Ako často mať sex?
Chcela by som sa spýtať možno aj vedieť ako to majú iné páry čo sa tyka sexu problém je asi v tom že sme s mužom inak nastavení nakoľko ja by som brala sex hoci aj každý druhý deň on je s tým v pohode úplne raz za týždeň alebo menej. Ako to máte vy? Chcem vedieť či som ja úplne náročná a staviam niečom takom.
asi moc nezalezi ako to mame. To ta nespasi 🙂 Pises s muzom - to je tvoj manzel? Bolo to takto vzdy? Alebo je to nieco, co prislo rokmi spoluziatia vo vztahu.
asi si viacej naeuziva ako rvoj mamzel,a vekom to pojde uz len dole kopcom s nim/-)
Mi to máme zas opačne, ale nepíšeš koľko máte rokov. Moja manželka má necelých 40 a ja už po 40ke. Ja by som prijal aspoň raz za týždeň, ale jej nevadí aj keď sme aj dva resp tri mesiace bez.
tu ti každá celá žeravá podeliť sa o informácie o svojom sexuálnom živote s anonymom napíše, ako to má doma, a ty s tým urobíš čo? Budeš ticho závidieť alebo pobežíš s tým za mužom, že pozri, ženy z MK to majú takto, tak už aj mazaj do postele?!
Ja by som to chcel aj 2x denne, ale takú ženu som ešte nenašiel :D pre mňa bolo vždy záhadou, že existujú muži, ktorí odmietajú sex... ja by som naozaj stále.
Ráno, na obed, večer
No skôr by som si položila otázku či bol muž iný predtým, alebo je od začiatku nastavený že sex max raz do týždňa a stačí mu to. Ak áno, tak áno sú takí ľudia je to úplne normálne každý mame iný apetít, úlohu v tom zohráva aj to že či má stresujúcu pracu, alebo problémy nejaké zdravotne, aj psychické, alebo má iba nejaké tazsie obdobie. ak si odpovieš na prvé že taký nebol, a zhodnotis že nemá žiadne problémy, ani stres, tak je to jasne… 😀
Dolezite je aby obom partnerom vyhovovala rovnaka frekvencia sexu.
Ja som
mala partnera c 1 s ktorym sme mavali sex v priemere kazdy den- keby to je cisto na mne staci mi 2-3x v tyzdni
s druhym detto 11 rokov denne maximalne ob den
posledny partner tam si vyhovujeme najviac a ja som ta co by chcela aj kazdy den 2-3x uplne mi sadol maximalne
🙂))

Pises anonymne a ja mam napisat kolkokrat mame sex. Hm. Ono je to zaroven aj individualna zalezitost daneho vztahu. Bavili ste sa s muzom uz na tuto temu?