icon

Ako často mávate spoločný orgazmus s partnerom?

28. apr 2026

Môžte aj anonymné ako často mávate spoločný orgazmus s mužom? Zistila som ze to vôbec nieje také bežné ako som si myselala

anonym_32c560
28. apr 2026

S akým mužom podľa toho 😀

anonym_ffbfa9
28. apr 2026

A načo ti bude taka info? Čudujem sa každemu kto ti odpíše.

anonym_dc82bb
28. apr 2026

Nikdy 😀

dzulli1980
28. apr 2026

Moc romantických kníh si prečítala, moc telenoviel napozerala ...

anonym_49a911
28. apr 2026

najprv ja, potom on. niekedy to vyjde že takmer naraz, niekedy nie.

autor
28. apr 2026
@dzulli1980

Moc romantických kníh si prečítala, moc telenoviel napozerala ...

@dzulli1980 s partnerom sme 7 rokov, mame na 90% vždy spolu

moonlight1210
28. apr 2026

Nie je to vobec bezne.
Vo filmoch a knihach ano.

Ale v beznom zivote je zvycajne jeden skor ako druhy. A zalezi od ich vzajomnej ucty k druhemu, ze sa nasledne neotocia chrbtom a nejdu spat, lebo uz si uzili, ale zotrvaju v pokracovani, kym nema orgazmus aj ten druhy.

Myslim, ze je malicko dvojic, kde to maju vzdy spolu obaja. Ze su uz tak zohrani, alebo maju aspon to stastie.

Ono je to trochu dane i tym, ze kazda zena potrebuje iste konkretne (to svoje) tempo, ktore ju vzrusuje. A to tempo potom, ked ho muz najde, musi byt stabilne. Najlepsie neprerusovane. A nemenne.
Malo zien to ma tak, ze ich nevyhodi z konceptu (a prerusi ich vzrusenie), ak muz tempo zmeni. Peklo je, ak ho meni kazdu minutu. 😁
Ale niektorym zenam to nevadi.
Muz zvycajne zase potrebuje pred vyvrcholenim pridat na tempe.
Su zeny, ktorym takyto postup (pridat pred koncom) uplne vyhovuje a vzrusuje ich to.
Vela zien to ale rozhodi a musia vzrusenie zacat budovat nanovo.
Takze preto moze byt problem dosiahnut vrchol spolu. A preto zvycajne je pre dvojicu typicke (a lahsie), ak je najprv jeden, a potom druhy.
Jednoducho je za tym priroda.

anonym_a72776
28. apr 2026

Nikdy. Keďže ja ich mávam viac a on jeden. Najprv som na rade ja a potom on

anonym_1c2672
28. apr 2026
@anonym_dc82bb

Nikdy 😀

@anonym_dc82bb presne ani ja nikdy. Ale ja som brala aj antidepresíva a nemam dobru psychiku. Asi orgazmus s chlapom som ešte ani nezažila

anonym_51ff3a
28. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor len 10% mate kazdy individni? Ved je lepsie zvlast, uzit si orgazmus toho druheho.

anonym_dc82bb
28. apr 2026
@anonym_1c2672

@anonym_dc82bb presne ani ja nikdy. Ale ja som brala aj antidepresíva a nemam dobru psychiku. Asi orgazmus s chlapom som ešte ani nezažila

@anonym_1c2672 ja som zas v stadiu, ze uz ten sex ani nepotrebujem. Chcem svaty pokoj. Radsej nech mi spravi masaz noh alebo zoberie na fajnu veceru 🤣🤣🤣🤣.

anonym_5843db
28. apr 2026

@anonym_autor
Ja som skoro vždy skôr. Takže bohužiaľ - mala si na to toľko isto času koľko aj ja. 😜👍

anonym_70f9b7
28. apr 2026

Najskor ja, bez gumy/pri 69, potom on.kedze sa do mna spravit nemoze.. a s kondomom mu to ani nejde.. ja neprehltam..

anonym_dc79ae
28. apr 2026
@anonym_70f9b7

Najskor ja, bez gumy/pri 69, potom on.kedze sa do mna spravit nemoze.. a s kondomom mu to ani nejde.. ja neprehltam..

