Výber medzi dvoma mužmi: Ktorého zvoliť?
Ahojte. Som v situácii, keď si mám vybrať medzi dvoma mužmi. Oboch poznám približne rovnako, asi mesiac a pol. Ja deti nemám a mám 36 rokov. Obaja cca o 5 rokov viac ako ja. Jeden z mužov, ktorého som spoznala o týždeň skôr, je slobodný a má dve malé deti v striedavej starostlivosti. Je veľmi príjemný, taký skôr submisívny, a má celkom dobrú prácu. Keďže som ho spoznala skôr, už na začiatku sme mali aj sex, ale tam nám to nejako nešlo dobre. A obávam sa, že on sa nedokáže prispôsobiť. Druhý muž, ktorého som spoznala o týždeň neskôr, sa rozvádza, ale bezdetný. Prácu má takú slabšie platenú, pracuje ako šofér, no v tomto prípade to v sexe klapalo okamžite, preto som aj prestala s prvým. No ale dosť sa to zamotalo, keď som už bola rozhodnutá pre druhého. Keďže som skoro mesiac od neho čakala nejaký prejav citov, alebo aspoň to, že ma má rád, v podstate jediný prejav je, že po jeho orgazme mi dá pusu na čelo, alebo líce, čo mi už lezie na nervy. Kdežto ten prvý si ma vážil a náklonnosť mi vyznával x-krát denne. Teraz babo, raď... Ktorého si vybrať? Keďže stále je aktuálny aj ten prvý a v sobotu bol u mňa na noc. Díkes.
@anonym_autor nájdi si každý týžden nového.
Prvy - ma dve deti, striedavku, horsi sex. Druhy - sofer s dobrym sexom.
Som zvedavy na reakcie, ze sexujes s dvoma muzmi naraz. Muz co by sexoval s viacerymi v procese vyberu by bol uboziak, chudak, svina,... 🙂
Neda sa vyskladat jeden muz z piatich, tak ako sa neda vyskladat jedna zena z piatich. Ber, alebo nechaj tak.
Ale skus prvemu navrhnut, nech sa zlepsi a menuj to, co sa ti paci na druhom. A tomu druhemu to iste, nech doplni svoj sortiment o kladne crty toho prveho. Nech si sadnu spolu na pivo, preberu to a zhodnotia sex s tebou a teba.
🍿🍿
@thereisabear Nežartuj, keby vieš ako ťažko nájsť chlapa.
@anonym_autor ved spavas s dvomi, tak co je na tom tazke? Dostavas aj dovolenky, darceky od dvoch?
Za mesiac a pol chrapat s dvoma...topka😄😃
@anonym_autor no ani jedného, nevieš sa uspokojiť ty, si moc naročna.. a maš velke ego 😃😃😃 možno si o sebe veľa mysliš .. alebo rsp .. kiežbych ťa obaja poslali do p... by bolo najlepsie
Prvy - ma dve deti, striedavku, horsi sex. Druhy - sofer s dobrym sexom.
Som zvedavy na reakcie, ze sexujes s dvoma muzmi naraz. Muz co by sexoval s viacerymi v procese vyberu by bol uboziak, chudak, svina,... 🙂
Neda sa vyskladat jeden muz z piatich, tak ako sa neda vyskladat jedna zena z piatich. Ber, alebo nechaj tak.
Ale skus prvemu navrhnut, nech sa zlepsi a menuj to, co sa ti paci na druhom. A tomu druhemu to iste, nech doplni svoj sortiment o kladne crty toho prveho. Nech si sadnu spolu na pivo, preberu to a zhodnotia sex s tebou a teba.
@anonym_319fc1 práveže s nim to nieje také ľahké. Povieš mu toto takto, a keď s tým nieje stotožnený tak či tak sa vráti k jeho verzii. Ver že sme skúšali.
Ja ti teda neviem, či si v pozícii si vyberať z dvoch, keď ten druhý si zjavne nevybral teba a ide mu len o šuk podľa toho čo hovoríš...
@anonym_autor no ani jedného, nevieš sa uspokojiť ty, si moc naročna.. a maš velke ego 😃😃😃 možno si o sebe veľa mysliš .. alebo rsp .. kiežbych ťa obaja poslali do p... by bolo najlepsie
@anonym_454381 si hnusná.👎🐷
Ja ti teda neviem, či si v pozícii si vyberať z dvoch, keď ten druhý si zjavne nevybral teba a ide mu len o šuk podľa toho čo hovoríš...
