Ako byť mrcha na mužov?
ako byt mrcha? Na muzov myslim. Bolo mi vela krat ublizenea uz nechcem aby sa to zopakovalo
Teraz ka chcem byt ta co bude na koni
Vyberaj si spravnych chlapov a nemusis byt mrcha.
chces byt mrcha, aby si teraz ty ublizovala muzom, tak ako oni ublizovali tebe ?? A co ti to da ?? Lepsi pocit ?? Ako ti uz bolo poradene. Radsej sa zameraj na spravny vyber chlapov.
Predstav si, že tí, ktorí ti ublížili ti tiež mohli ublížiť len preto, že ich pred tebou zranila nejaká mrcha... ospravedlňuje ich to? zaslúžila si si to? Nemyslím... preto ani ty by si si nemala svoju bolesť kompenzovať na nejakom inom chudákovi... radšej sa daj dokopy sama a držím prsty, aby si stretla takého partnera a mala taký vzťah, v ktorom nebude ani jeden na koni, ale budete rovnocenní... podľa mňa dobre rozmýšľaš nad tým, že treba niečo zmeniť, treba sa naučiť nastaviť si hranice, pozerať na seba a svoje dobro, len si to trošku zle sformulovala, lebo toto neznamená byť mrcha
Všade sú len hajzli chlapi
A myslis si, ze budes stastnejsia?
Precitaj si knihu Proc muzi miluji potvory.
to ze ty budes mrcha tvoje stare rany nevylieci a ani ti nezabezpeci ze najdes niekoho kto by ta mal uprimne rad. vies mrchy nemaju stastny zivot pre to ze su mrchami.
najlepsie urobis ked sa vyrovnas s minulostou, zacnes si vyberat lepsie a nedovolis ludom ublizovat ti. a na to vobec nemusis byt mrcha. tym ktori ti ublizili to nevratis a nechapem ake zadostucinenie chces ziskat tym ze budes ublizovat niekomu kto ti nic neurobil. boze toto je tak detinske nevyzrete a smutne spravanie.
takze na zaciatok dospej a potom zacni na sebe pracovat. ako byt sebavedoma a ako nedopustit aby si na tebe niekto vybijal komplexy ale rovnako tak si ich nevybijaj ani ty na niekom.
A co si od toho slubujes?
To sa nenaucis. Bud to v sebe mas alebo nie. A pre teba by to bol krok spat. Ak nemas byt pre niekoho svetlom tak mu chod z cesty.
Najlepšia pomsta je odpustenie. Radšej sa nauč žiť lásku. A ver mi, že to čo dáš sa ti vráti.
@bessie12 takýmto štýlom vytvorí s dobrých chlapov buď hajzlov alebo proste zanevru a už neotvoria srdce žiadnej 🥺
Smer terapeut. Ublizením druhých neodstrániš vlastné rany na srdci. Len prehĺbiš svoju beznádej. A môže to v tebe vyvolať ešte horšie pocity. Mala by si vyhľadať terapeuta a tieto zranenia vyriešiť v sebe.
@katkazocele aj to moze byt, ze sa stane. Ale zaujimalo by ma, na co jej to bude dobre ?? Nic tym neziska. Dobry pocit na 5 minut a potom co ?? Co sa stalo, stalo sa. Treba sa nad tym povzniest a zivot ide dalej.
mrchy musia aj dobre vyzerať... darmo, chlapi letia na krásne kusy...😉
Ublizili ti, lebo si si nechala ublizovat. Na to aby ti chlapi neublizovali staci par veci. Poznat svoju cenu. Vyberat chlapov, ktori stoja za to a nevesat sa zo zufalstva na hocijakeho. Ak sa najde nejaky, ktory by ti snad mohol ublizit, tak vcas to utat, lebo ludia si k tebe dovolia len tolko, kolko im ty dovolis. Nebyt zufala bez chlapa, staci byt spokojna sama so sebou. Hodnota zeny nestupa tym, ze ma chlapa, zena musi byt hodnotna aj sama o sebe a hlavne musi byt hodnotna sama pre seba.
Ublizovanim inym sa z teba stane len uboha stvora, troska o ktoru nikto zaujem neprejavi.
Zalezi, co si pod tym pojmom predstavujes.
