icon

Ako často meníte pyžamové nohavice?

18. sep 2026

cavte. chcem od vas pocut vas nazor. mam novu frajerku a uz 2 tyzdne mi stale posiela v noci fotky vselijeke, ale stale v rovnakych pyzamovych nohaviciach a nic pod tym. Ked si uvedomim ze to je to iste co galotky a ze niekto nosi tie iste galotky dva tyzdne tak nemam ani chut sa s nou stretnut. Ze sa bojim . je to normalne?

Strana
z4
autor
20. sep 2026
@tilly

@anonym_64c93b nevyzrety 🤔

@tilly teta , vy sa snazite tym mnozstvom nezmyslov zakryt co ste uz napisali a priznali? Ten vas nehygienicy pristup? ale to nieje treba, Vy si zijete vlastny zivot vo vlastnej spine. Nie my. Dakujem a ukoncile prosim tuto diskusiu

anonym_64c93b
20. sep 2026
@lippanek

@anonym_64c93b Ja bežne pouzivam slovo galoty = nohavice. Galotky = nohavičky, keď som bola malá 🤠 U nás bežne používané slovo.

@lippanek možno to bolo aj u nás teda,ale nepamätám si to

tilly
20. sep 2026
@anonym_autor

@tilly teta , vy sa snazite tym mnozstvom nezmyslov zakryt co ste uz napisali a priznali? Ten vas nehygienicy pristup? ale to nieje treba, Vy si zijete vlastny zivot vo vlastnej spine. Nie my. Dakujem a ukoncile prosim tuto diskusiu

@anonym_autor prestav si, že aj s jedným chlapom spim už skoro 26 rokov. Fuuuuj, hnusné, nehygienické 🤣.

anonym_64c93b
20. sep 2026
@tilly

@anonym_autor prestav si, že aj s jedným chlapom spim už skoro 26 rokov. Fuuuuj, hnusné, nehygienické 🤣.

@tilly no teda teta,vy ste ozaj fuj🤣🤣🤣.ale normálne som sa zasmiala na tom komente.aspon sa ukazuje ,že ten chlapec je úplne blbý

tilly
20. sep 2026
@anonym_64c93b

@tilly no teda teta,vy ste ozaj fuj🤣🤣🤣.ale normálne som sa zasmiala na tom komente.aspon sa ukazuje ,že ten chlapec je úplne blbý

@anonym_64c93b a bohvie či je to vôbec chlapec... 🙊

Strana
z4