Ako často máte pohlavný styk?
Ahojte prosím vás ako často do mesiaca mate s partnerom sex.
Tak mu povedz, že áno. Aj rýchlovky aj častý sex.
Po 3/4 roku je to veeelmi skoro aby už sex takto upadal. O rok už budete ako manželia po 30rokoch? A ako často to je u vás?
@elizabet173 tiež mám ten pocit, že sme každý na inej vlne. A neviem ako to zjednotiť, resp. Vymyslieť nejaký kompromis. Až v tomto aspekte si uvedomujem vekový rozdiel medzi nami (22rokov)
@maximilie sme spolu dlhšie ale bývame spolu 3/4roka. Keď sme sa len stretávali tak to bolo furt keď sme sa stretli ci u mňa alebo u neho. A teraz keď spolu bývame je to tak max. 4 krát do mesiaca.
@elizabet173 no vek s tým určite nemá nič spoločné... Môj je odomna o 21 a máme to naozaj pravidelne, maximalne nám to klape aj po tej stránke, tiež nemal rád rýchlovky ale aj to sa naučil ;D keď treba... A pri dieťati si to niekedy aj normálne naplanujeme, že vtedy a vtedy , alebo len tak keď sa dá a máme chuť. Dcéra spi ešte 2x za deň, voláme to prestávky, a už sa dohadujeme- cez prvú robíme to, cez druhú sa milujeme....
Na jeho vek je sexuálne aktívny zdravý chlap. No môže mať nejaký zdravotný problém. Neviem. Alebo už má iný objekt
4x do mesiaca je dost malo. Za 10r s mm sa toto nestalo. To mame 2deti 5r a 10m a 3m tv 😆podla mna sa mu nechce lebo ten spolocny zivot nie je ako si predstavoval alebo sa mu nechce rychlovka je tak 5-10minut . Normalne chlapom nevadi rychlovka iba ked mà problem s erekciou tak to mlži ze on chce milovanie bla bla . Ked je chut stihame aj 2x za den ako ked sme este nemali deti 😆som ti pomohla?
Cez deň nie rychlovka nie ráno nie večer radšej kuká telku po telke už nemá chuť.... Myslím ze tu je problém hlavne partner ako taký a dieťa slúži iba ako výhovorka....
@maximilie on nemá rád plánovanie, že to je také nijaké. Že či si myslím, že v iných vzťahoch si takého veci plánujú a dohodnú sa kedy budú mať sex? on neverí tomu, že to tak ľudia robia. On je za to aby v tom boli emócie a chtíč, a nie dohoda a pome na to. Momentálne riešime spoločné dieťa, takže iný objekt určite nemá. Možno to naše dieťa je za tým, nakoľko to riešime cez centrum( on je v poriadku, to ja mám problém).. Problém vidím v tom, že neviem ako na neho. snažím sa ho zviesť ale zakaždým čo niečo začnem , tak ma stopne teraz nie, pozeráme telku, príde dieťa a pod. a potom môj chtíč klesá a klesá.
No do kelu s takým chlapom.... Si si istá že s ním chces dieťa??? A áno také veci sa plánujú keď sú v rodine malé deti... Asi má neoretiahne muž na linke keď sa dieťa hra v obývačke, nie? Správa sa veľmi veľmi divne, zisťuj a vypytuj sa ho, čo je za tym
Tak mna by zase zaujímalo..pri tých rychlovkách akože mate vždy orgazmus? alebo to robíte len kvôli chlapom?
@andrea101112
Nemám stále orgazmus a nerobím to len kvôli mužovi, ide o blízkosť a spoločnú radosť. Keby ma to nebavilo tak to nerobím.
@andrea101112 Takze podla teba su len dve moznosti - ze bud mas orgazmus, alebo inak je to pre teba sex o nicom a robis to len pre chlapa? Ze jedinym cielom je orgazmus? Sex (ci uz dlhy, ci rychlovka) sa da plne vychutnat a uzit si ho aj bez orgazmu.
Nechce plánovaný sex, ale dávať dieťa mimo dom za účelom sexu je ok? To je asi najviac maximálne plánované. Šak si kúpte video pestúnku a budete pocut/vidieť či sa dieťa/ deti budia, alebo nie. Teda my to tak máme.
A telkomaniak? Zaplaťte si tv archív a povedz mu, nech pozerá tu telku cez deň z archívu.
@andrea101112 každá sme iná, ja mám rada 10min Max. 🙂 20 aj s predohrou. Potom mi to je vyslovene nepríjemné.
