Išli by ste na rande na vzdialenosť 100 kilometrov?
Čaute baby, išli by ste na rande s chlapom ktorý by vám napísal že či neprídete aspoň 30-40 kilometrov bližšie na rande ?
Ešte sme sa nevideli a bývame od seba 100 kilometrov, vodičák máme obidvaja. Vyzerá byť v pohode. Mali by sme ísť na kávu ako prvé rande, prv chcel ísť na nejaký výlet ale ja som chcela zatiaľ ísť len na kávu 🙂
Čo si o tom myslíte ?
Nie, nešla
@anonym_8b0753 prečo ?
@anonym_8b0753 prečo ?
@anonym_autor lebo podľa môjho názoru spravny chlap by prišiel prvý krat, ak má záujem, za tebou.
@anonym_autor A čo je na tom divné? Veď sa stretnete na polceste
@belllinka ako mne to príde normálne. On to tu nepozná keďže chodí iným smerom a sme pomerne mladý.
@anonym_autor lebo podľa môjho názoru spravny chlap by prišiel prvý krat, ak má záujem, za tebou.
@anonym_8b0753 veď aj ona má záujem
@anonym_8b0753 veď aj ona má záujem
@belllinka mňa len zaujímal názor od iných báb. Nič viac
Nemáš čo stratiť. Ak ti je sympatický, tak sa stretnite a uvidíš. Možno je fajn, že budete obaja na neznámom mieste. Ja by som išla
Ja by som si premyslela aj formu a frekvenciu stretávania do budúcnosti, či to ma zmysel. Ak by bol pre mňa taký obyčajný, nešla by som. Ak by už z písania bol výnimočný, tak áno.
Nemáš čo stratiť. Ak ti je sympatický, tak sa stretnite a uvidíš. Možno je fajn, že budete obaja na neznámom mieste. Ja by som išla
@7miriam77 vyzerá byť vyspelý podľa toho čo píše a dosť sa mi páči.
On len kvôli tomu že tu ešte nebol na aute keďže vodičák má krátko on aj ja tak preto dal taký návrh
@7miriam77 vyzerá byť vyspelý podľa toho čo píše a dosť sa mi páči.
On len kvôli tomu že tu ešte nebol na aute keďže vodičák má krátko on aj ja tak preto dal taký návrh
@anonym_autor jasné, že choď...keby si nešla, tak by si to neskôr oľutovala a to nechceš 😊. Veď to môže byť kľudne aj ten pravý...tak hádam ho kvôli 30 km nepošleš v čert.
Jasne, išla by som.
Nesla. A to mam vztah na ovela vacsiu dialku, ja som ta co chodi za partnerom (spoznali sme sa v zahranici kde zije, pracovne mne je lahsie cestovat). Ale ak muz vie prejst 60-70km preco ten zvysok nie? Ved kolko to moze byt nieco cez pol hodinku 😁 Navyse ide o prve rande, tam by som cakala gentlemana. Cudujem sa, ze nenavrhol rovno 50km, ze od prveho rande vsetko 50/50 😂
Jasné už som tak bola a bolo to oveľa viac km a vlakom😃a tiež cca na pol ceste
Nesla. A to mam vztah na ovela vacsiu dialku, ja som ta co chodi za partnerom (spoznali sme sa v zahranici kde zije, pracovne mne je lahsie cestovat). Ale ak muz vie prejst 60-70km preco ten zvysok nie? Ved kolko to moze byt nieco cez pol hodinku 😁 Navyse ide o prve rande, tam by som cakala gentlemana. Cudujem sa, ze nenavrhol rovno 50km, ze od prveho rande vsetko 50/50 😂
@anonym_abf7c8 tak autorka je asi normalna a nepotrebuje sa hrat na princeznicku
Tak keď ide 70km tak aby je problem urobiť 30km navyše? veď to je po diaľnici 15-20minut.. Ja by som ho nechala nech príde za mnou keď ma zavolal na rande.
Veď keď chceš, tak choď. Napríklad ja by som si už ani nezačínala s niekým na takú diaľku. Nech by bol akokoľvek pekný a milý. Nikdy ma nebavili tie následné doťahovačky, kto kedy ku komu príde... čo keď sa niekomu nebude chcieť, a pod.
