icon

Ako by ste to chápali?

12. sep 2023

Ako by ste si vysvetlili, keby váš partner sa vyjadril o cudzích ženách že "je....čky". Napr.ze niekto sedí s 3 "je....čkami". Mňa ako ženu to dosť urazilo, v podstate nikdy sa nijak takto nevhodne predo mnou nevyjadril. A to veľmi dobre vie, že som žiarivá, mám problém so sebavedomím. Ďakujem za všetky názory.

autor
12. sep 2023

@gejb ale čo to má s tým spoločne? Ja som sa nepytala, či sa s ním mám kvôli tomu rozísť? Chcela som odpoveď na položenú otázku. A každý jeden normálny, neurazajuci i keď možno opačný názor, si vážim.

minenkak
12. sep 2023

Myslím ,že problém si ty,ty sa necitiš atraktívna a nie že muž povie na dáku ,že jebačka

autor
12. sep 2023

@emma2782 bolo to len teraz nedávno (týždeň). Rozchod ma stále mrzí tiež, ale témou diskusie je niečo iné.

viestta
12. sep 2023

Tak na tej sebeucte este popracuj aby si si vyberala tych spravnych chlapov. A popracuj aj na tom, ze ktokolvek s kym budes mat vztah nie je tvoj majetok, takze ho nechaj slobodne dychat.
Pre mna osobne je celkom fascinujuce, z toho co vsetko opisujes, ze si sa s nim rozisla lebo sa opovazil "polichotit" cudzim zenam a teba sa to dotklo. Za mna osobne by bolo dovodom, ze sa o zenach vyjadruje ako buran.

bessie12
12. sep 2023

Načo riešiš minulosť??? Co bolo to bolo 🙄 keby si vedela ako viem zartovat s niektorými ľuďmi, tak by ta asi kleplo o zem 🙈

retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
12. sep 2023

@minenkak snažím sa o seba starať ako viem (to vo príroda nadelila však nie je možné zmeniť). Ale asi áno, možno sa necítim dosť dobrá pre toho svojho "ex". Je to čerstvé, možno by sa podarilo dať to dokopy, ale práve preto to tu rozoberam, či by to malo vôbec zmysel. Asi už nie

cafelatte
12. sep 2023

Toto by u mňa bez komentára neostalo.

autor
12. sep 2023

@viestta to nebol hlavný dôvod rozchodu, i keď to dopomohlo rozhodnutiu

diewcatqoo
12. sep 2023

Chcela som napisat, ze ak tato tema nie je vymyslena, tak takyto vztah nema vobec perspektivu a urcite sa rozidete.. a hups, na tretej stranke uz pises aj o rozchode 🙂
Popracuj na sebe lebo s tebou ziaden chlap nevydrzi. Moc vsetko analyzujes a riesis totalne kraviny.

autor
12. sep 2023

@bessie12 je to čerstvá minulosť. A uvažujem či sa na to úplne vykašľať či "zabojovať". Ale už skôr nie

emma2782
12. sep 2023

Autorka a čo máš teraz z toho ak ti tu 50 žien povie, že by to neriešili? Napíšeš mu, že to vyzerá podľa šťastík tak, že ste sa nemali rozísť? Podľa mňa to riešiš už zbytočne. Ak ti to ublížilo a ubližuje ti jeho správanie tak áno, mala si sa rozísť.
A odpoveď na tvoju otázku, môj muž sa takto nevyjadruje ale áno, ja i on pochválime peknú ženu. Ak je pekná tak je pekná, nebudem tvrdiť opak. No muž mi komplimenty dáva často a viem, že ma ľúbi.

autor
12. sep 2023

Ďakujem všetkým ktorí pridali neurazlive príspevky. Určite budem o tom všetkom uvažovať.

joannita
12. sep 2023

Ved pisem ze je to nevhodne voci tebe.

bessie12
12. sep 2023

Rozhodnutie je uz na tebe. Mne by takéto detinské komentovanie cudzích osôb nevadilo. Max by som si pomyslela svoje alebo by som tiež okomentovala 🤷‍♀️ pokiaľ ťa neurazal a neponizoval, tak by som to fakt neriešila. Nech si komentuje co chce.

jana_eyre_2
12. sep 2023

@viestta no pokiaľ viem, komplimentom to najprv nazvala retatka.. zgrcala by som sa keby môj muž dával takéto komplimenty.. a rovnako mi je dosť divné z toho že ženy to tu berú v pohode.. 😳 ale ja si zvykám že som tu asi dosť divný človek..

