icon

Zvláštny štýl telefonovania môjho priateľa

Včera o 10:38

Ahojte, môj priateľ má veľmi zvláštny štýl telefonovania a priznám sa, už ma to prestáva baviť.

Ako človek, ktorý denno - denne telefonuje s ľuďmi mi to priznám sa vadí. Zakaždým končí týmto spôsobom - teraz budem potrebovať obe ruky, musím končiť. Zlatko zavolám ti potom, teraz sa potrebujem obuť. Idem do obchodu, zavolám ti. Potom mi zavolá a skončí, musím ísť do lekárne, zavolám ti potom. Potom ide z lekárne, volá mi, povie 3 vety a hneď - musím ísť ešte do obchodu, zavolám ti potom. Príde z obchodu, zase volá a povie, teraz varím obed zavolám ti potom. Zase mi zavolá večer a povie mi, idem večerať, zavolám ti potom. Pred spaním o pol desiatej mi zavolá, povie štyri vety a napokon dobre, idem pozerať ..., tak voláme si ráno.

Mne to tak lezie na nervy. Tak na kieho čerta mi volá, keď nemôže hovoriť?
A to sú pri tom telefonáty 2-3 minútové... ale stále to končí tak, že mám pocit, že ja ho obťažujem, keď pritom on volá mne.

Stretli ste sa s takýmto ukončovaním telefonátov keď vám niekto volá, nie vy jemu?

Strana
z2
januska12323
Včera o 13:39

Povedz to jemu a keď nechápe nedvíhaj telefón. Porazilo by ma volať kvôli blbostiam.

anonym_23b54d
Včera o 13:48

@anonym_autor ja to robím tiež. Nebaví ma telefonovať “odveci” 😵‍💫 rýchlo mi povedz dôležité veci a tschuss

anonym_e1c665
Včera o 14:00
@anonym_autor

@anonym_e1c665 jeho az velmi bavi telefonovanie. Mne vadi to ukoncovanie, ze musi polievku, musi ist tam, musi toto. Tak mi nevolaj dpc, ked po minute hovoris, ze musis ist.

@anonym_autor tak mu to povedz rovno ako tu, neze tlak z neho este dostanes

svetlonos
Včera o 14:06
@anonym_autor

@anonym_e1c665 jeho az velmi bavi telefonovanie. Mne vadi to ukoncovanie, ze musi polievku, musi ist tam, musi toto. Tak mi nevolaj dpc, ked po minute hovoris, ze musis ist.

@anonym_autor
On nemá potrebu volať ti aké oznamovať ti každú vtakovinu. Neviem, či by môj muž nezačal pochybovať o mojom zdravom rozume keby mu toto robím. Telefonujem rada a v kľude. S mužom väčšinou vecne a krátko. Jediné že je občas na služobné a večer si zavoláme na dlhšie ako 5 minút. Ja poviem aký bol deň, o deťoch, on zase ako v práci. Ale takéto pritankovame nápady by som s nikým neoraktizivaka. Ako často ste reálne spolu a ako dlho ste spolu? Toto fakt nie je bežné a nehovor, že keď ste spolu, je úplne iný, super chlap.

autor
Včera o 14:12
@svetlonos

@anonym_autor
On nemá potrebu volať ti aké oznamovať ti každú vtakovinu. Neviem, či by môj muž nezačal pochybovať o mojom zdravom rozume keby mu toto robím. Telefonujem rada a v kľude. S mužom väčšinou vecne a krátko. Jediné že je občas na služobné a večer si zavoláme na dlhšie ako 5 minút. Ja poviem aký bol deň, o deťoch, on zase ako v práci. Ale takéto pritankovame nápady by som s nikým neoraktizivaka. Ako často ste reálne spolu a ako dlho ste spolu? Toto fakt nie je bežné a nehovor, že keď ste spolu, je úplne iný, super chlap.

@svetlonos my spolu nebývame a nie sme ani v jednom meste. Vidíme sa 2x do týždňa. Preto spolu telefonujeme a drvivú väčšinu preberáme telefonicky prípadne si napíšeme.

anonym_c100c9
Včera o 14:19
@anonym_autor

@wikiwiki a keď sa lúčite, tak si hovoríte, ako musíte ísť, lebo musíte ísť niečo robiť? Mne len ten spôsob ukončenia vadí. Keby mi povedal, dobre zlatko, rád som ťa počul, voláme si potom večer.