Prečítaj si tu knihu. Veľa veci pochopíš…chlapi nie sú zlí, len ženy sa im hádžu pod nohy ako rohozky, nevedia svoju cenu, nemajú svoje koníčky, sú závislé na muzovi(casovo) a muža taká zena omrzí… nemusíš byt mrcha, ale mužov naozaj lákajú viac sebestačné a sebavedome ženy s názorom
úprimne? Bavil by ťa taký vzťah? Správať sa nadradene, povýšenecky, rozkazovačne, "kopať" okolo seba, chŕliť plamene a horké sliny? Neverím, že normálneho človeka áno. Dobrovoľne, jedine so sklonmi k sociopatii, bez emočnej inteligencie... Potom to vypovedá o tebe, nie o mrchatých chlapoch. Chápem, že rozchody boleli a bolia, každá sme si tým prešla. To ale neznamená, že budem zlá na celý svet. Vekom, časom sa ukáže, že to bolo možno to najlepšie, čo sa nám mohlo stať. Hlavu hore dievča, trošku sa zamysli ako si fungovala v minulých vzťahoch a čo boli dôvody a signály na rozchody. Čo ťa nezabije, to ťa posilní. Na tom by si mala stavať nový a pekný vzťah.
Ale no...
Ale ked uz, tak zbal chlapa, nechaj sa priviest k orgazmu a potom chod domov a o jeho pottrby sa nestaraj? Take nieco?
A teraz vazne... Ak sa na to pytas, tak to vediet nebudes. Stavi sa nenamotat na kazdeho a nepodriadit mu cely svoj zivot
Chces byt mrcha, lebo si nevies nastavit zdrave hranice vo vztahu odtial-potial? Toto mozes, toto uz nie? Myslim, ze jeden extrem submisivita, ako aj druhy mrchovost vo vztahu bude mat jeden a ten isty vysledok. Samotu. V prvom pripade ta budu vyuzivat, kym sa nieco nezlomi. V druhom sa tebou po nejakom case nenechaju vyuzivat. Skus zlaty stred.
Nebude zo psa slanina. Namiesto snahy hrat sa na nieco co nie si .. prehodnot svoj vkus a lepsie selektuj charakter.
Stačí ak sa z nich hneď nepototo, ak im nebudeš od prvého dňa dávať všetko (tým nemyslím sex) a ak budeš myslieť na seba. Muž nie je Boh, tak sa treba aj tak k sebe správať. Ja som spravila pár krát túto chybu, no už ju nemám ako napraviť 🤷🏼♀️ Ja som si vždy myslela však ľúbim toho človeka, budem naj naj naj.... Nie, vôbec to tak bohužiaľ nefunguje. Ten chlap to zneužije a ty si potom v ri*i z toho. Vôbec nefunguje systém že ja ti dám všetko aj ty mi dáš všetko. Treba mať svoju hodnotu, mať seba na prvom mieste a neskakat hneď keď muž zapíska.
Stačí, keď si tu na konskom fóre prečítaš pár diskusií a inšpiruješ sa. Tu sa niektoré k mužom správajú otrasne a ešte sa tým chvália.
S pokorou si vezmite z tých "vzťahov" ponaučenie, vyhybajte sa takým... to ze chcete byt hnusná, znamená ze už hnusná ste ... karma vám to vráti... nik, kto sa správa takto sa v živote dobre nemá... vesmír je taky ... je založený na plusových (dobrá energia) a mínusových (zla energia) nábojoch ... akú energiu vysielate , taka sa vám vráti.... zákon prírody.... ak sa s tým neviete vyrovnať smer psychológ ale neneničte život druhým kvôli ľuďom , ktorí vám ublížili... to je také detské ;)
@zuzanockamt myslis tie co tych svojioch uboziakov nestastnych "nutia" prebalovat, riady umyvat a zehlit?
@viestta Nie, toto som absollútne nemyslela 🤦
@zuzanockamt ono toto plati aj opecne. Ak so sebou chlap necha zametat nejakou mrchou vypocitavou, je to jeho chyba. Blby vyber, nizke sebavedomie, nedocenenie seba sameho... Aj ta mrcha si k chlapovi dovoli len tolko kolko jej dovoli.

Nemusíš byt mrcha, stačí si vyberať normálnych mužov
Zmeň vzorec výberu