90% z vás ma odsúdi 😞 aj mňa samú to škrie
Som so svojím mužom 10 rokov a milujem ho najviac na svete. Mám kamoša, s ktorým som sa 10 rokov nevidela práve kvôli tomu, že medzi nami fungovala neskutočná chémia a brutálna sexuálna príťažlivosť. On je hrozný sukničkár, ktorá od neho neujde tak tú dostane. Náhodne sme sa stretli asi pred dvoma mesiacmi, dali sme sa do reči a zistili sme, že sme sa za tie roky dosť zmenili. Len tá príťažlivosť ostala, ale sľúbili sme si, že pre dobro zachovania našich vzťahov ju budeme ignorovať. A darilo sa nám to presne mesiac a pol. Bol u mňa na káve, čo si sme aj popili a proste sme sa spolu vyspali. Fajn, to by sa ešte dalo ospravedlniť, lebo veď alkohol a vzájomná chémia.... Ale ja nemám výčitky svedomia! A zvažujem fakt, že by sme v tom pokračovali, ale len kvôli sexu. Žiadne emócie k nemu nechovám. Ako je to možné?Len ma zaujíma, či ste to už niektorá zažili a ako ste sa s tým vyrovnali
@princess_007 pre toto som sa rozviedla len problém bol v tom že ja som bola ta podvádzana. Mňa môj ex miloval a s tu druhu iba sexoval z čistej príťažlivosti. Ja toto netolerujem. Nechala som ho okamžite,čo sa mi protivil keď som si ho predstavila ako sa na nej odbavoval. Moja až nedopadnes ako môj ex, po piatich rokoch sa rozišli aj s tou neskutocnou chemickou.,,Všetko len do času,, a u teba to platí. O teba by som ako chlap už nezavadila už len skrz ten tvoj alibizmus postavený na hlavu.
Nikto nemá právo súdiť ťa. Rob čo cítiš
@princess_007 no tak co uz. Stalo sa. Cas nevratis. Otazkou zostava, preco sa to stalo. Ked vies ak ovas to k sebe pritqhuje naco si ho pozyvala na kavu. A ano alkohol moze popustit zabrany, ale nemozes to na to zvalovat. To ta neospravedlnuje. Vidim to tak, ze si si to proste naplanovala. Dopredu si vedela ako to skonci. Co s tam urobis a ako sa zachovas zalezi len na tebe. Neviem ci, si prave toto tvoj, manzel zasluzi. Ako by si sa ty citila ak by sa takto voci tebe zachoval on. Ak necitis vycitky voci partnerovi vas vztah nema z tvojej strany pevne zaklady. To je tak. Su medzi nami taketo povaky co sa riadia inym nez rozumom
Keby si svojho manzela naozaj milovala, nechrapala by si s inym 😉 No len dufam, ze on od teba nedostane nejaku pohlavnu chorobu.
Svoj sen si si splnila a teraz pouzi rozum. Raz sa to aj tak prevali. Stoji ti dobry sex za znicenie pekneho manzelstva? Musime vediet ovladat svoje pudy
@princess_007 len ci ta chemia zostala z jeho strany este, ked uz si ta opacil a dostal 🙂
Stojí ti tá mužská štetka za to? Nuž, vrana k vrane sadá, ako sa hovorí.
Vieš, ono láska/milovať niekoho znamená podľa mňa aj vôľu robiť dobré rozhodnutia, dobré pre toho druhého a naše manželstvo, byť ochotný sa zatnúť niekedy, prekonať svoje momentálne pocity, aj byť zásadový a racionálny. Jasné, aj emócie, ale to by bolo veľmi málo podľa mňa, lebo tie bývajú prchkavé u nás ľudí...🙂 asi aj trochu moralizujem, ale žiada sa mi to povedať v reakcii na tvoje "milujem svojho muža" 🙊
Takto... Ak si ho pozvala k sebe "na kavu" tak si presne vedela co bude a tesila si sa na to ako dievcatko na Vianoce 🤣
Ale naozaj ho musis pozyvat k Vam domov? Ked uz tak chod ty k nemu alebo si prenajmite hotel...?
V tvojom manželstve evidentne nie je všetko v poriadku...z toho čo píšeš máš úžasného muža ktorého si ty vôbec nezasluzis...a čo napísať k milencovi? Daj pozor...aj kyselina je chémia a rozožerie všetko... tá tvoja chémia zapríčiní že okrem toho že ublížiš človeku, ktorý by pre teba dal aj život ( manžel) rozožerie teba a namiesto čistej mysle a srdca ktoré by malo milovať ostane len prázdna duša s hlavou plnou rozkoše...bez citov...bez emócií..len prázdny nezáživný sex...
Dáš mu hocikedy hocikde...no cítila by som sa ako ku..a
Ono to asi nevadi (tebe), kym ti na to tvoj muz nepride. Lenze raz to praskne. S istotou. Zostanes sama. Alebo teda s obcasnym sexom. Ak ti to staci 🤷 Mam len pocit, ze si neuvedomujes dosledok svojich rozhodnutí a cinov. Skus psychoterapiu. Toto je veľká zivotna kriza.
@pravdivy_chlap nie tak zhurta !!

@princess_007 bez urazky,ale akoby si sa citila keby toto urobil manzel tebe? Ak milujes, manzela, skus radsej popracovat na vztahu, porozpravat sa s nim, ak uz nieje medzi vami taka iskra skor ju zasa objavit, ale nie ze ty budes len kvoli sexu spavat s inym. Ja tieto bkaboly ze odpustenie si nezasluzim a spol neuznavam, proste bud si verna alebo nie. Ak vsak s manzelom mate otvorene manzelstvo ok, ale to asi nemate... O mesiac to budes lutovat, a vyplakavat o odpustenie. Aj by som napisala ze mozno nie, ale kedze dotyčný je suknickar tak asi skor ano. A este nechcem byt zla ale potom zo seba nezabudni aj obet spravit ze to on ta zviedol.....no asi nenajdes odpoved aku hladas, ale skus aj na manzela mysliet ue ako sa bude citit ked sa to dozvie.
Najvačdia prdél bude, ked prerušiš kontakt s milencom a manžel sa ti prizna k nevere- že to bolo silnejšie ako on a on podĺahol.Tak takuto story som čitala a to bola riadna facka.Ona dokonca dala vypoved z prace kvoli pokušeniu. Možno sa raz aj on prizna, že si nebola jeho jediná
@princess_007 Keď sa to dozvie tvoj chlap,tak tebe ostanú len oči pre plač 😪

@princess_007 :D ja sa len čudujem chlapom čo na to neprídu, lebo moja keď ma predvádzala prišiel som na to hneď, a najlepšie keď človek vie pravdu a žena klame a klame :D ale dôkazy priame aj nepriame celkom dosť.
A najlepšie ako niektoré dokážu hrať na dve strany. Kúpil som rúž, dala si ho vybozkala ma a šla von. A ja doma a ona vybozkala aj milenca a odfotila si ho. Potom predo mnou pozerala foto a toto preletela ale ja to videl a už som jej dal. A ona to sú len filtre :D. Ale ja už v tej chvíli mal iné dôkazy ... A toto že milujem ťa najviac na svete, a večer pusinkuje cudziu tvár. Ale ako tu často čítam monogamia neexistuje, tak už má nič neprekvapí. Pekne pekne , ale chápem to , emócie :D chémia. A koľko sa mne páčia ženy a cítim príťažlivosť ale ani by ma nenapadlo nič viac ako sa popozerať.