icon

Ako efektívne prevoňať vagínu pre orálny sex?

23. jún 2024

Ahojte. Prosím blbé komentáre si nechajte, aj keď viem ze otázka znie divne ale nekomentujte ak nechcete poradiť. Používate niečo na prevoňanie pošvy? Napr keď idete mať orálny sex. Samozrejme sa umývam a ani nezapácham.

Strana
z4
20erika07
24. jún 2024

@jana_eyre_2 tento jediny ano, ale jeho zena je tiez moja aj jeho kolegyňa, on to normalne aj pred nou povedal . Asi s tym nemaju problem 🤷‍♀️

oli18
24. jún 2024

Tak to si teda dopadla, ak uz muzovi nevonias a musis to tam dole kamuflivat chemickou vonou 🙉

karolinakr
24. jún 2024

nadych, vydych, za 2 dni si to rozmysliš, nick si mazat nemusiš, ani otazky davat a budeš v klidku.. hm ..

lindusss2016
24. jún 2024

@mandzula tak vidis, mnohe ste to tak pochopili a niektore sme to tak nepochopili, tak cim to asi bude? Nie je to tym, ze mnoho ludi vidi len to, co chce vidiet? Taka tema na zamyslenie, uplne off topic, ale autorka sem napisala, lebo ju nieco trapi a dostala na to strasne odpovede, niektore priam nechutne...

mandzula
24. jún 2024

@lindusss2016 alebo je tu este jedna moznost. Autorka polozi otazku tak, aby vznikla presne taka debata, o akej pise, ze ju podnietit nechce a potom sa tvari, ze je nepochopena a vsetci okolo su prasata, ktore si vec zle vysvetlili, hoci ona tu chcela vysoko sofistikovane dabatovat.

lindusss2016
24. jún 2024

@mandzula ako pisem, kazdy v tom vidi svoje 🤷

hefo
25. jún 2024

@banderaska29 Mám pocit, že v príspevku, na ktorý som reagoval, si písala niečo o prevoniavaní, a taký účinok ATB typicky nemajú...

A ďakujem za ohodnotenie, ale ja som s výškou svojho IQ úplne spokojný, skôr by som privítal iné dobré vlastnosti...

vieronika14
25. jún 2024

Nie

hefo
25. jún 2024

@lindusss2016 Tak ak ma čo ja viem trápi zápach z pošvy, nebudem písať niečo o prevoňaní "Napr keď idete mať orálny sex", lebo tým sa hra presúva na úplne iné ihrisko...

lindusss2016
25. jún 2024

@hefo ale ju trapi zapach, iba sa pytala, ako to riesia bezne zeny, ktore asi nejaky extra zapach netrapi, len sa chcu "prevonat". Alebo co ja viem, mne sa zda, ze to autorka temy dostatocne vysvetlila a celkom nerozumiem, ako sa k tomuto vedia vyjadrovat chlapi, ktorych zapach z posvy netrapi urcite 🤷 podla mna otazka bola smerovana na hygienu vzhladom na to, ze sliznice posvy su citlive, tak sa asi snazi najst nejaku setrnu kozmetiku. Ja stale nrchapem, co na tej otazke je take poburujuce a preco tu dostala take reakcie 🤷

pralinka25
25. jún 2024

@lindusss2016 podla mna je uplne normalne ze sa k tomu vyjadrili chlapi. Ti sa totizto vedia dostat tam dole sposobom akym to ani vlastnicka nedokaze a vedia o voni a chuti viac ako samotna majitelka vaginy. A podla mna je rozdiel chciet prevonat tam dole - nie vaginu kvoli oralnemu sexu alebo len tak. A teda za mna dost podstatny rozdiel.
Uprimne vobec si neviem predstavit naco by sa tam kto vonal len tak. Pretoze ked niekto dodrziava hygienu a nie je chory nie je citit. Staci mat ciste oprane veci parfem.na beznom mieste a je to vybavene a bez rizika sposobenia si problemov.
Ci ty citis vaginy kolegyn, alebo kamosiek alebo hocikoho? Ja nie.
A pri sexe zalezi od.konkretneho cloveka. Ako som pisala citala som a pocula mnoho vyjadreni ze muzi nemaju radi navonane a skor prirodzenu vonu a chut.
Ak by to bol oral medzi dvoma zenami zas je to ine lebo zeny vnimaju chute a vone inak ako muzi.
Za mna polozila otazku zle a zavadzajuco a podla toho sa jej dostalo odpovedi.
Mala presne napisat o co ide.
Napr. Prilis sa potim tam dolu co s tym. Alebo muz mi nechce robit oral tak.... proste nieco konkretne. Pretoze uverit tomu ze si niekto chce cpat nieco do vaginy aby vonala len tak bez dovodu je neuveritelne a zvlastne. Aj keby si tam napchala hocico nikto kto vedla nej stoji to citit nebude. Skratka bez vysvetlenia to pre beznych kudi nema logiku preto odpovedaju tak ako odpovedaju. Ja sa vobec necudujem. A zas tiez sa netreba brat tak vazne a zavzdusnovat sa tu nad odpovedami na anonymnom fore. Nahodou mnohe pobavili a pobavili by ma aj keby boli na moj ucet.

lindusss2016
25. jún 2024

@pralinka25 tak ja naozaj nesuhlasim s tym, ze smrdiet moze len chory clovek. Ja som zdravotnicka a aromaterapeutka a mam extremne vyvinuty cuch 🤷 citim aj pokozku ludi a to nemusim byt v intimnej blizkosti, citim, co bezne ludia necitia. A naozaj na vonu cloveka ma volyv vela faktorov, napriklad aj stravovanie. Nemusi mat hned niekto kvasinky, ked smrdi zospodu. Ale uznavam, ze mohla napisat otazku aj lepsie. No niektore odpovede boli naozaj priserne, vid odpoved: pre psa spekacku, je to urazlive a priam nechutne. A ze chlapi sa k tomu nemaju ako vyjadrit som myslela hlavne na tu kozmetiku, resp.pripravky pre zeny. Co jej pomoze, ze sa jej tu chlap vyjadri, ze ma rad prirodzenu vonu, ak jej proste nevonia?

foterlotor
8. júl 2024

@viestta to fakt? kyslasta chut nas hecuje? urcite nie. Musi vonat.

muzskylukas
14. júl 2024

Toto je najhoršia vec. Vieš kto si voňajú vagíny ? Robia to ženy čo robia v sex službách. Prirodzene nám mužom vonia ženský rozkrok prirodzený a môže sa stať, že niekomu tvoj rozkrok nebude voňať ale to je v poriadku. Čuch je zmysel, ktorý nám napovie či daná osoba je nám príťažlivá alebo nie. Načo klamať seba a okolie. Nehovorím ze sa netreba umývať to je jasné.

Strana
z4