Ako mať intímny život pri deťoch v spálni?
Nemáme ako sexovať. Jedno dieťa je ešte bábätko, dojča, celú noc spi pri nás. Druhé má síce 4 roky, ale stále spí pri nás tiež. Odmieta spať vo svojej posteli. Najstaršie tretie dieťa aj tak v noci dobehne, ale to nás až tak netrápi, keďže pribehne tak okolo jednej - druhej v noci.
Keď sa nám to nejako konečne podarí (odsunúť tých dvoch bez toho, aby sa zobudili a začali revať), ten sex nestojí za nič. Málo miesta, bolí nás z toho všetko, nevieme sa uvoľniť a spraviť do konca, lebo sme stále v strehu, ktoré dieťa začne kedy revať, alebo sa metať, alebo čo.
Nejaké rady? Sme už úplne zúfalí. Rodina je ďaleko a bábätko nám na noc ani tak nevezmú.
Toto je moja najväčšia nočná mora z detstva, ako som videla rodičov sexovať, dokonca vedľa mňa na manželskej posteli. Ja neviem koľko rôčkov som mala, ale od 6tich som spala už inde, aj keď s nimi, ale na inej posteli. Čiže musela som mať oveľa menej.
@anonym_03d21f ja som spavala v manzelskej posteli s mamou a tiez som pocula, ako rodicia vedla mna sexuju.
vudrzat este par mesiacov bez sexu kym sa babatku nepredlzia spankove cykly... skusit kupit hacku. a uspavat v nej. poslat starsie deti ku kamosom /babkam cez vikend aspon na dve tri hodky. a babo poslat kocikovat s pestunkou. ak znasa kocik teda...ak ma.babo rado autosedacku poslat deda s detmi autom do mcdriveu a vyuzit tu polhodku hodku naplno. vydrzat. nechat deti opatrovatelke na 2-3hodky. aist do normalneho alebo hodinoveho hotela. alebo najradsej vydrzat.
Kup zabrany na postel, uspi vecer deti a mozte ist do obyvacky. Ked to najmladsie zaspava na prsniku tak ako dlho je pricucnuty ze uz sa od neho nemozes pohnut?
@anonym_f81a16 Sex v kúpeľni??? Si normálna??? To už fakt radšej pri tých malých deťoch (okrem toho 4. ročného, samozrejme).
@pr85 musíš mať strašne nudný život keď sa ti sex v kúpeľni zdá taký hrozný.
Máte veľký dom tak mi nehovor, že to musíte robiť s deťmi na posteli.
Kup kvalitnú kameru, uspite deti okolo 20,30 a majte s manželom kvalitny spoločný cas kludne dve hodky.
Inak to sexovanie pri deťoch js hrôza. My sme sex nikdy nemali pri dieťati, ani keby bol novorodenec co ledva vidí. Mne aj pes v izbe vadil🫣
Ked nemas pestunku s kamerou, nainstaluj aplikaciu do telefonu nejakeho starsieho a to pouzi alebo kup rovno pestunku s kamerou, sak to je samozrejmost, obzvlast ked dieta spi na inom poschodi, vyuzijes este dalsie roky predsa
Na postel zabranu, prisun k stene, obloz postel z volnej strany..
Ja neviem, sak to je tretie dieta, taketo bezpecnostne veci su samozrejmost a vychytane uz od prveho..
@anonym_f81a16 Sex v kúpeľni??? Si normálna??? To už fakt radšej pri tých malých deťoch (okrem toho 4. ročného, samozrejme).
@pr85 čo je na tom divné? Si myslíš, že to znamená si ľahnúť na kúpelnovú podložku?
@pr85 musíš mať strašne nudný život keď sa ti sex v kúpeľni zdá taký hrozný.
Máte veľký dom tak mi nehovor, že to musíte robiť s deťmi na posteli.
@januska12323 Bývame v 3 izbovom bratislavskom byte, ale kúpeľňa ako miesto na sex by ma nikdy nenapadla.
@januska12323 Bývame v 3 izbovom bratislavskom byte, ale kúpeľňa ako miesto na sex by ma nikdy nenapadla.
@pr85 v sprche, na práčke keď ide, opretý o stenu, nič? 😁
@anonym_c34c27 no ja si to u seba neviem predstaviť. Vo vani, opreti o práčku alebo na kupelnovej podložke na zemi? No ani jedno má neláka.
@pr85 lákať ťa to nemusí, ale napísal si: “si normálna???”. Z čoho prosím ťa takáto extrémna reakcia?
Však keď je pre autorku lepšie mať sex na posteli medzi dvomi detmi tak nech to praktizuje.
@pr85 čo je na tom divné? Si myslíš, že to znamená si ľahnúť na kúpelnovú podložku?
@anonym_c34c27 no u nas by to bol troaku problem, mame velky vyakovy rozdiel, ale kedze mame podlahove kurenie, kludne aj na zemi v kupelni by sa dalo, hoci, uz mam pokrocily vek a tvrde by mi bolo. Ale my mame aj dost velku vanu, takze ok, ale v sprchovom kute u as takmer nemozne kvoli tej vyske 🤪😅
To sexujete pri deťoch? Fuj. To nemáte iné miesto na sex? Kúpeľňu, gauč.
