icon

Ako docieliť, aby sa aj on zaľúbil?

13. jan 2022

Baby som slobodná mama dvoch deti. Spoznala som muža o rok mladšieho. Deti miluje, ale moje ešte nepozna je skoro. Priznám sa za mesiac som sa zaľúbila. Nepovedala som mu to. Sme denne v kontakte ale stále som ja tá ktorá sa ozve prvá. Ako docieliť aby sa aj on zaľúbil ? Aby som mu chýbala tak ako on mne ? Ignorovať? Neodpísat? Neukamenujte má tu prosím. Mám ho rada a chcem aby mal aj on mna rad.

Strana
z2
autor
14. jan 2022

@laska86 áno napísal o 10cca. Že prečo som mu nenapisala od 7 😀.

danica2711
14. jan 2022

uber plyn, na svoj vek a situáciu (2 deti) pôsobíš úplne splašene, fakt ako puberťáčka, skús sa vydýchať a zapojiť trochu rozum, pretože o chvíľu môžeš byť slobodná mama 3 detí

autor
14. jan 2022

@danica2711 absolútne si to uvedomujem že mám hlavu totálne pobláznenu. Mám troch deti nebudem , dúfam že nikdy. Na toto si dávam veľmi veľký pozor a som zodpovedná. Len ako pises. Aj sama sebe pripadam ako puberta totálne 🤦‍♀️

marcellka32
14. jan 2022

Veď skús nenapisat prvá, a počkať kedy sa ozve.. ale zase možno je z tých, ktorý nepotrebujú denne 500 správ a v kuse byť na mobile, ak má nejaké povinnosti, daj tomu čas, máte kopec času, nechaj ho nech sa snaží, dobíja ťa ako ženu, možno mu nedavas na to priestor..

marsmykkok
14. jan 2022

Tak keď sa ta pýta čo sa neozveš skôr, možno to berie tak že on bezdetny a sám okrem času kedy pracuje má čas stále si písať alebo telefonovať, ty máš deti, domácnosť tak nechce otravovať a čaká kedy budeš mat čas a ozveš sa.

beatta7
14. jan 2022

to sa neda len tak, laska sa neda vynutit, ani niekoho nemozes donutit aby ta mal rad alebo aby ti prejavoval naklonnost, to bud je alebo nie je, akurat teda chlapi mam pocit, ze su taki radsej ked maju aj svoj priestor, ze zena sa im neda hned cela

liusa82
14. jan 2022

Prečo aj z kamarátov sa môže postupne láska vyvinúť.Nikde neni napisané že sa musia hned zalúbiť a vrhnúť na seba.A také je podla mňa najlepšie najprv sa spoznávať nech to má aj nejakú postupnosť.Aspoň ja nemám rada všetko hrrr

laska86
14. jan 2022

No vidis..trpezlivost ruze prinasa..

alienkami
16. jan 2022

Nie je to pravidlo, ale nájdu sa aj takí chlapi, ktorí sa zaľúbila do ženy s deťmi a tie deti si obľúbia ako vlastné. Aj môj bratranec si našiel takú. Dokonca je od neho o 8 rokov staršia, má 2 veľkých synov a tretieho s ním.
Predýchaj to, neplaš sa, nerob prehnané plány do budúcnosti... Jednoducho si užívaj jeho prítomnosť, náklonnosť a nechaj všetkému voľný priebeh.
Držím palce, nech to vyjde k spokojnosti vás oboch (vlastne vás štyroch 😉)

katarinamamina
16. jan 2022

Ja mám tiež deti, rozvedená, priateľ mal 28 keď sme sa dali dokopy, teraz čakáme spolu prírastok. Nie každý chlap chce bezdetnú, niektoré sú rozlietané alebo detinské. Hlavne sa nesprávaj ako puberťáčka, to by ho mohlo odplašiť viac ako dve deti. A pamätaj láska sa nemeria počtom správ alebo telefonátov. Každý sme iný, daj tomu čas, zamilovanosť opadne a buď zostane niečo pekné a trvácne alebo z toho nič nebude. Držím palce.

linduska86
16. jan 2022

Koľko máš rokov?

evu_lienka
16. jan 2022

Uber, zatiahni ručnú brzdu 😉 Nevolaj, nepíš.... Keď je do Teba určite sa ozve🍀❤️😍

evu_lienka
Autor odpoveď zmazal
lauricka
16. jan 2022

Povedal, ze si nevie predstavit den bez Teba, ze Ta zboznuje a chce s Tebou tretie dieta? A co viac potrebujes? Nerozumiem vobec. Ako si vyhodnotila, ze Ta nema rad tak, ako Ty jeho? To sa da, vobec, vyhodnotit? Zvlastne na Tvoj vek...nechaj veci plynut...nikoho aj tak k nicomu nedonutis, co sa tyka citov.

lauricka
16. jan 2022

@tarinka155 tento jej dal najavo a povedal snad vsetko, len jej to stale malo...vsak si precitajte prispevky

linduska86
16. jan 2022

a ako vies , ze ta nelubi lebo to nepovedal to slovo ci co? po mesiaci je skoro na take haluze .. podla mna

sardinka32
16. jan 2022

prepáč za uprimnosť, ale nijako...ak by si ho aj uhnala, po čase sa Ti to vráti, lebo odíde...chlap musí byt zo zeny paf...a ideálne viac do nej zamilovaný ako ona do neho...

majkovaalinka
16. jan 2022

@lauricka ja tiež nechápem, že o čom je táto diskusia. Veď jej jasne povedal, že ju chce. Už jasnejšie sa ani nedá asi povedať 🙈

lacoste8
16. jan 2022

Laska 2 ludi nie je nikdy vyvážená, vždy je tu jeden ktorý miluje viac, respektive dava naklonost viac najavo

autor
16. jan 2022

Vyriešili sme to. Všetko je ok. Riešila som hlúposti. Nemá toľko času ako ja a to je celé. Sme spolu ďalej a je to fajn.

fazulka21
17. jan 2022

Neozyvaj sa mu. Muž má dvoriť žene aj napriek tomu, že je 21.storočie. A keď ťa požiada o stretnutie tak mu povedz že v ten deň sa ti nedá, a navrhni iný deň. Ak napíše že súhlasí, je to na dobrej ceste. Ak ti napíše že oooon ešte nevieee a blbosti, tak to nemá význam. Taká malá skúška 🙂 vela šťastia

opica_skorica
17. jan 2022

z mojej skúsenosti, nemusí sa ozvať prvý, ale skôr ide o to, ako sa chová k tebe, skutky, nie slová...... a ty mu hneď nevrav, že si do neho..... skôr, že si s ním rada, pretože sa ti s ním dobre rozpráva a je ti s ním dobre.

arianna25
18. jan 2022

Na tom nie je nic zle ze sa tak citis. Je to krasne, uzivaj si to a nestresuj. Pohov. Zaslúžiš si byt stastna ale netlac aby si ho nevydesila. Uzivaj si aj svoj cas pre seba a deti ze nemusis zatial skákať okolo chlapa. Ma to svoje čaro. Ked sa ti ozve, potešis sa viac.

annevoight
24. máj 2024

Ako to pokračuje ?

annevoight
24. máj 2024

🙈🙈🙈

Strana
z2