Ako by ste to chápali?
Ako by ste si vysvetlili, keby váš partner sa vyjadril o cudzích ženách že "je....čky". Napr.ze niekto sedí s 3 "je....čkami". Mňa ako ženu to dosť urazilo, v podstate nikdy sa nijak takto nevhodne predo mnou nevyjadril. A to veľmi dobre vie, že som žiarivá, mám problém so sebavedomím. Ďakujem za všetky názory.
Fakt to nemáš v poriadku v hlave. Ty si konečne uvedom že on nehovorí o tebe! Za čo sa ti má ospravedlňovať?! Okomentoval nejaké baby a ty čo si z toho vyrobila!!
A keby sa s tebou rozišiel dobre by spravil, začne konečne dýchať a žiť.
kolko rokov ma ten tvoj chlap?
ide o to ze ked som bola v puberte niektori chalani tak medzi sebou nazyvali vseobecne baby. neslo o to ani ci boli nejak extra pritazlive. proste akakovek baba bola je.acka. a niektorim to zostalo aj v dospelosti ked sa bavia so svojimi kamosmi. podla mna on to pred tebou ani nechcel povedat. skratka mu to uslo lebo tento slovnik asi bezne pouziva s kamosmi. mali to skratka rovnako ako ked sa babam hovori cajka alebo tak. akoze pubertalne trafene ale niektori chlapi proste taki su.
No to bude cele tym, ze si neveris... skus sa odosobnit, nic take, ako si namyslas, ti predsa nepovedal..
Ja by som to neriesila, vulgarizmus mi obcas ujde tiez (fakt, ze obcas, nie som ziaden kocis.. 😂) a muza sama upozornim na peknu zenu... a zazartovat na tuto temu vieme tiez, napriek tomu, ze nevera je pre nas tiez neprijatelna.
Co sa tyka svojho sebavedomia, na a tom popracuj. Hlavne to nijako nespajaj s tym, co robi / hovori tvoj, ci akykolvek iny muz. Nauc sa mat sebauctu. Ak to nevies sama, tak aj s odbornou pomocou.
Zhodnotil pred tebou, ze tie baby su sexualne pritazlive kusy.
To ako ked ty povies o nejakom inom muzovi, ze je fesak. Nevidis sa s nim hned v posteli. Ocenujes jeho vzhlad. To je vsetko.
Mal by sa partner citit hned ohrozeny, ze uz v duchu po nom slintas?
On to sice robi vulgarnym spoosbom, ale nemyslim, ze hned musis mat sebavedomie posramotene.
@leskovael tak neviem či by tebe dobre padlo, keby tebe muž nikdy nič pekné nepovedal a o druhých by rozprával aké su sexu.
@pralinka25 on to nepovedal predo mnou, on to povedal priamo mne, že tam sedí s 3 j....čkami
A má 40
tak asi nerma dfovod ti vraviet, zer si pekna a prostane ti to.
P.S. stykrat opakujem - reagujem na vynyslenu temu
No, medzi sebou sa tak chlapi vyjadruju bezne, ale aj zeny medzi sebou o chlapoch. To mi pride normalne. Ale pred svojou zenou o inych zenach mi to pride dost nevhodne. A to som pomerne tolerantny clivek.
@nyusika nereaguje už láskavo keď nedokážeš nič iné len urážať a ešte zhadzovat
@joannita ja som typ človeka, čo sa o cudzích chlapoch takto nevyjadrujem ani s kamoškami. Možno že je sympatický alebo tak, určite nijak inak. A určite by som sa tak nevyjadrila pred partnerom. Nerobím to, čo nechcem aby robili mne.
Autorka - rozpraval - v zmysle pravidelne pred tebou hodnoti ine zeny alebo to povedal raz?
Lebo toto je velky rozdiel..
@beronsche povedal to raz. A v čom je rozdiel?
Pre mňa je napríklad Ján Koleník alebo Dwayne Johnson "je****ľný" a pokojne to poviem aj pred manželom. Obaja vieme, že je to absolútne abstraktné.
Zvažovala si, že teba si váži viac ako nejaké cudzie baby a preto voči tvojej osobe nie je vulgárny. A zároveň je možno kostrbatý vo vyjadrovaní citov, keď mu na človeku naozaj záleží. Niekedy je to hrubá drsná škrupina navonok a krehký obsah.
A Este mi napadlo, ci to nebolo v kontexte, ze ti povedal, ze dotycny tam sedi s 3 zenami, ktore po nom idu/ po ktorych dotycny ide..
Cize to ani nemalo nic spolocne s tebou a ty uz fabulujes..
Chápala by som to tak,že máš strašný problém so svojím sebavedomím a že by som nemohla žiť s takým overthinking nastavením,ako žiješ ty.