@anonym_4c9d14 spoznali sme sa s oboma na Badoo. mali sme zhodu
Ved ten druhy ta chce len na sex, staci ti to?
@anonym_autor to je pekné, že si ťa vybral ako sex kamošku na zoznamke, ale ja hovorím o výbere partnera do života... lebo predpokladám, že to hľadáš... a ten druhý vyzerá, že nie
Za mesiac a pol chrapat s dvoma...topka😄😃
@anonym_c8eba5 ty si necitala ake tazke je zohnat chlapa? Ved maj trochu pochopenia. 😃
Načo vyberať? Spi s tým ktorí je práve voľný. Keď nebude mať čas ani jeden nájdeš ďalších troch.
@anonym_c8eba5 ty si necitala ake tazke je zohnat chlapa? Ved maj trochu pochopenia. 😃
@anonym_6cc7df No ocividne to take tazke nie je, ked behom 1,5 mesiaca nasla dvoch😆😄
Ani jeden...striedavka s 2 malymi detmi, dlhe roky budes na druhej kolaji, druhy "sa rozvadza", no mozno to hovori kazdej a ani pravda to nie je 😀
@anonym_autor to je kaviareň?
@anonym_6cc7df No ocividne to take tazke nie je, ked behom 1,5 mesiaca nasla dvoch😆😄
@anonym_c8eba5 no ale tak ved ich musi nejako drzat na haciku, minimalne ten druhy vyzera ze bez sexu si nebude moct baba vyberat z 2 chlapov a co potom? 😀
@anonym_autor to je pekné, že si ťa vybral ako sex kamošku na zoznamke, ale ja hovorím o výbere partnera do života... lebo predpokladám, že to hľadáš... a ten druhý vyzerá, že nie
@anonym_4c9d14
@anonym_4c9d14 Akože áno. Píšem si ešte s jedným a aj s tým som sa stretla a je super. Ten by mi možno najviac vyhovoval na vzťah, ale ten má 49 rokov. A tam by som už nešla do takého veľkého vekového rozdielu. Aj keď s ním sa mi najlepšie komunikuje a aj celkovo je to pohodák a má krásne zariadenú domácnosť.
Títo dvaja boli ale jasná voľba ako perspektíva na dieťa a rodinu.
Muz, ktory sa rozvadza sa moze rozvadzat este roky, a je celkom mozne, ze jeho manzelka ani netusi, ze sa rozvadzaju a panko ti len tlaci kaleraby do hlavy, hlavne ze moze zasunut. Zadany chlap jednoducho nie. Z principu nie.
@anonym_c8eba5 no ale tak ved ich musi nejako drzat na haciku, minimalne ten druhy vyzera ze bez sexu si nebude moct baba vyberat z 2 chlapov a co potom? 😀
@anonym_6cc7df Pozor, vraj je este nejaky 3. v hre😄😆
@anonym_4c9d14
@anonym_4c9d14 Akože áno. Píšem si ešte s jedným a aj s tým som sa stretla a je super. Ten by mi možno najviac vyhovoval na vzťah, ale ten má 49 rokov. A tam by som už nešla do takého veľkého vekového rozdielu. Aj keď s ním sa mi najlepšie komunikuje a aj celkovo je to pohodák a má krásne zariadenú domácnosť.
@anonym_autor Aj s tym tretim bol sex? 😄
@anonym_6cc7df Pozor, vraj je este nejaky 3. v hre😄😆
@anonym_c8eba5 to bolo úplne na začiatku. asi dva týždne pred nimi.
@anonym_autor Aj s tym tretim bol sex? 😄
@anonym_c8eba5 toho ale nerieš......
@anonym_4c9d14
@anonym_autor neviem, či 40 ročný muž ktorý už má 2 malé deti v striedavke a 40 ročný muž, ktorý sa vraj rozvádza a neprejavuje ti náklonnosť sú zrovna perspektívni na budovanie rodiny... načala si s nimi túto tému vôbec? chcú ešte deti, ženiť sa znova? máte rovnaký pohľad na budúcnosť? ak nie, toto by ti mohlo pomôcť v rozhodovaní... ale za mňa, hľadať ďalej určite

Tretieho.