icon

20-ročné dievča a 42-ročný muž

1. nov 2022

Ahojte, čo hovoríte na takýto vekový rozdieľ? Spoznala som ho cez internet, 2 roky dozadu som chvíľu bola s 33 ročným a všetko super.. dnes idem s ním na rande, mám strašný stres, či sa mu budem páčiť a ako sa správať :D ja som trochu hanblivejšia čiže sa bojím, že budem ticho.

Strana
z3
marsmykkok
1. nov 2022

A autorka prídeš mi ešte taká naivná, čistá duša a ešte nesebavedomá, utiahnutá... Dosť neskúsená v živote, 42 ročný má už skúsenosti habadej a absolvoval ako sa vraví školu života. Iné je to ked je žena 35 a chlap 57 napríklad. Môžeš ľahko niečo prehliadnúť, možno niečo prečo aj loví v neskúsených vodách, lebo skúsenej nad 30 rokov už po pár minútach s ním zasvieti v hlave výkričník... A čo vlastne pracuješ, študuješ? Ak nechce len sex, predpokladám že muž v jeho veku bude chcieť po pár mesiacoch aj spolu bývať, nie napríklad 5 rokov spolu chodiť... A čo deti? Možno sa dohodnete, že o 5 rokov, ale chlap okolo 50tky ostane často taký domased v svojom kresle, čo má rád kľud a potom už dieťa/deti nebude chcieť, lebo nebude mať nervy na ich plač, starostlivosť o deti a tak.

kulumulu123
1. nov 2022

Vies si predstavit samu seba ked budes mat 40r co je u mna najlepsi vek v zivote zeny ked su deti ako tak odrastene, mas vybudovanu karieru aj svoje byvanie... A vedla seba v pisteli 62r dedka 😱😱😱😱

zoeeoz
1. nov 2022

Ked si CHVILU bola s 33 rocnym asi vsetko super nebolo :D

daniela2202
1. nov 2022

Nooo.... uio sa už teší 😁😂😁

majoranka24
1. nov 2022

A ako to rande dopadlo?😊

autor
1. nov 2022

@majoranka24 všetko bolo super, najprv len káva, ale potom sme sa išli prejsť, prešli sme 10km. Rozprávali sme sa o všetkom možnom, otvorene mi odpovedal na všetky otázky, nevidela som na ňom že by v niečom klamal, prirodzene sa tváril. A boli by ste prekvapené čo ste mi písali, že si starý hľadá neskusenú mladú pipku. Má menej skusenosti ako ja 😀lebo ja som s jedným už aj bývala… vraj mal iba dva vážne vzťahy a jedno bolo to nevydarené manželstvo. Všetko bez problémov, pekne sme pokecali, vyzerá ako slušný muž čo nehľadá ženu na sex a poblázenie 🙂 Na záver vrúcne objatie a bozk, ešte sa určite stretneme.

mikadooo
1. nov 2022

No podľa mňa je na teba starý 🤷. Ťažko z tých pár viet si spraviť nejaký názor, hlavne keď ho ešte vôbec nepoznáš 😂. A ty máš stres z toho, čo sa mu budeš páčiť 😄😄😄. Podľa mňa pre neho bude skôr podstatné, či mu dáš a kedy 😁.

taga
1. nov 2022

Dievca, ako moze mat menej skusenosti ako ty, preto, ze ty si uz s jednym byvala??? Ved on uz bol zenaty! Ci co, on so svojou zenou nebyval, vzali sa online a len si pisali listy? Ja na tvojom mieste by som bola mega opatrna

autor
1. nov 2022

@taga práve pre to, že s jedným som bývala + som mala viac vzťahov z ktorých som si odniesla niečo 🙂 on síce bol ženatý ale iba s jednou a tou istou. Som opatrná ano, všetko bolo super zatiaľ ale potrvá kým dlho kým si ma získa 🙂 nie som to typické naivne dievčatko čo hneď po ňom skočí.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ika11123
1. nov 2022

@elizabet173 presne

elizabet173
1. nov 2022

@brembo prečo zneužívať? Veď aj ona z toho niečo bude mať, či? A starší by mal byť aj skúsenejší a ak sa 20 ročná zoznámi cez net s mužom starším o generáciu, tak zrejme počíta s tým, že si on bude chcieť s mladou pipkou predovšetkým užiť.

hefo
1. nov 2022

Ak by sme aj predpokladali, že dotyčný naozaj chce normálny úprimný vzťah a netlačí mladej kaleráby do hlavy, aby sa dostal k sexu zadarmo, tak 42-ročný chlap je obvykle už stuhnutý vo svojich zvykoch a nie je veľmi ochotný sa prispôsobovať. Naopak, 20-ročná žena ešte nemá skúsenosti so životom a tak môže toto všetko, že bude všetko po mužovom a basta, brať ako normálne. A potom po čase príde trpké vytriezvenie, v horšom prípade aj s deťmi na krku...

Podľa mňa je najlepšie, keď sa dokopy dajú dvaja "rovnocenní" (v zmysle spoločenskej vrstvy, skúsenosti, záujmov...), teda v 20-ke trebárs dvaja študenti, ktorí budujú vzťah aj svoje zázemie postupne. Je niečo iné spať na matracoch na zemi v prvej spoločne si prenajatej garzónke a postupne si budovať domácnosť, než sa nasťahovať ku chlapovi o generáciu staršiemu, ktorý má už všetko vybudované a prínos mladej ženy k domácnosti je hlavne v jej mladosti a sexe... tam to potom býva "ľahko prišlo, ľahko môže odísť".

