Ako dosiahnuť vzájomné uspokojenie v intímnom živote?
Mám sex rada, ale ide to u nás dolu vodou. Nestihnem sa urobiť. Vie o tom, ale kašle na to. Tvári sa, že ho to mrzí, že som nestihla. To fakt treba dospelému chlapovi vysvetlovať, že ak sa to opakuje, tak strácam chuť sa s ním milovať. Už som zúfalá. Myslí si, že budem chcieť sex častejšie, lebo ma neuspokojí? Mne sa vtedy viac chce revať ako skúšať ďalšie kolo. V iných oblastiach života mi tak sebecký nepripadá. Prečo mu je to jedno? Máme obaja nad 40.
Manzel, milenec, partner??? Chlap nevie, ze dama ma prednost? Kopla by som ho do riti.
No šak ja z postele neodidem bez toho, aby žena nebola urobena. Väčšinou ja sa oddiaľujem a žena ide prva, ja až potom.
inak co ja poznam chlapov kazdy praveze chce aby zena bola lebo to zvysuje ich ego ze vdaka nim. to mas vadny kus
A to sa neviete porozpravat? To kde si nasla takeho hnupa? Len dufam, ze nie ste manzelia.
@thirstymonk on vraj nevie oddialiť. Ako ho to mám naučiť? Keď ho prosím, že ešte potrebujem čas, tak sa vraj snaží, ale mne nestačí pár sekúnd snaženia 😔
Ale existujú aj iné spôsoby, keď už pre niečo nevie. Stále sa tvári ako ho to mrzí. Vidí na mne, že mi je do revu. Ale žiadna snaha. Ak to stihnem, tak super. Ak nie, tak mám smolu. Vraj ho veľmi vzrušujem. Už sme sa o tom veľakrát rozprávali, ale nikam to nevedie. Stále ten istý scénar. Smutný pohľad, že som to nestihla a mne ide do revu. To sa mám pred ním dokončiť sama?
Mala som xy rokov dozadu
Neostala som s nim prave kvoli sexu
Kup si Satisfyer a na nho sa vykasli. Mamlas.
Moj manzel ma tiez problem vydrzat a ja zase potrebujem dlhsi cas, po niekolkych porodoch je to este horsie, vyriesil to tak ze mi kupil mašinku a problem je vyrieseny, najprv ja a potom nech si robi uz co chce 😀 a konecne je kazdy spokojni
Sprav to sama a keď príde povedz, že nemáš chuť ty si už vybavená.
Mlady muz ma odseknute ruky aj jazyk? Alebo je len tĺk?? Uspokoj ho takisto ako on teba. Naco sa ponizujes?
Treba vyskúšať jazykové tornádo. To vie robiť niekedy divy.
Ano, dokonči sa sama. Vylož na neho nožky a rob sa... a ak s tym bude mať problem, tak je to blbec.
@januska12323 vidíš, to ma nenapadlo. Aj tak sa musím urobiť. Tak mu budem stále hovoriť, že už nemám chuť, lebo som sa už robila a on ma urobiť aj tak nechce. Možno toto pomôže.
Ako ja ti rozumiem. Mne vadí aj to oddalovanie. Viem, že už to možno nestihnem a už mám po "nálade". Môj muž sa síce snaží, ale ja to mám stále niekde v hlave, takže je to onicom
Ja som mala na začiatku s priateľom sex v pohode. Potom sa asi prestal snažiť, resp. snažil sa len tak by bol on spokojný. Respektíve on tvrdil, že som sa mu postavou ešte viac páčila (pribrala som) a že on je fakt z toho vzrušený. Robil to tak asi 2 mesiace. Potom som mu veľmi jednoducho vysvetlila, že svet sa netoči len okolo neho. Našťastie my spolu otvorene komunikujeme. Odvtedy sa fakt snaží, ide na to pomaly a snaží sa ma nabudiť. Ak sa nestihnem spraviť, dokončí ma jazykom, perami, prstami. Odvtedy zasa fungujeme tak, aby sme boli obaja spokojní.