martul
12. sep 2023

Povedal, že ,,všetky"?!
Píšeme ti to tu všetky a ty si furt ideš svoje, čo keby si sa nad tým čo ti tu píšeme radšej zamyslela, snažila nežiarliť a radšej popracovala na sebe a na vzťahu? Nech to neskončí rozchodom, lebo ho to prestane baviť?!
Čo ty na to?

sandrasstini
12. sep 2023

Povedala by som Jeba*cka hej? S usmevom a jednym dvihnutym obocim 😀 a povedala ano su pekne a isli by sme dalej.
Nemam problem pochvalit ci uz peknu zenu alebo aj chlapa pred svojim muzom. Sice nie zrovna tymto slovnym ohodnotenim, to skor chlapy medzi sebou takto rozpravaju, mozno mu to len vyklzlo z ust. Hovoris ze nikdy sa pred tebou takto nevyjadril, takze stalo sa, riesila by som to az keby to zacne hovorit casto ze halo to uz nie je vhodne a zranuje ta to.
Ak mas nizke sebavedomie to je tvoj problem, skus natom popracovat, tvoj muz zato nemoze, mozno by si potom nebola taka vztahovacna.

retatka
Autor odpoveď zmazal
kristinapetronela
12. sep 2023

Neviem neriešila by som .mám svoju hrdosť a je mi to jedno .kto chce so mnou bude a kto nie smola

lili1313
12. sep 2023

A on to chce dat dokopy? Ako sa po rozchode sprava? Mne to pride ze hlavny problem bol, ze si sa necítila milovaná a chcena a potom si precitlivelo reagovala na hocico. Podla mna pre teba by bolo naj zostat nejaky cas sama a pracovat na sebavedomí. S tymto by som to uz asi nezliepala.

retatka
Autor odpoveď zmazal
mane01
12. sep 2023

V tom pripade by som mu dala jasne najavo, ze taketo vyrazy nemienim akceptovat v komunikacii… len sa natiska otazka, ci sa on tie dva roky nehral na pekneho a teraz sa ukazuje, ze bezne jeho slovnik nie je az taky skvely. Plus ked ma take divne poznamky pred tebou, ci uz si nie je tebou moc isty… tazko povedat, ale treba mu povedat, ze ti to vadi… mozno len chcel byt za frajera a trepol to neuvazene…

autor
12. sep 2023

@lili1313 neviem, nepytam sa ho. Viac menej sa s tým sama zmierujem, lebo ja ho stále ľúbim..ale keď človek necíti, že je láska opätovná, tak to nemá zmysel. Toto bolo len taká "čerešnička" pre mňa. Ja som bola dlhšie sama. Myslela som, že tento je už ten "pravý". Vo veľa veciach sme si podľa mňa rozumeli. Ale žiaľ asi to niekedy nestačí.

lolita555
Autor odpoveď zmazal
jesenzima
12. sep 2023

Vyjadrovanie hodné burana z 5 cenovej, už chýba len písknutie na ženu a obrázok je jasný 🤮

autor
12. sep 2023

@jesenzima tak sa správa ten jeho kamarát. Čo tam bol s nami

petulda333
12. sep 2023

Mozno to tu odznelo,neviem,nechce sa mi citat vsetko.. no u nas to nie je kompliment. Priste ak povieme,ze kamos sedi s jebackami,znamena to,ze tam sedi so zenami ktore pretahuje,bez vztahu,bez lasky,len si uzit. Takisto ak ma kamoska jebaka,je to chlap ktory ju pretiahne,tiez bez vztahu. Cize milenec/milenky,len vulgarnejsie vyjadrene

autor
12. sep 2023

@petulda333 to bolo vyjadrenie o cudzích ženách, s ktorými nik nemal nič spoločné.
Proste priateľ (ex?) akoby týmto vyjadrením povedal že sexi kočky tam sedia. .nie to prišlo nevhodné sa tak vyjadriť o cudzích ženách mne. Nech si to hovoria chlapi medzi sebou. Ale nie mne. Hlavne keď mne pekné veci nehovorí. Možno si ich fakt nezaslúžim.

ankare
12. sep 2023

Urazilo by ma to. Lebo evidentne sa mu tie ženy páčia a rád by ich pretiahol.