icon

Absencia sexu do 30tky

25. feb 2023

Aký máte názor keď niektorý ľudia nemajú sex ani do 30tky? Chcú vôbec muži také ženy?

Strana
z2
rikarika
25. feb 2023

@zmrzlinka2021 uz si to tu pisala tolko krat, ze uz si to precitali naozaj vsetci. Preco to stale opakujes?

asia83
25. feb 2023

@matkahelka Alebo jednoducho chce iba jedného sexuálneho partnera v živote? 🤷‍♀️ Nepotrebuje vystriedať niekoľko partnerov, aby potom porovnávala kto je či bol lepší, nakoniec nebude spokojná s nikým. Nepochopiteľné pre vás? Nečudujem sa.

asia83
25. feb 2023

@beata_k Ja chcela, aj mám. Viete, aký je to úžasný pocit vedieť, že žiadna predo mnou s ním nezažila to najintímnejšie, čo môže byť? Že žiadna nevie, aké “to” s ním je? Nemenila by som.

asia83
25. feb 2023

@sheila121 👍🏻👏🏻

salamistka
25. feb 2023

@asia83 ale tu je reč o tom, nemať sex do svadby a nie zostať s prvým

zooeynka
25. feb 2023

@asia83 len ci to aj tvoj muz tak berie....alebo je v najhlbsom vnutri svojej muzskej duse nestastny ze mal za cely zivot zatial az jednu zenu....muzi toto vnimaju trosku inak.

nyusika
25. feb 2023

@sheila121 väčšinou tie manželstvá aké stroskotali práve preto, že sex bol nahovno a našli lepší inde.
A to aj najpresvedčenejší kresťania mávajú časti bokovky... presne pre to, lebo im v inak fungujúcom vzťahu niečo chýba.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
nyusika
25. feb 2023

@sheila121 super, ja tiež nemám záujem o bokovky.
Ale to neznamená, že iní o to záujem nemajú, pretože okrem sexu im v manželstve úplne všetko funguje.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
manikova120
25. feb 2023

Preco sa tu zase odsudzuje slobodna volba zeny? Nechcela mat sex skor tak nechcela. Jej volba. Nie sme rovnaky. Kazdy mame ine priority, postoje a nazory na zivot. Budme k sebe ohladuplny a respektujme volbu cloveka.
Ja som ten pripad zeny co mala prvy sex ako 29 rocna. Skratka som dovtedy nenasla spravneho partnera. Nie som clovek co skusa chlapov ktory jej bude dobry. Mam to stastie ci smolu ze mam dobru intuiciu. Zakratko som vedela ci ten chlap premna stoji zato ci nie. Kym som nestretla svojho muza na kazdom mi daco vadilo nijaky ma nepritahoval dost na to aby som s ním vobec zacala vztah. na jednorazovky ja nemam povahu a aby som mala sex len preto ze mam uz na to vek no nie dakujem. Pockala som si a nelutujem. Ak najdem to co mi v zivote vyhovuje tak nepotrebujem hladat dalsie a skusat. Ak take co by mi vyhovovalo nenachadzam tak sa nebudem snazit vmestit do niecoho len preto ze vsetci naokolo tak robia.
Nechajme si moznost slobodnej volby aj v tejto casti zivota a nediktujme inym kedy by mali zacat sexualne zit. Ak iekto chce zacat v 16tich ok jeho volba nech pouzije aspon ten kondóm. ak chce z roznych dovodov počkať na toho praveho nech caka. Co koho do toho?

autor
25. feb 2023

@liljana ja si myslím že nie každý chce hneď sex na prvom stretku, preto možno chcú počkať na pravého

zmrzlinka2021
25. feb 2023

@riyadh

Taka skusenost z mojho zivota. Mala som velmi velmi dobru kamaratku. Ona mala priatela dlhe roky, dobre sme sa vsetci poznali.
Po 8 rokoch zrazu ho ona podviedla s inym chlapom - iba sex. Nezvladla to a priznala sa mu, dovodm bolo ze "posledny rok ju uz nevedel uspokojit".

ZAVER: cca 7 rokov super vztah, super sex a zrazu to islo dole vodou (byvali spolu, sexovali, ale neboli manzelia, iba frajeri) - ona ho podviedla.

OTAZKA: tak kolko "skusat"? A ked po cca 10 rokoch spolubyvania a sexovania potom po 2 dalsich rokoch manzelstva bude z chlapa impotent - mozem ho uz odhodit?

@jabadabadu pre mna je to vzacne, pretoze je to urcene pre osobu ktoru milujem a s ktoru chcem prezit zvysok zivota.

@sheila121
Zial tym zenam sa to castokrat vracia v zivote z opacnej strany a mozno z ineho uhlu zivota.
Pridu deti, problemy, choroby, extremne vycerpanie a zrazu ten chlap (ktoreho si skusali pred manzelstvom - ak vobec k nejakemu doslo) si najde mladu frndu a zene da zbohom... však je zdravy sviezi chlap, potrebuje akčnú vášnivú zenu, nie zenu zmorenu starostlivostou o domacnost a deti.

To ze je taka extremna rozvodovost a aj dnes "rozchodovost", to nie je zazrak, ani osmy div sveta - to je len odpovedou na nas ludi, na nase postoje, rozhodnutia, hodnoty.... Sama mozes aj tu citat - ak by mi prestal vyhovovat, podvediem...

dianka555
25. feb 2023

No a. Sú aj taký ľudia. Čo je na tom? Každého vec, keď ťa raz niekto nepriťahuje tak máš ísť na silu? Lebo Milka v triede už mala v sebe dva k.o.k.o.t.y. ? Skúsený chlap si ženu zauči, sú aj Demisexuali. Je tam toho a ty patris kam do akej skupiny?

sszuzu8
25. feb 2023

Ja nemám ani 30 a sex som viac nemala než mala odkedy žijem sexuálne. 🤷‍♀️ Už chcem len z lásky.. Chýb som urobila veľa. Bud s láskou alebo vôbec. Nemyslím si ze o niečo prichádzam

riyadh
25. feb 2023

@zmrzlinka2021 o com tocis? Ja ti pisem ze po 3t ako sme sa s MM poznali sme mali sex si predstav a ubehlo 20r a stale sme spolu😊ja by som nebrala sex az po neakom manzelskomzvazku, co ked Bude impotent, neschopny ma udpokojit..

marianarem
25. feb 2023

Tak ludia si mozu vselico mysliet o tom, koho by chceli alebo nie. Realne podla mna ked clovek stretne niekoho, kto mu fakt zapasuje a pri kom sa citi naozaj dobre, tak neriesi, ze kedy mal alebo nemal dotycny prvy sex. Aapon ja si neviem predstavit, ze by som toto riesila, keby ten clovek inac splnal vsetko dolezite, co som si kedy vysnivala.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka2021
25. feb 2023

@bilberryday zostávali, ale vzťah bol nefunkčný a vlastne išlo o manželstvo iba na papieri.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
xsandrax
27. feb 2023

Mňa by zaujímalo, či ti nebude prekážať, že ty nie si jeho prvá? 🙂 Určite sa nájdu muži, ktorí tiež čakajú na tu pravú, ale tak je ich určite menej ako tých, ktorí sú už na druhom brehu...
A ešte sa zamýšľam nad tým, že ako zistiť, že je to ozaj ten pravý 🤔

milanpetras
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2