Aká je ideálna dĺžka penisu?
Ahojte, chcela by som sa spýtať na tému ktorá ma už dlho zaujíma. Aká je podľa vás ideálna dĺžka penisu? Viem, že každý má iný vkus a že veľkosť nie je všetko ale zaujíma ma váš názor a skúsenosti. Čo je pre vás dôležitejšie dĺžka, hrúbka, alebo skôr celková spokojnosť a to ako to funguje v praxi? Myslíte že existuje nejaký priemer ktorý väčšina žien považuje za ideálny alebo je to úplne individuálne? Rada by som si vypočula vaše postrehy a skúsenosti aj tie úprimné aj tie menej príjemné . Veľmi ma zaujíma čo si myslíte a čo by ste odporučili ostatným.
Vopred ďakujem za vaše odpovede!
No tým meranim od chlapov neverte😋 možno nakoniec by ste zistili ze aj 10 je dosť 😋
Nič idem si zmerať vtáka...
@anonym_autor ja by som povedala, že je ideálne, ak žena penis nemá 😂
no a inak - záleží, na aký účel, prípadne do ktorej dierky... a teda prekvapenieeeee 😅 ale ani vagíny nie sú všetky rovnaké, takže každej vyhovuje niečo iné.
Ideálna dĺžka penisu je taká, ktorá je ideálna pre konkrétnu dámu....🤣Moja kamoška vždy vravievala, že aj malý šašo dokáže urobiť veľké divadlo......tak asi to bude pravda
@anonym_autor a tvoja dĺžka? hrúbka je aká naj??
@anonym_autor Najlepsi je taky kolik kolko dlhy ,taky hruby
@renat04 Co konkretne myslis? Tu dlzku, sirku, ci pruznost a pevnost?😀
@dskjhfdlkdjhl u penisu treba spocitat aj stihlostny koeficient a ten potom dosadit do vzorca na vypocet pevnosti na vzper
Nikdy ma nenapadlo ho merať.🙂 Asi tak na veľkosť dlane.🙈
Idealna velkost je aby vosiel a nelingal
Moja thajská priateľka tvrdí že malý penis nie je prekážkou. Ale ja by som bol račej keby nemala žiaden
kazda mame inu trubu, tak kazda z nas potrebuje inu pistalu
400 mm
@anonym_f39424 ja nie 🤣,ale tak vieš, chlapi sú sami zvedaví ako sú vybavení a tak väčšina z nich má prehľad o svojom nástroji🤣, ...no dĺžku možno prezradia ak je nad aspoň 15 CM 🤣
@anonym_3e5a3b myslis tych ich l l 20 cm? Ako sa hovori vo vtipe, preco zeny maju problem s parkovanim😅
Ja osobne som merala, lebo to nejako vyplynulo zo situacie a chlap si siel svoje. Mala som lepsi odhad. Pre mna idealna velkost taka, ked nikde neboli
@anonym_autor no záleží pre ktorú dieru z tých troch by si tie rozmery potrebovala.
Pre mna je dolezitejsia hrúbka ako dĺžka
Ideálny je, keď je malá ručička medzi šestkou a sedmičkou a veľká ručička na trojke.
Tak ja neviem teda, ked budeme vychadzat z tohto: "Počas štúdie bolo zistené, že priemerná dĺžka pošvy je 9,6 cm – v rozsahu od 6,5 do 12,5 cm. Čo sa týka šírky, tá bola priemerne stanovená na 2,1 až 3,5 cm."
Tak naco je zenam kon? 🤣
@anonym_autor ono je to také jednoduché: optimálna dĺžka je taká, že keď si ho dáš celý do pusy tak sa musí presne dotknúť mandlí.. ..a hrúbka tak aby Ti kútiky nenatrhlo..;-D

@anonym_autor meter a pol aj daco