@anonym_autor robí sa strašne dôležitý.. polku vecí si vymyslí.. 😆

anonym_2853ec
Včera o 14:24

ale tak mu to zacni robit ty. idealne ked ho v strede jeho vety po 20 sekundach prerusis a povies "vies co, musim ist toto, musim ist tamto". urob mu to zakazdym skor ako on tebe. alebo ked dopovie vetu, povedz "Dobre, koncim, zatial." a len zloz. ani necakaj na pozdrav od neho.

anonym_12591b
Včera o 14:41

no obtazujes ocividne

rozculena
Včera o 14:41
@anonym_autor

@anonym_autor a už si mu to povedala?

rozculena
Včera o 14:42
@anonym_12591b

no obtazujes ocividne

@anonym_12591b on volá jej

autor
Včera o 14:45
@rozculena

@anonym_autor a už si mu to povedala?

@rozculena nie dokelu. tak napíšem tu bez toho, aby som s ním o tom komunikovala. Jasne, že sme to riešili xy krát. On to má nejako podvedome a nevníma, že to povie a mňa to neskutočne rozčuľuje.

anonym_0a429d
Včera o 14:53

Mne môj ex vyvolávaj pre každú blbosť. Ja ale v práci nemôžem dvíhať telefón. Dobre to vedel. Raz som mala cez desať zmeškaných hovorov v priebehu pár minút. Prestrašená som volala naspäť, či sa niečo stalo. A on len chcel vedieť, či má kúpiť päť rožkov alebo šesť! Myslela som, že explodujem!

rozculena
Včera o 14:55
@anonym_autor

@rozculena nie dokelu. tak napíšem tu bez toho, aby som s ním o tom komunikovala. Jasne, že sme to riešili xy krát. On to má nejako podvedome a nevníma, že to povie a mňa to neskutočne rozčuľuje.

@anonym_autor pýtala som sa aj,že čo také ti potrebuje 300x za deň vyvolávať.Keď sú to chujoviny,tak mu nezdvíhaj.

autor
Včera o 14:58
@rozculena

@anonym_autor pýtala som sa aj,že čo také ti potrebuje 300x za deň vyvolávať.Keď sú to chujoviny,tak mu nezdvíhaj.

@rozculena ja nemám problém s tým, že mi zavolá. Počujem ho rada, keď môžem zdvihnem. Neznášam ten systém ukončovania hovorov. Nechápem, ako takto niekto môže končiť hovory.

anonym_df5f62
Včera o 15:13

Vsak ho trikrat zrus a raz mu zodvihni...

anonym_df5f62
Včera o 15:15

Ak ide len o sposob ukoncovania hovorov, co ti vadi, tak uz si mu to aj povedala? Lebo toto sa da velmi lahko vykomunikovat. Nevidim v tom problem.

autor
Včera o 16:54
@anonym_df5f62

Ak ide len o sposob ukoncovania hovorov, co ti vadi, tak uz si mu to aj povedala? Lebo toto sa da velmi lahko vykomunikovat. Nevidim v tom problem.

@anonym_df5f62 povedala som mu o tom xy krát, a rovnako som to tu už písala.

marci9
Včera o 17:31

Ja neznášam vykecávanie po telefóne, takže by som s tým nemala problém, ale viac ako raz denne nech mi nevyvoláva.

svetlonos
Včera o 18:31

@anonym_autor
Podľa jednej z tvojich odpovedí nie ste spolu krátko. Vidíte sa len 2x do týždňa. On ti volá xy krát denne na 2 minúty a tvári sa strašne zaneprázdnené. Reálne asi ani netuší ako funguje v bežnom živote = spoločne bývanie. Vyskúšajte si to a podľa toho čo teraz opisujem ti takmer garantujem, že to pôjde "do kytek" tento váš cudesny vzťah. Ty zistíš, že ti takéto jeho chovanie sa v bežnom živote nevyhovuje a bude vymaľované.

anonym_805522
Včera o 20:42

@anonym_autor Kontroluje ta.

wolf_
Včera o 20:51

Ak som to správne pochopila, tak tebe vadí primárne ten spôsob ukončovania. A on sa k tomu ako postavil? Myslím, že čo ti k tomu povedal... Lebo ak je chápajúci, rešpektujúci, ale hovorí to tak nejak podvedome, tak možno by stálo za pokus spoločne to podvedomie prelomiť 😁 On sa vedome snažiť ukončiť to inak. A ty, ak mu jeho snaha nevyjde, to vždy pripomenúť, že "a zaaaaas"... možno, že časom takou vedomou snahou by sa to prelomilo 🤔

andreatytler
Dnes o 00:03

@anonym_autor To brutalne pravdive ukoncovanie hovorov moze byt taka chlapska zalezitost. Oni si skor povedia veci tak ako su. Ale cele je to velmi otravne. Ja by som obmadzila telefonaty na 1x denne. Ak nestihne povedat vsetko co chce, tak solar.

Strana
z2