Aká je ideálna dĺžka penisu?
Aká dĺžka je minimálne a maximálne vyhovujúca pre vás baby? Pre mňa Max 18 ponad to už veľa.
@anonym_autor to uz mas v oku ci pravitkom merias?😂😂
No ešte aby som meter mala nachystaný pri posteli...
Mala som prípad, 2 cm
@anonym_autor vies co aka otazka, taka odpoved. Ja mam zubatu vaginu, takze ak je moc dlhy, odcvaknem a hotovo.
🍿
to kedy stíhaš merať. 🙄
Minimum 20cm a max 30cm
to kedy stíhaš merať. 🙄
@deti95060810
tak odmera v pohode aj rukou ale co uz ak je to cez 18? Najlepsie sa opytať predtym - a to si neviem moc dobre predstavit 😁. Ty Fero, aky ho mas velky? Jaaj, tak nic, nad 20cm mi nevyhovuje, cau.
pod 20 si len kamarát
pod 20 si len kamarát
@anonym_d83d33

Tu jeden napada: Mlady par sa dohaduju a ona nechce mat este sex, ale on ju ukeca s tym, ze nepojde celkom dnu. Tak sa dohodnu, ze pojde len na zaciatok a nie cely. Samozrejme, ze sa na to vykasle a ide hned nadoraz, jej sa to zacne pacit a hovori mu: ach to je dobre...mozes ho tam dat teda aj cely. V tom on vyskoci a hovori: ziadne take moja draha, dohoda je dohoda 🙂
@anonym_autor 16x3 bol idealny. Vsetko nad bolelo a pod som necitila.
Ja mam 22cm ale hanbim sa velmi ze je maly
Mala som prípad, 2 cm
@anonym_4a3ace Ako si to riesila? Zistila si to az ked bolo neskoro a musela si to pretrpiet?
Ja mam 22cm ale hanbim sa velmi ze je maly
@anonym_bd0737 podľa mňa akurát, malé nie sú dobré, ženy sú len sklamané a nepovedia to
Neexistuje maly vtak su len velke hniezda! 😂
15 je úplne ok. Aspoň neboli
@anonym_4a3ace Ako si to riesila? Zistila si to az ked bolo neskoro a musela si to pretrpiet?
@anonym_7be2e7 chvála bohu zaspal lebo bol na promile, utiekla som v noci 😄😄😄
Cigan lusti krizovku. Velky vtak na tri. Porozmysla a napise MOJ.
Tak maximálne po mandle ,potom ma už naťahuje
Ani netuším koľko cm to je
@anonym_7be2e7 chvála bohu zaspal lebo bol na promile, utiekla som v noci 😄😄😄
@anonym_4a3ace Lebo poznam jednu co to pretrpela, ale zacala sa strasne smiat. To akoze zaspal pocas "toho"? xixi nebala si sa, ze ta bude nahanat so svojim malym tajomstvom?
@anonym_4a3ace Lebo poznam jednu co to pretrpela, ale zacala sa strasne smiat. To akoze zaspal pocas "toho"? xixi nebala si sa, ze ta bude nahanat so svojim malym tajomstvom?
@anonym_7be2e7 nie on sa aj hanbil a keď sme sa náhodou stretli tak sa robil že sa nepoznáme 😃😃
@anonym_autor zavadzajúce 18 čoho ? :D
aj tak je podstatna skor hrubka ako dlzka. a osobne nemam rada pridlhe, chlap potom nemoze ist nadoraz a musi sa furt kontrolovat, aby ma to nebolelo.
Za mňa je dôležité aby bol poriadne tvrdý! Ideál 15-18cm.
Tak maximálne po mandle ,potom ma už naťahuje
Ani netuším koľko cm to je
@minenkaa tak 10cm cca
Ale vták neslúži na mandle. Ak to raz zistíš, po mandle ti už nebude stačiť
@anonym_4f791c tak teraz aspoň viem presnú dĺžku čo mi neublíži
@minenkaa možno preto si stále taka hašterivá....ešte si nezažila poriadne sex 😂😂😂😂😂

sa nudis, troll