@nominativ Tak aj mne staci 20 minut 😂 ale za rychlovku povazujem 5 minut v kupelke napriklad 😀
Aj viackrát za deň, keď je chuť.💁 A áno, máme aj dieťa.☺️
U každého je to individuálne. Keď sme boli spolu 3/4 roka, tak aj 3x denne, každý deň napríklad na dovolenke. Ale cez pracovný týždeň aspoň 1-2x denne vždy. Ale to je vtedy iné, človek je ešte taký nenabazeny toho druhého... My sme mali potom dlhú prestávku počas môjho tehotenstva, proste sa nedalo, sex mi spôsoboval kontrakcie a raz som skončila kvôli tomu v nemocnici so začínajúcim sa predčasným pôrodom... Takže o to horšie pre nás... A s dieťaťom je to tak... Keď máš čas a chuť, tak stihneš. Ved dieťa ide spať večer a už máš čas.No teraz je celkovo zlý čas a na mnohých mužov aj ženy veľmi nepriaznivo psychicky pôsobí situácia ktorá je okolo nás. Nemyslím si, že v tvojom prípade je na vine dieťa, ale to ze partner sa nevie uvoľniť a zrelaxovať. A to môže byť kvôli čomkoľvek. Ak mu hrozí, že jeho prácu zavrú a bude bez príjmu, alebo opäť bez príjmu.... Vieš, nie všetci muži majú chuť 24 hodín denne.... A ak ich trápia existenčné problémy, tak asi na sex veľa chuti nie je. Posledný takmer rok sedíme doma, všetci zavreti ako v klietkach, aby kvôli nám žiadny dôchodca neumrel a to nie je dobre pre organizmus. My sme teraz boli na preventívke a robili nám testy na vitamín D, lebo počas tohto roka sa ukázalo, že všetci pacienti, ktorí prišli na preventívku, tak mali Dcko znížené (d sa získava zo slnka, tak čím to asi bude, všakže), takže to po zopár týždňoch začali robiť preventívne všetkým. A nám tiež vyšlo nízke. Môjmu mužovi dokonca v kriticky nízkom pásme. Neviem, či je to nejako preukázané, ale možno súvisí nedostatok určitých minerálov a vitamínov s nedostatočnou tvorbou testosteronu a teda muži nemajú chuť na sex....môže to byť všeličo, aj nejaký skrytý zdravotný problém atď.... Porozprávaj sa s ním a hlavne ho rešpektuj, ak vidí, že ho to trápi tiež a ze on sám nevie, čo sa mu to stalo... Je to obdobie, raz bude aj lepšie, prejde to. Ak sa o tom rozprávať ani nechce a proste nejaví žiaden záujem, tvrdí, že je v poriadku a vadí mu len tvoje dieťa... Ešte s prihladnutim na ten obrovský vekový rozdiel - tak to bude len vašou nekompatibilitou. Ja viem, že slobodnej mamičke sa ťažšie zháňa partner, ale no 🤷🏼♀️ zasa nenasla by som si kvôli tomu nejakého zúfalého dedka, ktorý vlastné deti nemá a asi ani nikdy nechcel, že na, tu sa staraj o mňa a o moje dieťa. Podľa mňa má úplne iný životný štýl, je zvyknutý na svoj kľud a vadí mu, že dáky malý človek ho "otravuje"... Možno na začiatku myslel, že si zvykne, no nezvykol si. Treba sa o tom na rovinu porozprávať, že ako si on predstavuje svoju budúcnosť, čo v nej vidí, ako ty svoju a zistiť, či sú vaše predstavy aspoň podobne. Lebo váš problém možno ani nie je ten sex, ale niečo úplne iné.
@andrea101112 dobrá rychlovecka nikdy nie je zla 🤣😍😍 tak asi každý za rýchlovku považuje niečo iné, u nás bola najrychlejsia rychlovka asi 15 minut. Neviem teda, čo ľudia za 5 minút stihnú... Ja sa za 5 minút ani nevyzleciem 🤣🤣🤣🤣
@elementissa
Stačí stiahnuť nohavice 😂
@mondolina tak zase nie sme úplne zvieratká, či? 🤣
Tak to ty si založila tú tému aký je rozdiel medzi milovaním a sexom
@katarinka89 to tu aj taka bola? 🤣
@elementissa pozri novšie temy
@elementissa
Tak pri rýchlovke sa nikdy nevyzliekame do naha.

@spadnutaslivka co sa týka tej frekvencie. Tak sa pýtam za to, len on mi vraví, že či si myslím, že v rodinách je to bežné že majú rychlovka a nebodaj 3 do týždňa milovanie