@anonym_abf7c8 tak autorka je asi normalna a nepotrebuje sa hrat na princeznicku
@belllinka tak autorka sa ani nevie rozhodnut ci ist v prvom rade 😂 a ako pisem, ja svojho partnera mam este dalej - 2x mesacne cestujem vyse 1000km tam+spat.Takze nemam absolutne nic proti tomu ked zena ide za partnerom. Ale toto je vtipne, ze priblizne pol hodinu nevie dlhsie muz odsoferovat. 😂 Ako okej ak tych 30-40km je lepsia lokalita na prve rande alebo proste v niecom specificka vyhoda este sa to da zobrat ale inak naozaj je to vtipne.
@anonym_autor keby len 100 km.... Teda nebudem vravieť úplne za seba lebo ja som išla len 30 km autom vyzdvihnúť mladého zo železničnej stanice, ale mladý šiel na prvé rande za mnou cca 1800km .
Už sme manželia.
Ja by som išla na tvojom mieste. A zase 100km nie je až tak veľa :D ja som aj 120km cestovala keď sme s manželom spolu chodili.
Aj 200km chodil za mnou on
A na prve rande mi to pride samozrejme takze nie.Ale ak si s tym uplne v poriadku tam sa nas pytat nemusis, pohodicka
@anonym_abf7c8 mne by bolo zasa divné žeby sa stále chlap trepal takú diaľku
Jasné už som tak bola a bolo to oveľa viac km a vlakom😃a tiež cca na pol ceste
@anonym_41e467 myslím si že je to férové, tiež mám záujem, nie len on
@belllinka este teraz som si spomenula v minulosti som tiez cestovala celu cestu odomna - 90kmna prve rande dokonca cestovala som aj 250km a muz 110km. Ale tu mi to pride, ze preco 60-70km odsoferuje ale 40-30km nie? 🤔 😂
@anonym_abf7c8 mne by bolo zasa divné žeby sa stále chlap trepal takú diaľku
@anonym_autor ved nikde netvrdim, ze on by mal stale chodit. Mozete sa aj striedat raz jeden raz druhy alebo v polovici cesty. Ale pytala si sa na nas nazor a co si o tom myslime tak povedala som ti moj, ze pride mi to vtipne a ja by som nesla. Pritom ja mam vztah este na ovela vacsiu dialku. Suhlasit s mojim nazorom ta nenutim ani sa nemusis podla neho riadit.
@belllinka este teraz som si spomenula v minulosti som tiez cestovala celu cestu odomna - 90kmna prve rande dokonca cestovala som aj 250km a muz 110km. Ale tu mi to pride, ze preco 60-70km odsoferuje ale 40-30km nie? 🤔 😂
@anonym_abf7c8 vtipne je, ze on by mal ist 200 km na kavu a ona nic
na prve rande urcite nie - tu by sa mal on zachovat ako gentleman a dat ti najavo, ze mu stoji za to prist za tebou aj vacsiu dialku - je to pre mna ako gesto ucty... uz na dalsi krat, ak to klapne, samozrejme, vymysliet nejaky kompromis a najst riesenie, aby to vyhovovalo obom.. ja som stara skola a prvy krok ma podla mna urobit muz 🙂
@anonym_abf7c8 lebo bývam vo veľkom meste a keďže je mladý a nemá veľké skúsenosti so šoférovaním (čerstvý vodičák) tak ma asi stres. Neviem
Urob ako chces, ved este len zbieras skusenosti. Raz pride doba, ze by si kvoli cudziemu chlapovi na 1.rande necestovala za ziadnych okolnosti, prides do veku kedy budes od muza ocakavat dzentlmenstvo a na prve rande fakt ma prist muz akukolvek vzdialenost. Taku nehrali aby zrela zena trajdala kamsi na polcestu lebo pan je lenivy prist za nou. Ak ju chce spoznat nech pride.
Ale vy ste mladi, ak si ochotna trajdat kamsi za nim tak chod.

Nie, nešla