icon

Zvláštne vzťahy s mamou: Je to pre vás problém?

11. dec 2024

zeny, konecne som stretla muza, ktory sa mi fakt paci.. prejavom aj fyzicky.. teda on mna stretol videl ma a pozval ma na kavu.. dal mi kontakt.. posielal mi hlasovku, ze dnes sa stara o mamu lebo je chora, hovorim si ake mile..pytal sa na tu kavu, hovorim mozem zajtra.. on, ze zajtra nemoze.. lebo nieco s mamou ale, ze v piatok moze.. dohodli sme sa na kine a vecera.. spokojna si laham do vane a, ze ved skusim ho najst na fb.. mna skoro prekotilo.. 80% prispevkov, ktore tam ma su posty od jeho mami.. typu, aky je silny clovek, prispevky o nejakom muzkom kruhu s mamami, ze je vynimocny, horoskopy, vseliake motivacne citaty… a 20% prispevkov su ich spolocne fotky z vyletov, restauracii, ktore dava on a k tomu popisky : “s najuzasnejsou zenou na svete” , s mojou najvacsou zivotnou laskou, s zenou mojho zivota atd.. zeny neviem, nie je to chore? ja som normalne znechutena a uz sa na to rande ani netesim.. a to nie je decko ma 43 rokov, ja 38 a uz dieta.. takze chapem materinsku lasku.. ale toto je extrem, ja som nikdy nic take nevidela..

Strana
z8
sasa1310
11. dec 2024

43-ročný je už len zbytkový tovar. Možno ho tak očaríš, že budeš ty tá najväčšia láska na svete. Ťažko povedať, je dlhodobo sám, tak jasne, že mama asi ako jediná je pre neho momentálne priorita

ivik4
11. dec 2024

Pre boha 😃
To je ozaj moc

autor
11. dec 2024

@sasa1310
@ivik4 ako mne pride v poriadku, ze sa stara o mamu a ani tie fotky by nevadili, len ma desia tie vyroky.. ved mi to pride az uchylne.. uz vidim ako sa nam montuje aj do toho ako si zasukame.. pardon za vyraz

kavasmliekom
11. dec 2024

Skôr by som sa zaujímala, prečo sa tak upol na mamu a nemá vlastnú rodinu, deti.

ina2405
11. dec 2024

No ja by som nechcela súperiť s najväčšou láskou jeho života a najúžasnejšou ženou 🤣

tiezjedna
11. dec 2024

poslať do obehu👍

oriesocek
11. dec 2024

Ja osobne neznášam tieto zdieľacky na FB…. Niektorí nič iné nerobia iba cele dni zdieľajú toto…. Ja ich vymazavam…. Mama sa pri ňom ma super, keď sa jej venuje… akurát ty by si mohla byt až na desiatom mieste… 1.-9. by bola mama…

nikoleta999
11. dec 2024

Och preboha, len aby Teba nakoniec neodsúval kvoli mamičke ... alebo ak to je vzájomne, tak aby Vám vkuse nezasahovala do súkromia a nenarúšala program, lebo veď mamička ma prednosť ... Akože, ale napísať s mojou životnou láskou ? vie čo to vôbec znamená a má v tom vôbec jasno, že životná láska nemá byť mama ale partnerka ? :D bohvie čo spolu robia ešte :D :D

tamitamitami
11. dec 2024

Je to zvláštne a určite by som nebola ochotná fungovať s chlapom ktorý berie svoju mamu takto. Šla by som na prvé rande, priamo by som opýtala a podľa odpovede by som sa rozhodla že čo ďalej.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
11. dec 2024

@kittykat22 a este aj rozvedena s deckom 😅.. toto ma hned napadlo..

janickacrazy
11. dec 2024

Na to rande by som išla fakt len zo zvedavosti, koľkokrát spomenie mamičku. 😁

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
mandzula
11. dec 2024

Fuj🤢

autor
11. dec 2024

@kittykat22 je chora 😝

marcellka32
11. dec 2024

Zajtra sa priprav na rande v trojici🤣

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
11. dec 2024

@kittykat22 to sa len teraz udialo.. teraz podla mna ochorie este viac..

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
mondolina
11. dec 2024

no na to rande prosím ťa choď....už len kvôli nám 🙈 som zvedavá čo sa z toho vykľuje.

mima73
11. dec 2024

Len tak mi napadlo, určite je to jeho mama a nie žena? 🤣

autor
11. dec 2024

mam v plane sa ho spytat, ci byva sam? povedal, ze sa ozve za dve hodiny.. tak uvidime

autor
11. dec 2024

@mima73 je to stara pani v rokoch.. urcite je to jeho mama..

mima73
11. dec 2024

No videla som už kadejaké páriky na sociálnych sieťach,tak preto sa pýtam 😉😄

princkrason
11. dec 2024

esteze ze nemam fb ani insta a len konto na koniku 🙂

sasa1310
11. dec 2024

@mandzula čo je na tom fuj?

mandzula
11. dec 2024

@sasa1310 43-rocny chlap pricucnuty na mamu, zdielajuci horoskopy a motivacne citatiky, ktory mamu povazuje za lasku svojho zivota. Mne to teda staci, aby bol fuj.

sasa1310
11. dec 2024

@mandzula keby si si prečítala on nezdieľa citáty, iba jeho mama. Ja som si napr. spomenula na obdobný vzťah Mira Jaroša a jeho maminy. A nevidím na tom nič, aby bol fuj

autor
11. dec 2024

@sasa1310 no mne to kde pise ze je to jeho laska tiez pride celkom slizke a supinate.. takze fuj

mamamasama
11. dec 2024

Aj Miro Jaroš mal taký vzťah s mamou. Je mi jasné, že pravdepodobne kvôli chorobe. Nevieš, čo za tým môže byť.

Strana
z8