Normálne mu to vysvetli, musí urobiť najskôr teba a potom sa urobí on. Nie je na tom nič zložité. Lebo väčšina mužov keď sa urobí prvý on, potom už sa mu nechce inak uspokojiť partnerku.
Povedz mu, ze takto ta to nebavi a si z toho skor frustrovana, tak nech sa posnazi. Na ilustraciu ho v polovici stopni, ze ok stacilo, ze ako sa bude citit ked je nazhaveny a nic z toho. Kup si “kamosa” a uzivaj si s nim, mozno ho to nakopne a zapracuje na sebe/tebe.
inak akoze aj ked sa urobi to ta nemoze dokoncit? moj ked aj chcem aby bol prvy vzdy sa snazi aj potom
@janickacrazy vážne takto funguje väčšina mužov? Načo majú potom partnerky? Takže žena si musí vynútiť orgazmus prvá, lebo inak mu len slúži ako živá diera? A keď je to pod jej úroveň sa mužom prosiť, tak radšej si má kúpiť hračku a kašlať na živých vtákov? Aj tak sú to len sebci. Nikdy by ma nenapadlo odstrčiť chlapa, že nech sa ide pásť, lebo ja som už bola. Budem ho chváliť, aký je super a ako má vzrušuje. To mu musí stačiť.
tak ale tvoj ocividne taky je ze po mne potopa. a nezaujimas ho. smutny pohlad si moze strcit.
Buď mu to na rovinu povedz alebo prestaň keď to na neho pôjde a povedz mu prepáč ale ja už som 😃
No tak niektorí sú už v obraze a vedia, čo treba. Tiež na začiatku vzťahu sa väčšina mužov snaží viac, potom to u niektorých začne upadať. Je to rôzne. Ale zase neber to tak, že sa doprosujes mužovi. Je to normálna komunikácia predsa. Keď mu nič nepovieš, tak si myslí, že je všetko ok. Chlapi si nevedia domyslieť, česť výnimkám.
Určite to takto nefunguje u väčšiny...ja som takého sebeckeho napríklad nikdy nestretla. Vždy sa to snažil muž vykompenzovat akýmkoľvek spôsobom aby bolo skóre aspon 1:1, inac to brali ako vlastné zlyhanie.
Keby sa na mňa vykaslal 1x tak poviem OK, druhý krát by som mu vysvetlila ze takto teda nie a čaká ho ešte robota 😁 ... toto si môže dovoliť tak u prostitutky, že ju len použije na vlastne potreby, a nie partnerku. Nie si matrac.
Dospelemu to vysvetlovat netreba, sebeckemu decku je to zas zbytocne.
nech si nastuduje, kde ma zena G bod a veci okolo zenskeho tela, je uz dost stary na to, aby nevedel zenu uspokojit a ty dost stara na to, aby si sa trapila s neschopnym chlapom
@autorka Dievčatá, kde beriete tých neschopných jedincov? Nemôžem tomu uveriť. Ženské šťastie (aj sexualne) je na prvom mieste. Jednoducho najprv žena a potom muž. Jednak je to gentlemanské a jednak praktické.
Keď totiž muž dosiahne orgazmus, tak mu telo vylúči do krvi oxytocín a on pomerne rýchle prechadza do spánku. Preto musí muž urobiť ženu ako prvú. Žena je napriek orgazmu stále pripravená poskytnúť potešenie partnerovi. Ona je naopak po orgazme aktívna a čulá. 😉
@fido69 no mna aj ten spanok dokaze niekedy rozculit, ked si muž zacne drevo pílit. Nastastie nemam problem, ako autorka...

no tak mu to vysvetli raz ak si to neurobila a potom sa zariad. alebo prestan v najlepsom a nechaj ho na polceste parkrat. mozno mu potom docvakne ked je pri..... peceny