icon

Ako často mať sex?

22. nov 2022

Chcela by som sa spýtať možno aj vedieť ako to majú iné páry čo sa tyka sexu problém je asi v tom že sme s mužom inak nastavení nakoľko ja by som brala sex hoci aj každý druhý deň on je s tým v pohode úplne raz za týždeň alebo menej. Ako to máte vy? Chcem vedieť či som ja úplne náročná a staviam niečom takom.

perdita11
•
22. nov 2022

Pises anonymne a ja mam napisat kolkokrat mame sex. Hm. Ono je to zaroven aj individualna zalezitost daneho vztahu. Bavili ste sa s muzom uz na tuto temu?

kittykat22
•
22. nov 2022

asi moc nezalezi ako to mame. To ta nespasi 🙂 Pises s muzom - to je tvoj manzel? Bolo to takto vzdy? Alebo je to nieco, co prislo rokmi spoluziatia vo vztahu.

lasoli
•
23. nov 2022

asi si viacej naeuziva ako rvoj mamzel,a vekom to pojde uz len dole kopcom s nim/-)

athom
•
Odpoveď bola odstránená
•
h2
•
23. nov 2022

@athom Ja tam rozdiel vidím. Každý druhý deň a raz za týždeň, alebo menej je rozdiel. Hlavne ak to "menej" znamená raz za dva týždne.

athom
•
Odpoveď bola odstránená
•
h2
•
23. nov 2022

@athom Tyyy brďo! Čo si o tom písal diplomovku? 😃
Mimochodom, mávam migrénu. Sex je najlepší liek. 😊

martina1985ba
•
Odpoveď bola odstránená
•
elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
nepic
•
23. nov 2022

Mi to máme zas opačne, ale nepíšeš koľko máte rokov. Moja manželka má necelých 40 a ja už po 40ke. Ja by som prijal aspoň raz za týždeň, ale jej nevadí aj keď sme aj dva resp tri mesiace bez.

athom
•
Odpoveď bola odstránená
•
elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
danica2711
•
23. nov 2022

tu ti každá celá žeravá podeliť sa o informácie o svojom sexuálnom živote s anonymom napíše, ako to má doma, a ty s tým urobíš čo? Budeš ticho závidieť alebo pobežíš s tým za mužom, že pozri, ženy z MK to majú takto, tak už aj mazaj do postele?!

foterlotor
•
23. nov 2022

Ja by som to chcel aj 2x denne, ale takú ženu som ešte nenašiel :D pre mňa bolo vždy záhadou, že existujú muži, ktorí odmietajú sex... ja by som naozaj stále.

karolinav
•
Odpoveď bola odstránená
•
daniela2202
•
23. nov 2022

Ráno, na obed, večer

gabika0825
•
24. nov 2022

No skôr by som si položila otázku či bol muž iný predtým, alebo je od začiatku nastavený že sex max raz do týždňa a stačí mu to. Ak áno, tak áno sú takí ľudia je to úplne normálne každý mame iný apetít, úlohu v tom zohráva aj to že či má stresujúcu pracu, alebo problémy nejaké zdravotne, aj psychické, alebo má iba nejaké tazsie obdobie. ak si odpovieš na prvé že taký nebol, a zhodnotis že nemá žiadne problémy, ani stres, tak je to jasne… 😀

magda15
•
Odpoveď bola odstránená
•
mareri
•
Odpoveď bola odstránená
•
eviku777
•
30. nov 2022

Dolezite je aby obom partnerom vyhovovala rovnaka frekvencia sexu.
Ja som
mala partnera c 1 s ktorym sme mavali sex v priemere kazdy den- keby to je cisto na mne staci mi 2-3x v tyzdni
s druhym detto 11 rokov denne maximalne ob den
posledny partner tam si vyhovujeme najviac a ja som ta co by chcela aj kazdy den 2-3x uplne mi sadol maximalne
🙂))