icon

Ako často máte sex so svojím partnerom?

6. dec 2025

Čaute ženy. Chcem sa vás na rovinu spýtať ako často máte sex so svojím manželom, priateľom ?? Ja so svojim mužom sme v dlhoročnom vzťahu a naozaj sa veľmi ľúbime, ale čo sa týka sexu tak to u nás nejak stagnuje...ak máme sex raz mesiac tak som rada. Láska ani neha v našom vzťahu nechýba, viem že som preňho jediná a že mu na mne veľmi záleží ale niekedy mi príde ako keby sme boli už dôchodcovia.

Strana
z2
anonym_90e0cc
6. dec 2025

A kolko mate rokov?

anonym_196ab6
6. dec 2025

@anonym_autor my sme spolu 12 rockov, obaja do 40r. Mne by stačilo raz do mesiaca, manžel ten každý deň
Niekde v strede sa stretáme. Cca 3 až 4 x do týždňa
Pre mňa veľa a pre neho isto malo
Čo už

anonym_dfae61
6. dec 2025

Niekedy skoro kazdy den, niekedu raz za mesiac, nebyvane spolu este tak je to zlozitejsie. Castejsie je ta prva moznost. Mame 26 a 27

anonym_db1b31
6. dec 2025

@anonym_autor máme vysoko cez 50, sme spolu dlho, niekedy dva krát týždenne, niekedy dva krát denne. Priemerne 2-3 krát týždenne, ešte sa nestalo za dvadsať rokov, aby sme nemali sex dlhšie ako dva týždne a to boli aj nejaké operácie a pod. Keď sa k nemu pritúliš, začneš ho objímať, nepridá sa? My sme ale naladení rovnako, máme rovnakú potrebu, aj ked rokmi samozrejme p niečo nižšiu, ako keď sme sa spoznali

domkakvet
6. dec 2025

@anonym_autor dolezite je aby ste to mali tak casto, aby to vyhovovalo obom, skus zistit pricinu.

anonym_3adca0
6. dec 2025

@anonym_autor každý deň máme.

anonym_bad80f
6. dec 2025

@anonym_autor my zvykneme mať cca 1-2krat v týždni. Sme už spolu 24rokov, po 40ke.

anonym_012d5b
6. dec 2025

@anonym_autor koľko máte rokov ? Čo znamená dlhoročný vzťah? 10?15?20?
S manželom sme spolu 22r vek 50+, nemám dôvod sa sťažovať

anonym_835bd9
6. dec 2025

@anonym_autor 40r ja, manžel 47r, spolu sme 13rokov a máme sex každý deň, prísaham. Odporúčal nám to sexuológ, lebo manžel mal nízky testosterón, tak sa mal premôcť a aj "nasilu" sa milovať. Pomohlo na to po všetkých stránkach, aj keď nie je čas celý deň, zaspávame v objatí a pomilovaní 🤭🥰

majlo1234
6. dec 2025
@anonym_196ab6

@anonym_autor my sme spolu 12 rockov, obaja do 40r. Mne by stačilo raz do mesiaca, manžel ten každý deň
Niekde v strede sa stretáme. Cca 3 až 4 x do týždňa
Pre mňa veľa a pre neho isto malo
Čo už

@anonym_196ab6 ako u nas cca. Volakedy davno, ked ma tolko nesral, som bola ochotna aj castejsie🤣

anonym_6b60a8
6. dec 2025

@anonym_autor Skús mať 25 a ten istý problém. Som žena, aktuálne druhý mesiac bez sexu v 5 ročnom vzťahu. Nechápem, čo sa to deje. Mám pocit, akokeby sa musel premáhať a ak si sex v podstate nevyžiadam, nemám ho. A to sme mladí, obaja športujeme, žijeme zdravo. Na pohľad si myslím, že som príťažlivá žena, starám sa o seba. Nechápem, kde je problém. Viem, že nikoho okrem mňa nemá.
S bývalými to bolo niekedy aj 3x denne a teraz som rada, ak vôbec raz mesačne.

autor
6. dec 2025
@anonym_6b60a8

@anonym_autor Skús mať 25 a ten istý problém. Som žena, aktuálne druhý mesiac bez sexu v 5 ročnom vzťahu. Nechápem, čo sa to deje. Mám pocit, akokeby sa musel premáhať a ak si sex v podstate nevyžiadam, nemám ho. A to sme mladí, obaja športujeme, žijeme zdravo. Na pohľad si myslím, že som príťažlivá žena, starám sa o seba. Nechápem, kde je problém. Viem, že nikoho okrem mňa nemá.

@anonym_6b60a8 to ako keby si písala môj príbeh. Ja mám 28, sme spolu 4 roky a máme to úplne rovnako. A tiež s bývalým aj 3x denne ...športujem, starám sa o seba ..

la_dolce_vita
Autor odpoveď zmazal
anonym_6b60a8
6. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_6b60a8 to ako keby si písala môj príbeh. Ja mám 28, sme spolu 4 roky a máme to úplne rovnako. A tiež s bývalým aj 3x denne ...športujem, starám sa o seba ..

