Ako efektívne prevoňať vagínu pre orálny sex?
Ahojte. Prosím blbé komentáre si nechajte, aj keď viem ze otázka znie divne ale nekomentujte ak nechcete poradiť. Používate niečo na prevoňanie pošvy? Napr keď idete mať orálny sex. Samozrejme sa umývam a ani nezapácham.
@viestta nevies o tom ze mame viac pohlavi? :D
@henka123123 vsak vyhral Fico a vdaka nemu tu nemame tych 72 pohlavi...
@koniarova tak na prevonanie kabiny ten zavesny stromcek :D ako spominala @vanilkovazmrzka
Autorka ja používam Chilly intímne mydlo sensitive, tiež mám koľko rázy stres, či "voniam dobre" pri tejto činnosti, ale terajší aj bývalí partneri mi vraveli, že im "chutím". Nechcem detailne skúmať, čo za "príchuť" ich tam ťahá😅 ale určite je to aj chémia, pyžmo, prirodzená "vôňa"
Ja teda neviem, co je na tej otazke blbe a ktora z vas sa realne nezamyslala v sprche pred sexom nad tym, cim si ju ma umyt a ci bude muzovi "chutit", ale podla mna jr to uplne normalna otazka.
tak na jednej strane tu zeny furt pytaju feromonove vone a na druhej sa svojich prirodzenych feromonov zbavuju.
viac krat som citala ze muziom ziadne mydielka nechutia ani nevonaju. jasne ze hygiena musi byt ale umele vone ich nerajcuju.
Autorka, ak si si neista, mozes pouzit nejake prirodne oleje. Ja som aromaterapeutka, takze oleje pouzivam naozaj na vsetko. Napr.kokosovy olej, alebo kakaove maslo vonaju nadherne a nicomu neublizia, lebo su aj jedle, takze to by som sa urcite nebala pouzit.
Akoze autorka,teraz vazne...
Pila si uz niekedy levandulovy caj?
Ja hej,jediny raz...
Bolo to hrozne.ako vonavka...nevedela aom sa toho v ustach zbavit.
A teraz si predstav,ze si tam nastriekas alebo proste sa umyjes niecim totalne vonavym a cakas oral...
No....chudak tek clovek,co bude ten oral na tebe prevadzat....
Aby nepenil ako Jakub v Perinbabe ked si odhryzol z toho mydla....
Ja osobne teda musim mat pri sebe cisteho ,vykupaneho partnera,ale neznasam,ked na seba v dobrej voli vyleje za vedro vonavky.....vtedy odchadzam zo spalne ..neda sa zit 😅😆
@vanilkovazmrzka vešiaš na vrkôčik? 😃 Vanilkový?
@lindusss2016 Co si preboha davas do vaginy? Vies co je vagina? To nie je vulva z vonku, to je to je cast od vulvy po krcok maternice. Skutocne v sprche rozmyslas, co si tam dat?
@dadis len si zastanem
@lindusss2016 že kokosový olej, je veľmi dobrý lubrikant a pomáha aj pri mykozach
@babulkomale ja som si predstavila zopár neoholených chĺpkov a štipec na prádlo! Takto dobre som sa na koníku už dávno nezabavila.🤣🤣🤣
Daj si dovnutra 1 krowku.
@lindusss2016 hneď v úvode som poprosila bez blbých komentárov. Sú tu komentáre na 2 strany a z toho asi 3 normálne. Neviem tiež, čo je vtipné na tom čo som sa pýtala.. Ale tak áno, treba sa tu pretekať kto napíše,, vtipnejsi" komentár. Ďakujem za tvoje odporúčanie
@sss777 ďakujem 🙂
Neviem preco utocis na lindusss, ona ti mormalne slusne odpisala. Kokosovy olej je dobry a ma viacero vyuziti.
Ked mas problem s komentami chod na stranku ruzoveho slonika a preskumaj tam, co maju v ponuke, viem ze su tam lubrikanty s prichutami aj na oral pre chlapa, pre zenu ... mozno tam nieco najdes
@canany ja na ňu neútočím, odpovedám na jej predchádzajúci komentár kde písala, že nevidí nič blbé na mojej otázke.. Tak som jej napísala že ani ja a napriek tomu sú tu samé hlúpe komentáre
Tak prepac, mne to vyznelo utocne. Skus toho slonika, su tam aj recenzie, ja som sa tam dovzdelavala 😀
akoze 231 eur? za toto? 😲

@lienka.7 dve hodiny rozmyslam s kym ma byt ten oral, ked nie s chlapom a asi ani so zenou...