icon

Akého muža si žena praje?

17. mar 2023

Dievcatka, chceli by ste chlapa pekneho mudreho pracoviteho? Alebo bohateho? Je pre vas dolezite aby bol muz bohaty?

Strana
z2
terry658
17. mar 2023

@nyusika ja z tych, čo poznám tak môžem povedať, že namyslený sú. A k ženám sa nesprávajú prave najlepšie. Ale takí sa asi nájdu všade.
Myslím, že mužov peniaze často zmenia a nie k lepšiemu. A nielen mužov. Česť výnimkám.

terry658
17. mar 2023

@viestta to je fakt. Určite sa v oboch skupinách nájdu takéto indivíduá. Avšak z toho, čo vidím okolo seba peniaze ničia ľuďom charakter. Či už sú to ženy alebo muži. Veľa bohatých mužov má potom pocit, že majú právo spraviť čokoľvek, lebo si to môžu dovoliť. Česť výnimkám.

liljana
17. mar 2023

vela zien chce najviac peniaze, nemusiet pracovat a asi to nevychadza, lebo tu potom placu, ze kam maju ist s detmi po rozvode. Peniaze sa rozkotulaju.

nyusika
17. mar 2023

@liljana väčšina žien chce žrať a nepribrať 😂😂😂

zorkahorka
17. mar 2023

Ono sa to nevylucuje. Pekny a mudry moze byt predsa aj bohaty 😀 ked uz, tak vsetko dokopy 😀

zorkahorka
17. mar 2023

@oslo1 aj tapakovci boli zdravi... 😀

omg1992
Odpoveď bola odstránená
akbara77
20. mar 2023

Co znamená bohatý??? Ak.ma.chlap 35 a býva s rodičmi a na účte 0, lebo si užíva ...tak toto nie je pre mňa.chlap....nemusí mať na účte 100 000 ,ale ak nemá nič alebo dlhý....tak čau pá.

Strana
z2