icon

Ako efektívne prevoňať vagínu pre orálny sex?

23. jún 2024

Ahojte. Prosím blbé komentáre si nechajte, aj keď viem ze otázka znie divne ale nekomentujte ak nechcete poradiť. Používate niečo na prevoňanie pošvy? Napr keď idete mať orálny sex. Samozrejme sa umývam a ani nezapácham.

viestta
23. jún 2024

@lienka.7 dve hodiny rozmyslam s kym ma byt ten oral, ked nie s chlapom a asi ani so zenou...

henka123123
23. jún 2024

@viestta nevies o tom ze mame viac pohlavi? :D

koniarova
23. jún 2024

@viestta ani nechci vedieť, čo mňa napadlo. 😂

viestta
23. jún 2024

@henka123123 vsak vyhral Fico a vdaka nemu tu nemame tych 72 pohlavi...

koniarova
23. jún 2024

@viestta a možno chce ozaj prevoňat len tú kabínu. 😂

zuzana76
23. jún 2024

@koniarova tak na prevonanie kabiny ten zavesny stromcek :D ako spominala @vanilkovazmrzka

viestta
23. jún 2024

@koniarova mne tiez napadla vona spekackov...

koniarova
23. jún 2024

@zuzana76 😂😂😂😂😂

vroni
23. jún 2024

@viestta, si sisi, že špekačky? Však ten chudák chlap/žena/pes/mimozemšťan zakusne namiesto aby len s chuťou ovoniaval.

kvetka404
23. jún 2024

Autorka ja používam Chilly intímne mydlo sensitive, tiež mám koľko rázy stres, či "voniam dobre" pri tejto činnosti, ale terajší aj bývalí partneri mi vraveli, že im "chutím". Nechcem detailne skúmať, čo za "príchuť" ich tam ťahá😅 ale určite je to aj chémia, pyžmo, prirodzená "vôňa"

lindusss2016
23. jún 2024

Ja teda neviem, co je na tej otazke blbe a ktora z vas sa realne nezamyslala v sprche pred sexom nad tym, cim si ju ma umyt a ci bude muzovi "chutit", ale podla mna jr to uplne normalna otazka.

pralinka25
23. jún 2024

tak na jednej strane tu zeny furt pytaju feromonove vone a na druhej sa svojich prirodzenych feromonov zbavuju.
viac krat som citala ze muziom ziadne mydielka nechutia ani nevonaju. jasne ze hygiena musi byt ale umele vone ich nerajcuju.

lindusss2016
23. jún 2024

Autorka, ak si si neista, mozes pouzit nejake prirodne oleje. Ja som aromaterapeutka, takze oleje pouzivam naozaj na vsetko. Napr.kokosovy olej, alebo kakaove maslo vonaju nadherne a nicomu neublizia, lebo su aj jedle, takze to by som sa urcite nebala pouzit.

osky
23. jún 2024

Akoze autorka,teraz vazne...
Pila si uz niekedy levandulovy caj?
Ja hej,jediny raz...
Bolo to hrozne.ako vonavka...nevedela aom sa toho v ustach zbavit.

A teraz si predstav,ze si tam nastriekas alebo proste sa umyjes niecim totalne vonavym a cakas oral...
No....chudak tek clovek,co bude ten oral na tebe prevadzat....
Aby nepenil ako Jakub v Perinbabe ked si odhryzol z toho mydla....

Ja osobne teda musim mat pri sebe cisteho ,vykupaneho partnera,ale neznasam,ked na seba v dobrej voli vyleje za vedro vonavky.....vtedy odchadzam zo spalne ..neda sa zit 😅😆

babulkomale
23. jún 2024

@vanilkovazmrzka vešiaš na vrkôčik? 😃 Vanilkový?

dadis
24. jún 2024

@lindusss2016 Co si preboha davas do vaginy? Vies co je vagina? To nie je vulva z vonku, to je to je cast od vulvy po krcok maternice. Skutocne v sprche rozmyslas, co si tam dat?

minenkak
24. jún 2024

@dadis len si zastanem
@lindusss2016 že kokosový olej, je veľmi dobrý lubrikant a pomáha aj pri mykozach

dusankomoj
24. jún 2024

@babulkomale ja som si predstavila zopár neoholených chĺpkov a štipec na prádlo! Takto dobre som sa na koníku už dávno nezabavila.🤣🤣🤣

tttbb
24. jún 2024

Daj si dovnutra 1 krowku.

autor
24. jún 2024

@lindusss2016 hneď v úvode som poprosila bez blbých komentárov. Sú tu komentáre na 2 strany a z toho asi 3 normálne. Neviem tiež, čo je vtipné na tom čo som sa pýtala.. Ale tak áno, treba sa tu pretekať kto napíše,, vtipnejsi" komentár. Ďakujem za tvoje odporúčanie

autor
24. jún 2024

@sss777 ďakujem 🙂

canany
24. jún 2024

Neviem preco utocis na lindusss, ona ti mormalne slusne odpisala. Kokosovy olej je dobry a ma viacero vyuziti.
Ked mas problem s komentami chod na stranku ruzoveho slonika a preskumaj tam, co maju v ponuke, viem ze su tam lubrikanty s prichutami aj na oral pre chlapa, pre zenu ... mozno tam nieco najdes

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
autor
24. jún 2024

@canany ja na ňu neútočím, odpovedám na jej predchádzajúci komentár kde písala, že nevidí nič blbé na mojej otázke.. Tak som jej napísala že ani ja a napriek tomu sú tu samé hlúpe komentáre

canany
24. jún 2024

Tak prepac, mne to vyznelo utocne. Skus toho slonika, su tam aj recenzie, ja som sa tam dovzdelavala 😀

dadis
24. jún 2024

@minenkak Ano, to som pocula, ze sa pouziva ako lubrikant. Na mykozu, nvm, pocujem prvykrat. Ale teda kokosovy oles za mna nejaka extra vona nie je. Ja som inak reagovala na ten koment, se zeny v sprche rozmyslaju, cim si ju maju umyt.. autorka sa pyta na vaginu

rodinka20
24. jún 2024

Ja si tiež myslím, že je to normálna otázka čo sa pýta. Len ju treba lepšie pochopiť. Určite autorka nemá na myslí nejakú voňavku alebo parfum. Ja si myslím, že myslí niečo na intímnu hygienu... Ako je napríklad to chilli intímne mydlo... Čo už spomenula
@kvetka404

magic08
24. jún 2024

akoze 231 eur? za toto? 😲

dadis
24. jún 2024

@rodinka20 Ale vaginu sa ti s tym ako podari umyt, ci prevonat?

srnqqa
24. jún 2024

@sss777 mám doma a vôňa je úúúžasná. Jemnulinká, nič výrazné.

Autorka, za mňa odporúčam práve toto a ja teda ešte periem všetko oblečenie v parfémoch na pranie, sú to silnejšie vône a tie zanechajú príjemný "pach" aj na tele kade tade 🙂