@anonym_70f9b7 oookej?

lindusss2016
Včera o 03:48

@anonym_autor takmer pri kazdom sexe. Stane sa mozno raz za pol roka, ze nie

morpheuss
Včera o 03:59
@lindusss2016

@anonym_autor takmer pri kazdom sexe. Stane sa mozno raz za pol roka, ze nie

@lindusss2016 @anonym_autor ženy a to u vás ako funguje? Ako dlho trvá váš sex? Lebo čo rozmýšľam, tak možností sú, že:
- obidvaja sa urobíte extrémne rýchlo a váš sex netrvá viac ako pár minút
- máte spúšťač, čo funguje pre obidvoch - teda napr. že partner začne do vás búšiť a to vás obidvoch tak vzrušuje, že sa urobíte rýchlo
- alebo že ak niekto z vás cíti, že ten druhý má nábeh na orgazmus, tak sa z toho vie urobiť rýchlo sám....
Prípadne kombinácia všetkého hore...

anonym_729c22
Včera o 04:04

Takto, my s partnerom nemame spolu orgazmus. To by musel on oddialovat, alebo ja naschval oddialovat, aby sme mali spolocne. Ale cakam, ze nam k tomu povie nieco pani Zita. Ona bude vediet.

anonym_708a1d
Včera o 04:10

Nezažila som to nikdy, raz som to predstierala 😄 ale inak vždy najskôr dva tri krát ja a potom na koniec on

anonym_376718
Včera o 04:20

Ked sme robili deti a bola som tehotna, tak sa nam to stavalo. Kedze teraz ziadne deti nerobime, tak ho vytahuje a teda nie je mozne aby sme sa spravili naraz. Takze najprv ja a potom on 🤷🏼‍♀️ Ja to nepovazujem za nieco super extra ak sa spravime naraz.

lindusss2016
Včera o 05:57
@morpheuss

@lindusss2016 @anonym_autor ženy a to u vás ako funguje? Ako dlho trvá váš sex? Lebo čo rozmýšľam, tak možností sú, že:
- obidvaja sa urobíte extrémne rýchlo a váš sex netrvá viac ako pár minút
- máte spúšťač, čo funguje pre obidvoch - teda napr. že partner začne do vás búšiť a to vás obidvoch tak vzrušuje, že sa urobíte rýchlo
- alebo že ak niekto z vás cíti, že ten druhý má nábeh na orgazmus, tak sa z toho vie urobiť rýchlo sám....
Prípadne kombinácia všetkého hore...

@morpheuss celkom intimna otazka, ale ved co, skusim odpovedat na vsetky body.
U nas dlzka sexu v prvom rade zavisi od toho, ci sme doma sami (deti su na vikend prec) alebo spia vedla v izbe 🤭
Ale teda uplne ze rychlovky par min.nemavame, to len skor ak sa niekam ponahlame.
Vacsinou ale teda ja stihnem mat orgazmus sama aspon raz (partner predycha) a potom sa uz spravime dalsikrat spolu. A ze ako to tak ide? Neviem, asi je to o tom, ze pozname svoje telo, vieme to ovladat. Ale mame take svoje hacky, ako dosiahnut orgazmus okamzite, (napr.pohlad do zrkadla, ale aj rozne ine), zaroven kedze nam na sebe zalezi, tak nas samozrejme vyhecuje, ze sa to tomu druhemu paci. V sexe si velmi rozumieme, ale je pravda, ze mi toto islo aj s predošlými partnermi, kym medzi nami klapal vztah ako taky.

anonym_31ca88
Včera o 06:16

Stalo sa mi to konkrétne raz a nebolo to ničím výnimočné. Ja neviem svoj orgazmus oddialiť o potrebný čas bud sa urobím hneď alebo sa prestanem stimulovať a vychladnem možno chlap sa vie prispôsobiť, aj to sme dokázali pri 69. No žeby to bolo niečo wau akože mňa pri orgazme vypne vidím biele hviezdy neviem co sa deje točí sa mi hlava takže vôbec nevnímam ten moment

proste_zuza
Včera o 07:26

Myslis ako v rovnaky moment? To sa asi iba raz podarilo

anonym_2f76d6
Včera o 08:13
@anonym_autor

@anonym_autor a naco to sem píšeš? Prisla si sa pochváliť? Gratulujem ti.
Keby sa ti to nedarilo a chces poradit ako na to este pochopím ale toto je mimo

anonym_84289a
Včera o 08:32
@anonym_autor

@anonym_autor neverím