@anonym_autor Nemáme toho istého ? 😅

anonym_694298
6. dec 2025

@anonym_autor mame 28 a sme spolu 11rokov a vačšinou tak 2x to týždňa

anonym_82f46c
6. dec 2025

@anonym_autor ja s manželkou raz za mesiac...

michallm24
6. dec 2025

Sex je vždy o dvoch parteroch, niekomu to chýba menej niekomu viac, podľa mňa to treba riešiť doma najlepšie po nejakom styku a dať si nejaké riešenie momentálnej situácie , človek nemá vždy energiu navyše , ak sú tam deti , alebo náročná práca.Sú aj také obdobia vo vzťahu to nieje nič nové.Sú isté doplnky ,ale nato by som sa moc nespoliehal...pokiaľ je tam dôvera vo vašom vzťahu , tak tam netreba nič riešiť, len komunikovať.Horšie by bolo , keby medzi vami nebolo nič, to už prinieslo viac otázok takto sa treba s mužom porozprávať , upokojiť ho na začiatku a on povie prečo nemá chuý..normálna vec v dlhodobom vzťahu ..nikdy to nebude ako na začiatku, aj keď každý by si to prial..však ani v práci človek nedáva 100% každý deň ..treba komunikovať a odpoveď sa dozvieš

anonym_0b9148
6. dec 2025
@anonym_6b60a8

@anonym_6b60a8 si v 5 rocnom vztahu a mas problem spytat sa, preco nema chut na sex aj 2 mesiace a nema o Teba a intimitu zaujem? Ked vravis ze "nevies preco".

michallm24
6. dec 2025
@anonym_6b60a8

@anonym_6b60a8 ..čo tak komunikovať doma viac ako tu? Už by bol problém vyriešený..

kiki68
6. dec 2025

@anonym_autor ked nie sme chori/ deti chore a taketo veci, tak skoro kazdy den sa podari nejaka chvilka. Hej, nepozerame moc telku, vzdy sa na tom smejeme. Sme 10 rokov spolu

anonym_2d4ed2
7. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pri takom veku a takej nizkej frekvencii bude niekde problem..

autor
7. dec 2025
@anonym_6b60a8

@anonym_6b60a8 hahahaha teraz si ma dostala 😁😁

anonym_6b60a8
7. dec 2025
@anonym_0b9148

@anonym_6b60a8 si v 5 rocnom vztahu a mas problem spytat sa, preco nema chut na sex aj 2 mesiace a nema o Teba a intimitu zaujem? Ked vravis ze "nevies preco".

@anonym_0b9148 Nemám problém komunikovať. Túto tému som s partnerom riešila už xy krát. Stále dostávam rovnakú odpoveď, že nevie prečo, jemu to proste nechýba, stále vraj niečo robíme, preto na to nie je čas. Skúšal už rôzne bylinné doplnky stravy, no bez zmeny. Ostáva už len návšteva lekára, ktorej sa bráni, keďže to pochopiteľne ničí jeho mužské ego. Je to jeho rozhodnutie, či s tým nečo bude robiť alebo nie. Milujem ho aj napriek tomu. A po takom čase ma už nebaví byť stále iniciatorom, ani sa cítiť byť nechcená. Viem, že problém nie je vo mne a viem si to sama vynahradiť, resp. si dopomôcť inými spôsobmi. Len to občas zamrzí.
Odpovedala som len na príspevok, aby si autorka nemyslela, že je v takejto situácii jediná.

anonym_db1b31
7. dec 2025
@anonym_6b60a8

@anonym_6b60a8 možno má len nízku potrebu sexu, poznám taký pár, ale tam sú rovnako nastavení obaja, takže im to vyhovuje. Bol taký od začiatku vzťahu? Možno ste mali sex častejšie, ale asi nie denne dva krát, či?

anonym_6b60a8
7. dec 2025

Na začiatku sme si prešli istými zdravotnými problémami. Mala som po každom styku zápal moč. ciest. Preto aj keď sme chceli, obmedzovali sme to, pokým sme neprišli na príčinu. Od vtedy čo je všetko na poriadku, tak intenzita pomaly klesala, až sme dnes tu.

yoginka231
7. dec 2025

Máte bud ine libido, ale za mna jeden krat do mesiaca fuha. To si pamätám ked som mala zdravotne problemy a bola som obezna tak som to tiež tak mala. Všetko good u teba ? Sprav si krve testy.

anonym_0a1505
8. dec 2025

Mame 50 obaja a raz za rok je vela. Zena vobec nechce. A v takom veku uz nie je vela moznosti ani odist ani najst inu.

anonym_0a1505
8. dec 2025
@anonym_6b60a8

@anonym_6b60a8 co by ini muzi dali za vas aspon raz mesacne. U nas nula tento rok a nula aj minuly. Ale my sme stari uz

anonym_f0e121
8. dec 2025
@anonym_0a1505

Mame 50 obaja a raz za rok je vela. Zena vobec nechce. A v takom veku uz nie je vela moznosti ani odist ani najst inu.

@anonym_0a1505 ty sa prosim ta nepochovavaj, ze v takom veku🫣, my sme este starsi a aspon raz tyzdenne sa poznazime a to muz ma 65 rokov😁

greywolf
8. dec 2025

@anonym_autor nie tak casto ako by som chcel 😀

Strana
z2