Aké témy nie sú vhodné na prvom rande?
Ahoj.
Jedna sa o voľnú diskusiu.
Co za témy sú podľa vás nevhodné na prvom rande?
Zdravotný stav, bývalí, financie,politika
@moje912 túto diskusiu som pochopila ako vymieňanie si skúsenosti/názorov, nie že si autorka pýtala radu.. nie každá diskusia musí vzniknut kvoli rade..
@jana_eyre_2 ano takto som to myslela, len vymeniť názor 🙂
No my sme sa s terajsim priatelom na prvom rande bavili aj o platoch, aj o byvani, predstavach buducnosti, ex, dolezitosti svadby, detoch (poctoch), dokonca aj o tom, kde by nase potencialne deti mali vyrastat a studovat... Bola to chyba? Sme spolu 3 roky :D (a to aj ten sex na prvom rande bol...)
Je to individualne a nam to tak vtedy vyplynulo z debaty, neboli to vychrlene otazky na telo, len dosla rec aj na to...
Presne tak. Na takéto rada neexistuje lebo aj keď pôjdete na 10 rande tak bude každé z nich iné. Skôr názory, pokec, čo ste zažili, čo by ste nechceli zažiť a tak. Ja som otvorený, mne by žiadne otázky neprekážali, len to môže byť mne na škodu, lebo opýta sa ma na skúsenosti v oblasti vzťahov, a tak buď musím klamať (čo neni dobré) alebo poviem pravdu a strápnim sa.
Politika, náboženstvo, bývalí partneri, rodina, hazard, užívanie drog, plánované a bývalé operácie, problémy s trávením, výhodné ponuky, finančná situácia, makroekonomika.
Keď sa nad tým zamyslím tak v podstate akákoľvek téma podaná nevhodným spôsobom - aby si ten druhý nepripadalo ako na školení alebo na výsluchu.
Ja by som napriklad take kontroverzne temy,ale vytiahla co najskor.Nehovorim, ze na prvom rande, ale co najskor.Ak by som zistila,ze ma zasadne odlisny politicky nazor ako ja,ze je homofob,rasista,drzi Rusom alebo Kotlebovi,Ficovi a podobne,tak s takym clovekom sa bohuzial ako s potencialnym partnerom ani viac stretnut urcite nechcem.
Ale to si ty. Ja som stretol taku co mala rada kotleboviny a podobne. Tym ze ma cigani sikanovali tak som si s nou aj rozumel ohladne toho kotlebu. Rusov som nikdy nemal rad a Kotleba mi bol ukradnuty ale nepriatel mojho nepriatela je moj priatel. Ona sa poznala so skinheadmi a tak sme tych ciganov zahnali a pomstili sa im. Takze aj rande s rasistkou ma svoje vyhody.
@jana_eyre_2 ale aké skúsenosti? Každý človek má iné záľuby... Ani ty sa nerozpravas s každou kamoškou o tom istom nie?
@moje912 nie, nerozprávam, len nechápem prečo každu diskusiu zadanú na modrom koniku chapes ako riešenie nejakej konkrétnej situácie, alebo potrebu rady do života.. diskusie su predsa aj na to aby si ľudia vymieňali názory a nemusia sa vymieňať len na základe toho že autor otázky musí mať nutne nejaký problém a chce radiť ako sa s niekým má baviť.. jasnejšie ti asi odpovedať neviem.😉
@jana_eyre_2 sama by som to lepšie nenapísala
Však sa klidne bavte a nevšímajte si to. Neriešte vôbec že prečo niekto zakladá tému, alebo že čo robia muži na ženskom fóre atď. Je demokracia každý môže chodiť na fórum aké chce bezohladu na pohlavie, vek, rasu atď. Máme to zakotvené v zákone. Tak si nič nevšímajte a debatujte. Ak niečo nieje v poriadku to si vyriešia správcovia fóra 😉
@jana_eyre_2 každú diskusiu?? Ukáž mi ešte nejakú... Musíš má buď zle sledovať alebo neviem. A ako sa hovorí na hlúpu otázku, hlúpa odpoveď. Treba teda vedieť lepšie formulovať "otázku diskusného krúžku" Autora 😉
Z vety "Aké témy nie sú vhodné na prvom rande?" Si z prsta vycucaš či je to diskusia alebo otázka puberťáčky čo si skúša doma skúša ako sa bude baviť na "prvom rande"
Želám ti krásny deň🤗
Aké? Nijaké. 😀 budete mlčať a pozerať sa na seba 😀 mucheche 😀

Podľa mňa tu radiť je zbytočne. Ak si hneď sadnete,tak sa budete vedieť baviť o čomkoľvek. Ak si nesadnete tak ani téma čo by vás pri inom zaujala tu bude na bode mrazu.