Ako často mávate sex vo vašom manželstve?
Poprosím reálne odpovede a nie tie dristy ako je každá spokojná so sexuálnym životom a pritom má každá druhá milenca. Ako často mate sex? Môj muž by sexoval stále, mame. 2-3x do týždňa Ako je chuť. Mne sa mnohokrát nechce, ale vždy mu dám. Ja si to až tak neuzijem, keď je dcérka doma a musíme potichu. Jemu sa snažím vždy ulahodit, aby bol spokojný, na jednej strane som rada, že ma o mňa stále záujem, niekedy mi to ale príde otravné, hlavne pri malej keď ma hocikedy pohladka po riti, alebo pri varení ma ide bozkávať na krku atď. Muž má po 40ke a sme spolu 18 rokov, myslela som, že to už sú len spolubývajúci a nie stále ma osahavat 😆 dokedy ho to ešte bude baviť?
@anonym_autor dokedy ho to bude bavit? No mojho (aj mna) to bavi stale a to mame takmer 60.Sex je pre vztah dolezity.
no nie ze by si bola rada ze ma o teba muz zaujem a nieste len spolubyvajuci, vaz si co mas a nehladaj problemy kde nie su
Naši sa osahavaju aj po 70 tke a lepia na sebe😁,po 50 rokoch..Bud rada, horsie by bolo keby po tebe ani neštekol?Netuzil po tebe? Nefunkcny vztah.To by bolo trápenie
Keby som bol tvoj chlap a si to prečítam, bol by som smutný.
Zamysli sa nad tým, co si napísala.
No ešte chvíľu sa takto správaj a nájde si aj tvoj muž milenku.
Naši sa osahavaju aj po 70 tke a lepia na sebe😁,po 50 rokoch..Bud rada, horsie by bolo keby po tebe ani neštekol?Netuzil po tebe? Nefunkcny vztah.To by bolo trápenie
@anonym_92fe51 prečo by mala byť rada? Každý má inú potrebu frekvencie, treba sa zladiť. Niektorí muži sú ako kanci a majú high libido, žene v menopauze klesá.
Bud rada, ze po tebe este stale tuzi. Potom tu zeny vypisuju, ze sa ich chlap ani nedotkne, neobjime.. my sme spolu 10 rokov a mame to podobne, moj manzel by chcel aj kazdy den 😂 ja zase taku potrebu nemam, tak sa snazime spravit kompromis, aby sme boli spokojni obaja
Bud rada, ze ma o teba po takom case zaujem. 2-3x za tyzden mi nepride zisdny extrem na 40 rocneho chlapa. Moj muz to ma rovnako. A ked ti vadi, ze ta bozkava pred dcerou tak mu to povedz. Nevh si to necha na cas ked budete sami.
@anonym_92fe51 prečo by mala byť rada? Každý má inú potrebu frekvencie, treba sa zladiť. Niektorí muži sú ako kanci a majú high libido, žene v menopauze klesá.
@anonym_2ec6db
Veď práve o tom to je,libido v menopauze môže klesnúť, aj nemusí, ale to neznamená, že žena prestane potrebovať nehu, blízkosť a dotyky. A rovnako nie je nič zlé na tom, keď ich muž prirodzene vyhľadáva.Či sú lepšie tie fejkové, hrané vzťahy s kamošom, kde ta má muž na háku😁,poznám také, liečia sa už u psychiatra.
A Ty z toho sexu nic nemas? Ak nie, tak sa necudujem.
Lebo ak nemate mini babatko, ktore kojis, tak aspon 1-2x do tyzdna by mi to neprislo casto, a asi ani 3x nie, ale ja som tiez mala obdobie, ze sa mi nechcelo, nevladala som skor, unava, betablokatory na tlak, co mi znizovali chut, ale my sme mali 4 deti, mame aktualne uz 5. Muz uz chodi okolo mna ako tiger, ale som len 3 tyzdne po porode. Takze este to potrva. Ale ta tuzba tam je, lebo z toho sexu aj ja nieco mam, rozumej, zakazdym orgazmus. Ty ho nemas, ked to nazyvas "povinnostami"?
A odpoveď ohladom "nastavenia" tvojho muža, hladáš na MK v diskusii? 😀
@anonym_6b4396 chce vediet ako to maju druhe zeny
@anonym_autor si zahltena starostami a pracou. To je pricina, nemas energiu vsetko minies na domacnost a deti. Asi manzel moc nepomaha. Tiez som to tak mala, myslienkami vsade mozne, vsade bordel, treba ist varit, dieta vedla kuka telku a on chcel sex 🙄 fakt vzrusujuce 😖😤
@anonym_autor a rozpravala si sa o tom s nim? My mame sex tak ako sme sa vzajomne dohodli a aj s ex som mala rozne nie stale som sa prisposobovala muzovi ale stale sme urobili kompromis aby to vyhovovalo o nom, nie ze mlcky budem ustupovat a muz o tom nebude ani tusit, ze nieco nie je ok.
čo by som za to dala.... ja mám 46 a 25 mesiacov som nemala sex ☹ chýba mi.
@anonym_autor muza to bude bavit dlho 😀 to je dokaz toho, ze Ta lubi. Pred detmi je prejav lasky len istota, ze sa rodicia maju stale radi.
