icon

Zvláštne vzťahy s mamou: Je to pre vás problém?

11. dec 2024

zeny, konecne som stretla muza, ktory sa mi fakt paci.. prejavom aj fyzicky.. teda on mna stretol videl ma a pozval ma na kavu.. dal mi kontakt.. posielal mi hlasovku, ze dnes sa stara o mamu lebo je chora, hovorim si ake mile..pytal sa na tu kavu, hovorim mozem zajtra.. on, ze zajtra nemoze.. lebo nieco s mamou ale, ze v piatok moze.. dohodli sme sa na kine a vecera.. spokojna si laham do vane a, ze ved skusim ho najst na fb.. mna skoro prekotilo.. 80% prispevkov, ktore tam ma su posty od jeho mami.. typu, aky je silny clovek, prispevky o nejakom muzkom kruhu s mamami, ze je vynimocny, horoskopy, vseliake motivacne citaty… a 20% prispevkov su ich spolocne fotky z vyletov, restauracii, ktore dava on a k tomu popisky : “s najuzasnejsou zenou na svete” , s mojou najvacsou zivotnou laskou, s zenou mojho zivota atd.. zeny neviem, nie je to chore? ja som normalne znechutena a uz sa na to rande ani netesim.. a to nie je decko ma 43 rokov, ja 38 a uz dieta.. takze chapem materinsku lasku.. ale toto je extrem, ja som nikdy nic take nevidela..

Strana
z8
autor
13. dec 2024

ja som mu uz vcera po tej poslednej sprave neodpisala, a v noci mi este pisal na dobru noc a tak.. rano som mu napisala, ze uz som spala... a on, a ze neviem ako mi to bude dnes vychadzat, a on, ze ok, ze on bude s mamou, a ze si to vynahradime neskor.. no uz som neodpisala.. nejak som stratila zaujem.. takze ziadna drama sa nekona

ivik4
13. dec 2024

Presne som vedela ze skrz mamku doma ostane
Strasne

zzzzza
13. dec 2024

Ano

mateson2004
13. dec 2024

@mandzula áno, Jaroša

romiada
13. dec 2024

Maš šancu. Keď sa jeho mama poberie na druhy svet, tak Ty možeš byt mama č.2. Doteraz bol asi preto sam lebo takyto "ťažky projekt" asi nezvladla ani žiadna pred Tebou

luccija
13. dec 2024

Škoda také to bolo napínavé😉pán tajomný so zvláštnou prácou, zázemím a poruchou osobnosti, že gladiátor pre mamu je geroj.Inak môj dobrý kamarát mal 6 r frajerku, ale býval s mamou v 37 r, lebo bola ťažko chorá, ale tento je nejaký divný.A koľko takých mamankov je.Ja ich poznám dosť veľa domy pristavené nadstavene nad mamou a podobne.Niekedy to je lenivosť niekedy fakt oipidovsky komplex.Ja som mala gynekologicku krásna úspešná žena často v TV a doma syn ako hora každé poobedie s mamou na trh, nákup ona aj v ordinácii stále o ňom hovorila.Ktovie ako dopadol😏žila bez muža a syn bol 2v1

evaachesa
13. dec 2024

@luccija ja som si hneď pomyslela že tento gladiátor možno chodí kopať hrobové miesta alebo niečo podobné keď vraví že má zvláštnu prácu. 🙄

earlgrey
13. dec 2024

@evaachesa Poznám muža, čo má vlastnú pohrebnú firmu...nie je čudák, celkom v pohode ale nemá čas absolútne na nič...lebo denno denne sú pohreby...a dokonca robí aj náhrobné kamene, pomníky...takže v 45tich rokoch je sám, bez ženy a detí...lebo nie je čas...peniaze sú prednejšie ako rodina ...aspoň u neho...

mateson2004
13. dec 2024

@sasa1310 43 ročný muž je už len zbytkový tovar podľa teba. A 38 ročná žena je podľa teba aký tovar. Nezbytkový? Na nič nenarážam, iba ma to zaujalo.

okoloiduci5
13. dec 2024

To je velka skoda... cital som si tu kazdy koment 😃 juuj, jak som sa tesil na piatkovy vecer

sashulla
15. dec 2024

Prezentacia na sieťach je často úplne iná ako realita. Ale poloboh?? To bude dáky macho s komplexom..

mantilka
16. dec 2024

Och keď si predstavím jeho najúžasnejšiu ženu na svete za moju svokru...pot má oblieva. Nemaj ryžové okuliare, tie vtipy o svkrach sú z reality...žiaľ.
Toto je neprekonateľné. Je divný celý 43 ročný...utekaaaj. Žiadne ďalšie rande lebo sa namotas na jeho vzhľad.
Keď je taký super, už dávno by mal rodinu. Mamička mu v tom zjavne prekáža.

lauricka
16. dec 2024

Ruky preč

princezna_bosorka
17. dec 2024

1-2 rande by som skusila, ale velke sance by som tomu nedavala

Strana
z8