icon

Ako byť totálnou dračicou v posteli?

9. máj 2025

Ako na to? Ako byť neodolateľná pre muža? Povedzte. Zaujímajú ma aj mužské postrehy. Čo sa vám páči, čo vás totálne vzruší a čo je pre vás red flag?

enmery
9. máj 2025

Napr Dominant a submisívny Ti napíšu úplne iné veci. Čo z toho budeš mať?Užívaš si to aj ty/komunikuješ svoje potreby/ alebo len čakáš na chrbte pri zhasnutom svetle?To je také spektrum, ako vesmír.🤷‍♀️

januska12323
9. máj 2025

Začni ty a pod svojim nickom.

sevrin
9. máj 2025

Zjsdz čili papričky a potom zhlboka naňho dýchni.

pasomnica
10. máj 2025

Tak všeobecne si myslím, že chlapom sa páči, keď žena nemá komplexy zo svojho tela a nepýta sa chlapa pri tom, či nie je tučná, či nemá celulitídu, či nevyzerá v tej a tej polohe divne a nehanbí sa, nezakrýva sa, nezhasína svetlo a tak. Iné veci zasa sú dosť individuálne a každému sa asi páči niečo iné.

11brano11
Odpoveď bola odstránená
martinmmartin
10. máj 2025

Ja pripojim pozorovanie ze vacsinou ma muz dominantnejsiu ulohu ale s nou pride aj "zodpovednost" za to co bude ako bude cobudeme robit na zaciatku co budeme robit potom, ako dlho , ako silno. Proste stres taky nejaky podvedomy ze musis furt byt dirigent. Ak sudruzka totok preberie sem tam tak je to tiez fajn

karolinakr
10. máj 2025

muži tiež nevedia celkom prijat tu dominantnu ulohu, raz som zažila, že chalan viedol cely koncert, ale on bol namysleny od prirody, aj si vykračoval ako kohut na ulici, to sa dalo čakat od neho
dračica budeš, ked si s nim budeš robiť čo chceš, on musi byt svolny k tomu, ked sa bude furt mykat, tak vela nedosiahneš

trinityf
10. máj 2025

Keď to nemáš v sebe a musíš sa na to pýtať, tak radšej kašli na to...

mirokub
Odpoveď bola odstránená
greywolf
10. máj 2025

Muzi maju radi prekvapenia a nemaju radi rutinu.

enmery
10. máj 2025
@greywolf

Muzi maju radi prekvapenia a nemaju radi rutinu.

@greywolf Predstav si, že ani ženy.😆

rozculena
10. máj 2025

zas nejaký výskum pre článok do časopisu....?

greywolf
10. máj 2025
@enmery

@greywolf Predstav si, že ani ženy.😆

@enmery pytala sa na muzov 😛

torysheer
12. máj 2025

Ako? Užívaj si všetko, úprimne a náruživo, povedz si čo chces . Uvoľnenie, spontánnosť sú strašne sexi