icon

Aká je ideálna dĺžka penisu?

4. sep 2025

Ahojte, chcela by som sa spýtať na tému ktorá ma už dlho zaujíma. Aká je podľa vás ideálna dĺžka penisu? Viem, že každý má iný vkus a že veľkosť nie je všetko ale zaujíma ma váš názor a skúsenosti. Čo je pre vás dôležitejšie dĺžka, hrúbka, alebo skôr celková spokojnosť a to ako to funguje v praxi? Myslíte že existuje nejaký priemer ktorý väčšina žien považuje za ideálny alebo je to úplne individuálne? Rada by som si vypočula vaše postrehy a skúsenosti aj tie úprimné aj tie menej príjemné . Veľmi ma zaujíma čo si myslíte a čo by ste odporučili ostatným.

Vopred ďakujem za vaše odpovede!

anonym_3b5168
4. sep 2025

@anonym_autor meter a pol aj daco

anonym_7d217f
4. sep 2025

No tým meranim od chlapov neverte😋 možno nakoniec by ste zistili ze aj 10 je dosť 😋

goodidea
4. sep 2025

Nič idem si zmerať vtáka...

sissy27
4. sep 2025

@anonym_autor ja by som povedala, že je ideálne, ak žena penis nemá 😂
no a inak - záleží, na aký účel, prípadne do ktorej dierky... a teda prekvapenieeeee 😅 ale ani vagíny nie sú všetky rovnaké, takže každej vyhovuje niečo iné.

7miriam77
4. sep 2025

Ideálna dĺžka penisu je taká, ktorá je ideálna pre konkrétnu dámu....🤣Moja kamoška vždy vravievala, že aj malý šašo dokáže urobiť veľké divadlo......tak asi to bude pravda

anonym_57e104
4. sep 2025

@anonym_autor a tvoja dĺžka? hrúbka je aká naj??

anonym_532fac
4. sep 2025

@anonym_autor Najlepsi je taky kolik kolko dlhy ,taky hruby

viestta
4. sep 2025
@dskjhfdlkdjhl

@renat04 Co konkretne myslis? Tu dlzku, sirku, ci pruznost a pevnost?😀

@dskjhfdlkdjhl u penisu treba spocitat aj stihlostny koeficient a ten potom dosadit do vzorca na vypocet pevnosti na vzper

sagitta33
4. sep 2025

Nikdy ma nenapadlo ho merať.🙂 Asi tak na veľkosť dlane.🙈

viestta
4. sep 2025

Idealna velkost je aby vosiel a nelingal

jogy1984
4. sep 2025

Moja thajská priateľka tvrdí že malý penis nie je prekážkou. Ale ja by som bol račej keby nemala žiaden

anonym_67e79c
4. sep 2025

kazda mame inu trubu, tak kazda z nas potrebuje inu pistalu

goodidea
4. sep 2025
@7miriam77

Ideálna dĺžka penisu je taká, ktorá je ideálna pre konkrétnu dámu....🤣Moja kamoška vždy vravievala, že aj malý šašo dokáže urobiť veľké divadlo......tak asi to bude pravda

@7miriam77 ale stále je to len divadlo

veltraud
4. sep 2025
@7miriam77

@7miriam77 nie, nedokaze ;) resp. maly saso mozno velke divadlo spravi, ale maly penis nie :/

tim23
4. sep 2025
@goodidea

Nič idem si zmerať vtáka...

@goodidea no čo?

dskjhfdlkdjhl
4. sep 2025
@tim23

@goodidea no čo?

@tim23 mozno je to pod rozlisovaciu schopnost metra🙂

vilma7
4. sep 2025

400 mm

goodidea
4. sep 2025
@tim23

@goodidea no čo?

@tim23 dobrého veľa nebýva

sticker
anonym_dbd60d
4. sep 2025
@anonym_3e5a3b

@anonym_f39424 ja nie 🤣,ale tak vieš, chlapi sú sami zvedaví ako sú vybavení a tak väčšina z nich má prehľad o svojom nástroji🤣, ...no dĺžku možno prezradia ak je nad aspoň 15 CM 🤣

@anonym_3e5a3b myslis tych ich l l 20 cm? Ako sa hovori vo vtipe, preco zeny maju problem s parkovanim😅

Ja osobne som merala, lebo to nejako vyplynulo zo situacie a chlap si siel svoje. Mala som lepsi odhad. Pre mna idealna velkost taka, ked nikde neboli

sevrin
4. sep 2025

@anonym_autor no záleží pre ktorú dieru z tých troch by si tie rozmery potrebovala.

anonym_ae09cc
4. sep 2025

Pre mna je dolezitejsia hrúbka ako dĺžka

anonym_9c4317
4. sep 2025

Ideálny je, keď je malá ručička medzi šestkou a sedmičkou a veľká ručička na trojke.

7miriam77
4. sep 2025
@veltraud

@7miriam77 nie, nedokaze ;) resp. maly saso mozno velke divadlo spravi, ale maly penis nie :/

@veltraud tak potom kamoska asi klamala 🤣🤣🤣

tim23
4. sep 2025
@goodidea

@tim23 dobrého veľa nebýva

@goodidea tak nič

nyusika
4. sep 2025
@7miriam77

@7miriam77 never všetkému 😁😁😁

anonym_474b28
4. sep 2025

Tak ja neviem teda, ked budeme vychadzat z tohto: "Počas štúdie bolo zistené, že priemerná dĺžka pošvy je 9,6 cm – v rozsahu od 6,5 do 12,5 cm. Čo sa týka šírky, tá bola priemerne stanovená na 2,1 až 3,5 cm."
Tak naco je zenam kon? 🤣

pasomnica
4. sep 2025
goodidea
4. sep 2025
@pasomnica

@pasomnica tak preto mi nestačil ten meter

mirokub
Odpoveď bola odstránená
knmmch
4. sep 2025

@anonym_autor ono je to také jednoduché: optimálna dĺžka je taká, že keď si ho dáš celý do pusy tak sa musí presne dotknúť mandlí.. ..a hrúbka tak aby Ti kútiky nenatrhlo..;-D