi,urcite som mu nedavala bozky a ani on mne a ak aj bojoval a snazil sa,bolo mi to neprijemne,lebo som ho predsa nechala!Akoze co je na jeho spravani divne?on si stale mysli,ze ma sance,ze mozno ked spravi to a hento,tak si ta ziska spat a vobec sa mu nedivim,ze ma tu nadej,ked ty sa nechavas.V tomto celom si divna ty,nie on!Das mu kosom,lebo tlaci na teba,nasledne tu vypisujes ody na radost,ako sa s nim citis v bezpeci a v istote a radsej by si sa nechala zachranit nim,nez hasicmi bla bla bla,uplne zvasty.Potom mu davas pusy a na zaver si uplne udivena,o co mu asi tak ide🤔chore,fakt toto.Chudak chlap.Stale mu zivis nadej,ze ak nieco zlepsi,spravi pre teba,tak sa mu vratis.Pritom ty mi prides,ze sama nevies co chces.Si ho nechala,tak ho nechaj!nech najde to,co hlada v inej,nech sa zahoji z teba a nema zbytocne nadeje a cas mu zbytocne uteka.Tebe asi robi dobre,ze ta obhana aj po rozchode.

Strana
z2