Ďalej už k veľkému vekovému rozdielu už len článok od českého psychológa:
http://klimes.mysteria.cz/clanky/psychologie/se...

kulumulu123
1. nov 2022

Dievca zlate ten ujo s ktorym si zazila to uchvatne rande ma raz tolko rokov ako ty mozno je v rovnakom veku ako tvoji rodicia a ty tvrdis ze mas viac skusenosti ako on??? V com prosimta?? Nechcem byt hnusna iba ma uprimne zaujima odpoved na moju otazku... Ak ti tento karelab natlacil do hlavy on tak utekaj kym je cas lebo ta zjavne povazuje za decko ktore lahko oblbne peknymi recami a hikanim o tom kolko mas skusenosti hned ako roztiahnes nohy tak budes pre neho iba mlada zaba ktora si nezasluzi szarca na stare kokena opatrovat a mas si najst partnera v tvojom veku lebo mu na tebe neskutocne zalezi aby si nepremarnila najlepsie roky zivota.... 😱😱😱😱😱😱

hiro
1. nov 2022

🙂 Ja som chlap 42 na vrchove sil. Jedine co neviem ci ten vrchol je koniec alebo vzostup alebo konstanta :D

hiro
1. nov 2022

Aha som zabudol ze ci zostup sil 🙂

vikiki29
1. nov 2022

Prepáč, ale si neskutočne naivná. Ver mi, nemáš viac skúsenosti ako on a vieš prečo? Lebo nevidíš, že tento pán si chce len vrznúť a samozrejme pri 20 ročnej naivnej pipke je šanca omnoho vyššia ako u ženy v rovnakom veku. Veď sa pozri, stačilo jedno stretnutie, zopár kalerabov a ty si zblbnutá a on bližšie k sexu.

hiro
1. nov 2022

(Ja som len to ze na vztah to asi nema vyznam ale pocas reci z oci do oci 20 vs 40 rokov chlapa to moc rozdiel nie je. My nedospievame tak rychlo a tak velmi (ani rozumu tak vela nepoberieme ze tych 20 rokov)

lasoli
2. nov 2022

a ma deti? a s tebou by vhcel deti ci len mu budes dobra na zabavenie?Ako 42 rocny co chce id 20r? vztah na oar rokov ci si hlada aj buducu opattovatelku?

fotoarch
2. nov 2022

@hiro tvoj vek není problém, tiež mám toľko, horou pohneme ... Autorka je však dieťa k svojmu potencionálnemu , o kompatibilita sa neda hovoriť .. môžu sa priťahovať, môže to byť krásne , ale len dočasne, bohužiaľ

autor
2. nov 2022

Nechápem prečo hneď všetci škatulkujete niekoho koho ani nepoznáte kvôli veku 😀 aj keby mu išlo iba o sex, odo mňa sa tak ľahko na to nenačaká, zas nepoznáte ma 🙂 nedám hocikomu hneď ale trvá to. A netrvrdím, že som mu všetko hneď uverila a som naivná. Práveže vôbec. To že píšem, že vyzeralo, že neklame neznamená že sa nemýlim. Čiže si dávam obrovský pozor. Zas nejdem sa s ním hneď brať tak neviem čo tu za somariny píšete 😀 keď to nevýjde, tak to nevýjde a čo? Ja s tým ani nijako nepočítam, nepočítam ani že by to bol vzťah už navždy, to vôbec 😀 😀 a to nepočítam ani s nikým, aj keby ma toľko rokov čo ja. Ja si uvedomujem veľmi dobre, že som mladá a môžem mať ešte tisíc chlapov kým nenájdem “pravého”, čiže láskavo nevypisujte blbosti, že som naivná LEN na základe veku. Nie každá 20tka je rovnaká a hlavne ma nepoznáte čiže toľko.

lasoli
2. nov 2022

no tak potom cojo sa bojis ked zakladas diskusiu?mas vsetko jasne,beries to asi aj sko zabavu a vek nehra rolu.

autor
2. nov 2022

@lasoli ja som sa len pýtala na názor ľudí na taký vekový rozdiel 😀 nemuseli mi hneď vypisovať že som naivná a tieto veci okolo toho, ja mám všetko jasné.. keby sa dá diskusia vymazať urobim to, lebo už mi netreba

radacak
2. nov 2022

22 rokov je už veľa...Aj ja mám staršieho manžela ale toto je moc aj na mňa 🤷

kulumulu123
2. nov 2022

A co na tohoto pana hovoria tvoji rodicia??

miriam11
Odpoveď bola odstránená
liusa82
2. nov 2022

ja si už začínam pri takejto téme domýšlať,že je to písané hádam aj na posmech alebo náročky aby tu prebehli zase nejaké hádky a trenice ohladne takého vekového rozdielu🙂 šak tieto témy sa tu opakujú v kuse dookola.Nie je z týždňa pomaličky deň,aby to tu nebolo spomenuté

tianna
2. nov 2022

Mám 36 a 42 mi príde ešte stále pomerne dosť.. no neviem si veľmi predstaviť najmä keď ty budeš mať tých 36 a on 58.. 🤣

dolce_principessa
2. nov 2022

Ja som mala v 21 tiez o skoro 21 rokov starsieho :D..Zili sme spolu par rokov...Ved ak chces skus a uvidis ci ti to bude vyhovovat :D

Strana
z3