Aká je ideálna dĺžka penisu?
Ahojte, chcela by som sa spýtať na tému ktorá ma už dlho zaujíma. Aká je podľa vás ideálna dĺžka penisu? Viem, že každý má iný vkus a že veľkosť nie je všetko ale zaujíma ma váš názor a skúsenosti. Čo je pre vás dôležitejšie dĺžka, hrúbka, alebo skôr celková spokojnosť a to ako to funguje v praxi? Myslíte že existuje nejaký priemer ktorý väčšina žien považuje za ideálny alebo je to úplne individuálne? Rada by som si vypočula vaše postrehy a skúsenosti aj tie úprimné aj tie menej príjemné . Veľmi ma zaujíma čo si myslíte a čo by ste odporučili ostatným.
Vopred ďakujem za vaše odpovede!
staci opis vlastnymi slovami, ci mam rovno odfotit vtaka mojho muza ?
Čo by som odporučila ostatným? 😀 Tak asi každému vyhovuje niečo iné, no nie? 😀
16cm je dosť pre mňa. Aspoň neboli keď už nič iné.
@anonym_autor načo ti to vedieť?
16cm je dosť pre mňa. Aspoň neboli keď už nič iné.
@anonym_919b89 a ked je makky, tak ason netlaci, ze ?
,,čo by ste odporučili ostatným,, nič...som spokojná a nikomu by som neodporúčala, prirodzenie môjho manžela by som si rada ponechala pre ,, vlastné potreby,,
pre mna minimalne 19 idealne okolo 23 cm
pre mna minimalne 19 idealne okolo 23 cm
@anonym_0320be nikdy ma prosím ťa nekontaktuj
"Ahojte, chcela by som sa spýtať na tému ktorá ma už dlho zaujíma." Jasne, vsetci verime, ze nejaka zena sa uz dlho trapi nad tym, ake velkost penisu vyhovuje ostatnym zenam 🙄
Mne vyhovuje terajší partner so 17 CM. Väčší by som nechcela
Ideálna dĺžka je tá moja
@anonym_autor dĺžka od dlane po lakeť cca
Je to ako s prsiami, zadkom, postavou celkovo. Každý má to svoje či? Ale ak máš penis o veľkosti väčšieho klitorisu, tak asi žiadna nebude skákať nadšením.
ziadna. idealny zivot bez chlapa.
To fakt meriate svojim mužom vtákov? 🤣
ziadna. idealny zivot bez chlapa.
@zupka33 heeeš z tejto diskusie 😅🤣
(Srandujem)
Mne vyhovuje terajší partner so 17 CM. Väčší by som nechcela
@anonym_3e5a3b to si akože merala? :D
16-19 cm je ideál 😀
@anonym_3e5a3b to si akože merala? :D
@anonym_f39424 ja nie 🤣,ale tak vieš, chlapi sú sami zvedaví ako sú vybavení a tak väčšina z nich má prehľad o svojom nástroji🤣, ...no dĺžku možno prezradia ak je nad aspoň 15 CM 🤣
@anonym_autor Aby mi dočiahol mandle poškrabkať…
Toto uz aj niekto meral???
Blba tema,este blbsia autorka.
Ozaj chire
Aspoň 15cm a max 20cm✌🏼
@anonym_autor Musis nam napisat Tvoju hlbku, my Ti potom doporucime dlzku, pripadne aj sirku, ak bude treba, vypocitame pruznost a pevnost😉
@dskjhfdlkdjhl aky je na to vzorec? 😀 😀 😀
@dskjhfdlkdjhl aky je na to vzorec? 😀 😀 😀
@renat04 Co konkretne myslis? Tu dlzku, sirku, ci pruznost a pevnost?😀
Zase prieskum redaktorov Refresher...o par dni si precitame,co je malo a co je v norme.
Druha tema,ci by sme v nudzovej situacii zjedli ludske mäso...dnes im ide karta...

100 cm