@beronsche nešli ani oni po ňom,ani on po nich. Len sedeli pri jednom stole na výlete na lodi. Ani sa nerozprávali.
no ano lebo sa zabudol ze pri tebe taky slovnik nepouziva. presne. ja mam 42 preto sa pytam na vek, takze sedi to co som si myslela. niektori moji rovesnici maju takyto slovnik medzi kamosmi. tiez si nemyslim ze to ma s tebou cokolvek spolocne. skratka je to sice otrasne ale bezne pomenovanie vseobecne zien.
@doriiis áno, mám problém. Som si toho vedomá. Ale každý má nejaké chyby,tak isto aj prednosti.
@pralinka25 len potom nerozumiem, prečo to mne hovoril. Napriek tomu, že vie, že mi to môže ublížiť. A ani v podstate sa k tomu potom on sám nijak už nevyjadril.
lebo sa pomylil. uplne sa zabudol ze nehovori s kamosom ale s tebou. kedze ako pises nehovori s tebou takto bezne.
1. Nebola by som s niekým, kto by mi nedával najavo, aká som sexy, príťažlivá a úžasná.
2. Nemám problém sama so sebou, aby som sa urážala ako decko, keď chlap pozrie na inú ženu.
Ale áno, ja si vyberám.. Vyberám si do života normálnych a slušných mužov a nie takého, ktorý rozpráva predomnou o iných ženách, aké sú je.ačky a komentuje ženy v mojej prítomnosti (to nevylučuje, že ten "slušný" nepodvedie, ale nebudem miešať jablká s hruškami).
Ak je to jedna veta ako píšeš, tak riešiš úplnú blbosť a je to tvoj problém, že to tak prežívaš.
Ak je to ten typ chlapa, čo ide s tebou a slintá na inú keď ide okolo, to je vlastne tiež tvoj problém že si s ním.. Ale keď sa tu bavíme s násťročnou, tak je to škoda energie vysvetľovať, to potom toto "riešenie tragického problému" chápem 🙂
@pralinka25 myslíš? Ako môže zabudnúť že hovorí so mnou a nie kamošom? Išiel od toho kamaráta a tých žien,prišiel za mnou a toto mi povedal. Ja mám proste pocit, že si ma ani neváži, ani neľúbi. Keďže sam mi to ani nijak nevysvetlí ak, nevyjadril sa k tomu. A vie, že ma to trápi.
Ak vazne nevidis rozdiel v tom, ze muz pravidelne, opakovane a casto ospevuje ine zeny pred svojou partnerkou a tym, ze muz 1x, slovom RAZ , oznaci ine zeny "j*backami", bohvie v akom kontexte, tak uz neviem, co ti napisat.
Jedine, ze urychle zacni riesit svoju vztahovacnost a nedostatok sebavedomia, pretoze ak budes takto pokracovat dalej, je mozne, ze to chlapa s tebou prestane bavit... a myslim to v dobrom, nevyryvam.
@autor.....prepáč autorka,ale takto si toho chlapa odozenies sama.Ziarlivost a hlavne takáto forma,akú stvaras ty je najväčší zabijak lásky a úcty.
No povedal to...no a? Ale vybral si teba.Zije s tebou.
Problem bude skor v tvojom sebavedomi a v tom, ze tebe neprejavuje tolko pozornosti, komplimentov, kolko by si potrebovala... Pravdepodobne to mas ako jazyk lasky a on nie 🤔 To vnimam ako ovela vacsi problem ako nejake pomenovanie cudzich zien...
A co sa tyka mna, tak ja by som, ako sa poznam, na to zareagovala nejak sarkasticky.. Proste by som ho "odpalkovala" 🙈 (ale my taky humor mame a moju pre niekoho utocnu poznamku by pochopil ako humorny "odpis")... A ja som asi divna, ale som rada ak vie byt moj muz pri mne uprimny a citi sa pri mne uvolnene az tak, ze nema problem okomentovat druhe zeny, hoc pozitivne...
@nyusika tiež by som z toho takú drámu nerobila a už vôbec sa neurážala... Len by sa mi to nepáčilo.
@doriiis nežijeme spolu. A možno všetky okolností spôsobujú to, že neverím že ma vôbec ma rad či váži si ma. Ja som len chcela vedieť názor iných žien na danú poznámku. Nebol tam žiaden kontext, proste prišiel si ku mne sadnúť a toto mi povedal, že jeho kamoš tam sedí...
My sa normálne takto vyjadrujeme 😄 medzi sebou ..ja mu tu j.backu aj ukážem 😅😄
Problem je v tebe, v tvojom nizkom sebevedomi a na to nadvazujucou ziarlivostou. Zene, ktore to ma v hlave upratane by ho bud okamzite upratala alebo by to presla bez povsimnutia. Mozno by sa aj zamyslela kde sa stala chyba, ze si vybrala akurat tento exemplar.

@nyusika ja nepotrebujem, aby sa o mne takto vyjadril, to vôbec. Mne sa takéto sprosté výrazy nikdy nepáčili a ani takí muži, čo sa tak vyjadrujú.
Ide o klasické: aká si dnes pekná, pristane ti to, proste nikdy nič. Ale o cudzích a ešte mne to povie.