icon

Zvláštne vzťahy s mamou: Je to pre vás problém?

11. dec 2024

zeny, konecne som stretla muza, ktory sa mi fakt paci.. prejavom aj fyzicky.. teda on mna stretol videl ma a pozval ma na kavu.. dal mi kontakt.. posielal mi hlasovku, ze dnes sa stara o mamu lebo je chora, hovorim si ake mile..pytal sa na tu kavu, hovorim mozem zajtra.. on, ze zajtra nemoze.. lebo nieco s mamou ale, ze v piatok moze.. dohodli sme sa na kine a vecera.. spokojna si laham do vane a, ze ved skusim ho najst na fb.. mna skoro prekotilo.. 80% prispevkov, ktore tam ma su posty od jeho mami.. typu, aky je silny clovek, prispevky o nejakom muzkom kruhu s mamami, ze je vynimocny, horoskopy, vseliake motivacne citaty… a 20% prispevkov su ich spolocne fotky z vyletov, restauracii, ktore dava on a k tomu popisky : “s najuzasnejsou zenou na svete” , s mojou najvacsou zivotnou laskou, s zenou mojho zivota atd.. zeny neviem, nie je to chore? ja som normalne znechutena a uz sa na to rande ani netesim.. a to nie je decko ma 43 rokov, ja 38 a uz dieta.. takze chapem materinsku lasku.. ale toto je extrem, ja som nikdy nic take nevidela..

mandzula
11. dec 2024

@sasa1310 nuz, z nejakeho dovodu je Jaros zrejme stale sam... Plus chlap zdiela mamine posty, cize je s nimi zrejme stotozneny.

sasa1310
11. dec 2024

tak, keď je pre teba fuj, tak načo táto téma

terezka1947
11. dec 2024

Prečo ho hneď odsudzujeme a vysmievate sa mu?
Veď keď ťa zaujal,tak asi niečo na ňom bolo....keby nevidíš FB,tak neriešis. Normálne sa stretnite a porozprávajte.
Nikdy nevieme,aký príbeh ten druhý skrýva.

mandzula
11. dec 2024

@sasa1310 ja som temu nezalozila, autorka sa pyta, co my na to, tak som sa vyjadrila.

sasa1310
11. dec 2024

@mandzula však ja odpovedám autorke, nie tebe.

sasa1310
11. dec 2024

@terezka1947 tiež rozmýšľam, že neviem kto v tomto prípade viac vyhral, keď nepríde autorka na rande

mandzula
11. dec 2024

@sasa1310 ano, sorry, to som si nevsimla, citala som zaradom a zdalo sa mi, ze pises mne.

liusa82
11. dec 2024

no mne je moja mamina ako naj kamoška ale toto čo on robí je silná káva aj na mňa😀 ako vyskúšaj,za skúšku nič nedáš ako sa bude vyvíjať a keď nie tak utneš.Lepšie ako neskúsiť vôbec a potom si búchať hlavu

sasa1310
11. dec 2024

@mandzula veď to je v pohode

vivuska666
11. dec 2024

Chad na rande a povedz ze si sa rozviedla kvoli svokre. Starala sa do vsetkeho a muž ju posluchal na slovo. Uvidíš ako zareaguje.

earlgrey
11. dec 2024

Ver mi, že si ani nezašukáte 😀 spoznala som takého...býval s mamou...do 20tej musel byť doma ako na koni, tiež chlap po 40tke...🤣

janickacrazy
11. dec 2024

@earlgrey omg, tak to už je trošku veľa aj na koňa 🐎

rozculena
11. dec 2024

@mandzula on to nemusí zdieľať,stačí,že ho matka označí a ono sa to ukazuje na jeho fb ako keby to dával tam on.

vanilkovazmrzka
11. dec 2024

Preboha 😄

Ale vazne takyto vztah medzi matkou a synom nie je zdravy a toboz ked je to stary cap.

januska12323
11. dec 2024

Pripnem sa už len kvôli tomu či zajtra to rande vôbec prebehne alebo bude mamička ešte chorejšia a nezoženie náhradu za seba.

wilkova
11. dec 2024

Baby, a nebola tu kedysi taka tema, ze zena isla na rande na veceru a potom vysvitlo, ze pri vedlajsom stole "vecerala" aj jeho mama? Uplne som si to teraz predstavila...
Autorka, drzim palce 🙂

vanilkovazmrzka
11. dec 2024

@mandzula tak jaros je hlavne gay 🫠

mandzula
11. dec 2024

@vanilkovazmrzka to neviem, no podstata je inde.

vanilkovazmrzka
11. dec 2024

@earlgrey PREBOHA 😆

mandzula
11. dec 2024

@rozculena to je pravda, no ja by som to mazala mama-nemama.

evcagabi
11. dec 2024

Fuj 🥴 nech ide na kavu s mamou 😃

terezka1947
11. dec 2024

Ženy,ja sa v posl.dobe nečudujem mnohým chlapom,že berú nohy na plecia,či radšej nehľadajú vážny vzťah a nechcú sa viazať.
Myslím si,že ženy sú v dnešnej dobe horšie ako muži....a to bohužiaľ ako žena smutné priznávam.
@autorka,nechoď na žiadnu kávu,prenechaj ho inej.
Mozno bude šťastnejší.

marcellka32
11. dec 2024

Baby, ja som bola pred 20 rokmi na rande, a jeho mama mu volala za 4 hodiny 5x, už som ho nechcela vidieť, nie je to normálne....

alienkami
11. dec 2024

Na rande choď - ak je mamičkár a bude celý večer točiť len o mame, bude to dvojnásobné rande (2 v 1 - prvé a posledné)
Ak bude v pohode, dala by som tomu šancu - ale bola by som v strehu.

grof_monte_christo
11. dec 2024

Ich vzťah je rozhodne nadštandardný a toto by som neriešila. Vadilo by mi však, keby som bola v jeho živote na druhom mieste, keby s nou riešil naše pripadne problémy, ktoré by sme si mali riešiť my dvaja, keby jej nevedel povedať nie na úkor nášho spoločného času, keby organizoval spoločne výlety v trojici a podobne.

lucia13022023
11. dec 2024

Ufff no neviem... Ja mam veľmi, veľmi dobrý vzťah s mojimi rodičmi, sú to moji obľúbení ľudia na svete, ale ze by som takéto veci písala pod fotky atď 🤷🏻‍♀️ ale daj mu šancu. Ja by som určite dala, aj keď je to moc.. Hneď som si vybavila ako vy dvaja mate domácnosť alebo dieťa a všetko by bolo podľa mamičky lebo ona povedala :D
Ale šancu mu daj. Ja som raz takto išla na rande s kolegom. Úžasný, krásny chlap, všetko bolo dokonale a potom si pozrela jeho Fb 🤣🤣🤣

jana_eyre_2
11. dec 2024

Tak byť na tvojom mieste, určite by som bola dosť opatrná, ale stretla by som sa s ním aby som nerobila závery len na základe sociálnych sietí..

autor
11. dec 2024

no takze uz je doma, a zrazu, ze mu blbne mobil a nemoze posielat hlasovky.. predtym posielal prevazne tie.. takze sudim, ze nie je sam.. spytala som sa ho kde byva tak napisal, ze ma dva byty.. ale byva s mamou, lebo je sama 😅..

autor
11. dec 2024

a je teraz u mami.. 😆

retatka
11. dec 2024

Nečudujem sa, že je 43 ročný starý mládenec.Keby bol ok, už ho dávno nejaká lapne.Zrejme tam mamička zohráva dosť veľkú rolu.
Mal nejaké dlhodobé vzťahy, bývali spolu?