No načase si naučiť deti spať v posteli a nemnozit sa jak kraliky
@anonym_f81a16 fuj,hnusny koment.ozaj
Sex patri k zivotu
Takze da sa nazor nspisat aj slusne....
Take 4 rocne dieta uz v skolke asi vselico porozprava a vy pred nim sexujete 🫣
@anonym_c34c27 no u nas by to bol troaku problem, mame velky vyakovy rozdiel, ale kedze mame podlahove kurenie, kludne aj na zemi v kupelni by sa dalo, hoci, uz mam pokrocily vek a tvrde by mi bolo. Ale my mame aj dost velku vanu, takze ok, ale v sprchovom kute u as takmer nemozne kvoli tej vyske 🤪😅
@anonym_9d46cb my sme mladí a pre mňa je to veru okorenenie manželského života😅
No nehnevaj sa ale je to choré. Ja mám tiež 3 deti, najmladšiu uspávam ešte kojením ale dá sa užiť si aj keď ju ideš douspať. Douspanie trvá pár minút a cca 10 minút po uspatí cecok vytiahnem a dcéra spí a ja zdrhám. Robila som to tak pri všetkých deťoch lebo večer s mužom pozerávame serialy alebo hráme pc hry.. zapnem kameru aj dcére aj deťom v druhej izbe a keď sa pohnú, pípne mi telefón. Nemusím na nich nonstop ani pozerať. Mám kamery za 30€ takže nezruinuje ťa to
To si zas nehľadaj výhovorku aby ťa muž musel nakladať a pozerať sa pritom na deti 🤦
@pr85 ... No ďalší expert, čo sexuje pri deťoch. A čo je na tom? Bežne si dávam s mužom sprchu a vaňu a máme tam aj sex. Normálna vec
@anonym_f81a16 fuj,hnusny koment.ozaj
Sex patri k zivotu
Takze da sa nazor nspisat aj slusne....
@osky ... Áno, ale sexovať vedľa deti na posteli je choré.
@anonym_03d21f teraz máš koľko rôčkov?
@anonym_934fe5 Tiez ma nadvihlo😄
Take 4 rocne dieta uz v skolke asi vselico porozprava a vy pred nim sexujete 🫣
@sisa_s a ešte pri sexe koji bábätko... 🤣
@pr85 ... No ďalší expert, čo sexuje pri deťoch. A čo je na tom? Bežne si dávam s mužom sprchu a vaňu a máme tam aj sex. Normálna vec
@anonym_f81a16 lebo on praktizuje len misionára, veľmi pobožný človek, pre neho je fuj všetko, čo nie je misionár. Takže zozadu, zboku, ona na ňom, nedajbože žeby ženu oprel o práčku, kuchynskú linku atď. čosi. Veď by sa musel v kostole farárovi spovedať, že ženu vytrkal ináč ako na misionára.
@anonym_c34c27 no ja si to u seba neviem predstaviť. Vo vani, opreti o práčku alebo na kupelnovej podložke na zemi? No ani jedno má neláka.
@pr85 Ano, vieme. Jedine misionar a bez ochrany a sup-hop urobit do 5 minut co treba a vzdy len na posteli, nikde inde.
@anonym_f81a16 lebo on praktizuje len misionára, veľmi pobožný človek, pre neho je fuj všetko, čo nie je misionár. Takže zozadu, zboku, ona na ňom, nedajbože žeby ženu oprel o práčku, kuchynskú linku atď. čosi. Veď by sa musel v kostole farárovi spovedať, že ženu vytrkal ináč ako na misionára.
@anonym_2c805e Nemravne😄😆
@anonym_autor sexujte v obyvacke, ked deti zaspia
Jedna ma sex pri 4-rocnom, druha dojci 3-rocne dieta...ewwww
A to ako sexujete, keď máš 4 mesačné dieťa prilepené na prsníku celú noc? Akože muž ťa zozadu naberá pokiaľ dieťa cmúľa tvoj prsník? a popritom pozorujete, aby sa nszobudilo ďalšie dieťa? Si si vedoma toho, že 4 ročné už vníma aj zvuky okolo? Ono si možno teraz neuvedomuje, čo sa deje, ale postupne sa mu to v hlave všetko poukladá. Ja si pamätám, ako som počula vzdychy v noci, nevidela som nič, neriesila som to ako malá, ale postupne, keď som v puberte došla do fázy spoznávania vlastného tela, vtedy mi to doplo, že rodičia mali sex v spálni pokiaľ som tam spala ja. Akože nemám z toho traumu, alebo niečo, ale nikdy by som nesexovala v tej istej izbe, kde spí aj moje dieťa...
@anonym_autor Pokial sa deti boja spat same… tak ich uspite a odbehnite do kupelne… obyvacky, … do inej izby

To sexujete pri deťoch? Fuj. To nemáte iné miesto na sex? Kúpeľňu, gauč.
No načase si naučiť deti spať v posteli a nemnozit sa jak kraliky