Moj ma 45+, ja tiez po 40r. Niekedy by chcel tiez casto, niekedy nie. Ale u nas je ten problem, ze ja sex niekolko rokov nemozem kvoli spomienkam a spustacom zo zneuzivania v detstve. Samu ma to trapi, ale hlavu neoklamem. Niekedy mojkanie zvladam v pohode, niekedy ani to nie. Ale moj ma aj tak stale lubi a stale ma na mna "chut".
Ak sa jednemu v pare chce, a druhemu nie, tak je to problem. A nie je to vzdy, ze on chce a ona nie. Je to dost casto aj naopak.
@anonym_autor keď sú intímnosti a sex pre teba otravnou povinnosťou, tak mi je ľúto nielen tvojho manžela, ale aj teba
Prečo nemáte sex aby bavil aj teba?
@anonym_autor keď sú intímnosti a sex pre teba otravnou povinnosťou, tak mi je ľúto nielen tvojho manžela, ale aj teba
@danica2711 nie, nieje to tak ako to vyznelo, len nemám až toľko chutí co on, tak som to myslela
@anonym_autor si zahltena starostami a pracou. To je pricina, nemas energiu vsetko minies na domacnost a deti. Asi manzel moc nepomaha. Tiez som to tak mala, myslienkami vsade mozne, vsade bordel, treba ist varit, dieta vedla kuka telku a on chcel sex 🙄 fakt vzrusujuce 😖😤
@anonym_404d0c práveže pomáha aj s malou, aj s domacnostou, v tomto je úžasný, ale nemá až takú namahavu robotu ako ja, má viac voľna, tak preto
čo by som za to dala.... ja mám 46 a 25 mesiacov som nemala sex ☹ chýba mi.
@anonym_09fa0a a aký máš problém?
My to máme podobne 😅, ale ja sa vždy teším keď ma chytí za zadok, prsia alebo niečo iné, keď ide okolo. Naopak, som smutná, keď prejde okolo mňa len tak, bez dotyku. Mňa to veľmi teší, že má na mňa chuť aj po 26 rokoch a mojich vráskach, kilach, celulitíde a perimenopauze.
@anonym_autor háj druha puberta to sa zmení po 55 , aké nie vždy už len vydržať
@anonym_autor háj druha puberta to sa zmení po 55 , aké nie vždy už len vydržať
@andrejka1974 no neviem,moj muz ma 51 a je stale taky,ako aj uzasny otec 5tich deti,tak aj ma xkrat za den pobozka,obimame sa,kazdy den mi povie,ze ma miluje a ze som krasna.Presne taky ako v 30tke tak aj v 51 a nikdy neprestane,lebo ja mu to vzdy s velkou laskou opätujem.
A co sa tyka druhej puberty,tam si kupil yamahu skuter,potom Hondu,potom stvorkolku na ktorej chodi aj do prace alebo sa ideme previezst aj ja si zasoferujem.Kupil si vezu na cvicenie,cvici doma,sem tam aj ja.
Takze niektori chlapi su taki,ze radi prejavuju lasku aj kontaktne,slovne ale hlavne cinmi.Kedze u nas neexistuju muzske,zenske prace.Tak ako on robi v domacnosti,deti vozi do skoly,s malym do skolky,tak aj ja a deti robime na dvore s nim.
@andrejka1974 no neviem,moj muz ma 51 a je stale taky,ako aj uzasny otec 5tich deti,tak aj ma xkrat za den pobozka,obimame sa,kazdy den mi povie,ze ma miluje a ze som krasna.Presne taky ako v 30tke tak aj v 51 a nikdy neprestane,lebo ja mu to vzdy s velkou laskou opätujem.
A co sa tyka druhej puberty,tam si kupil yamahu skuter,potom Hondu,potom stvorkolku na ktorej chodi aj do prace alebo sa ideme previezst aj ja si zasoferujem.Kupil si vezu na cvicenie,cvici doma,sem tam aj ja.
Takze niektori chlapi su taki,ze radi prejavuju lasku aj kontaktne,slovne ale hlavne cinmi.Kedze u nas neexistuju muzske,zenske prace.Tak ako on robi v domacnosti,deti vozi do skoly,s malym do skolky,tak aj ja a deti robime na dvore s nim.
@anonym_1275dc ako u nás tiež to ešte stále je , môj v 40 prvé tetovanie potom pár ďalších v 55 si kúpil športové auto 56 štvorkolku a chcel aj motorku , ale tu si už našťastie nekúpil a milujeme sa rovnako stále
@anonym_1275dc ako u nás tiež to ešte stále je , môj v 40 prvé tetovanie potom pár ďalších v 55 si kúpil športové auto 56 štvorkolku a chcel aj motorku , ale tu si už našťastie nekúpil a milujeme sa rovnako stále
@andrejka1974 akurat to citam muzovi, a muz vravi,ze mudry to chlap,sportove auto,to som si este nekupil.Uz bude mat chrobaka v hlave,ale nie teraz som na rade ja,teda s novym autom hybridom takze teraz ma hracku ukazuje mi auta.
Autorka,len spolubyvajuci budete tak najskor o 20 rokov a osahavat ťa bude aj potom. Len zaleží ako sa k tomu ty postaviš. Či sa budeš do niečoho ešte nútiť alebo to pojde dostratena.

A odpoveď ohladom "nastavenia" tvojho muža, hladáš na MK v diskusii? 😀