Ako mať intímny život pri deťoch v spálni?
Nemáme ako sexovať. Jedno dieťa je ešte bábätko, dojča, celú noc spi pri nás. Druhé má síce 4 roky, ale stále spí pri nás tiež. Odmieta spať vo svojej posteli. Najstaršie tretie dieťa aj tak v noci dobehne, ale to nás až tak netrápi, keďže pribehne tak okolo jednej - druhej v noci.
Keď sa nám to nejako konečne podarí (odsunúť tých dvoch bez toho, aby sa zobudili a začali revať), ten sex nestojí za nič. Málo miesta, bolí nás z toho všetko, nevieme sa uvoľniť a spraviť do konca, lebo sme stále v strehu, ktoré dieťa začne kedy revať, alebo sa metať, alebo čo.
Nejaké rady? Sme už úplne zúfalí. Rodina je ďaleko a bábätko nám na noc ani tak nevezmú.
@anonym_03d21f ja som spavala v manzelskej posteli s mamou a tiez som pocula, ako rodicia vedla mna sexuju.
@anonym_28e189 A mas s toho traumu aj ty?Lebo myslím, že veľa detí to zažilo a nepoznačilo ich to.
Kup kvalitnú kameru, uspite deti okolo 20,30 a majte s manželom kvalitny spoločný cas kludne dve hodky.
Inak to sexovanie pri deťoch js hrôza. My sme sex nikdy nemali pri dieťati, ani keby bol novorodenec co ledva vidí. Mne aj pes v izbe vadil🫣
@anonym_8ca10d Tak pes to je iný level 😷😬
Ako si si deti vychovala, tak máš. Sexovať vedľa 2 detí je choré. Nechutné. Bud si prevychovaj deti, alebo nesexuj. 4-5 v jednej posteli je masaker. Máte 3 deti, tak očividne ti doteraz nevadilo sexovat vedla deti.
@anonym_autor Vraj, práčky, ktoré "tancujú,, sú na tebou spomínaný účel veľmi vhodné,a tak, keď staršie deti sú v škôlke,škole, dá sa zistiť, či to je pravda
@anonym_autor easy, sexovat mimo tej spalne, kuchynsky stol mate? Pracku? Gauc? Koberec? Geez, nase decka tiez spavaju pri nas a teda sex mame vsade okrem postele
@pr85 musíš mať strašne nudný život keď sa ti sex v kúpeľni zdá taký hrozný.
Máte veľký dom tak mi nehovor, že to musíte robiť s deťmi na posteli.
@januska12323 všetko čoho sa "desi" by chcel zažit, len bigotnost mu to nedovoli 😂
@pr85 musíš mať strašne nudný život keď sa ti sex v kúpeľni zdá taký hrozný.
Máte veľký dom tak mi nehovor, že to musíte robiť s deťmi na posteli.
@januska12323 V jednej diskusii raz písal autor komentu, že manželke by chýbal sex až po trištvrte roku, jemu skôr. Takže ak sexujú 4krat do roka... Možno im stačí misionár v posteli.
Nechcem si to ani predstaviť, ufff.
@anonym_autor naučiť deti spať samostatne a oducit spať na prsníku. Alebo sexovať inde. Čo iné ti máme poradiť?
@pr85 v sprche, na práčke keď ide, opretý o stenu, nič? 😁
@januska12323 Tak toto by pre mňa nebolo. My potrebujeme posteľ.
@januska12323 V jednej diskusii raz písal autor komentu, že manželke by chýbal sex až po trištvrte roku, jemu skôr. Takže ak sexujú 4krat do roka... Možno im stačí misionár v posteli.
Nechcem si to ani predstaviť, ufff.
@anonym_6ed06a Super, že sa staráš o môj sexuálny život. 🙂 Áno, nemali sme dlhšie sex, lebo žena to počas tehotenstva nechcela a počas šestonedelia sme to neriešili. Hneď, ako pôjde na gynekológom a ten povie, že všetko je tam dole OK, tak začíname znovu. 🙂
@jaskolka To je tá posledná miestnosť, kde by som chcel niečo sexuálne riešiť.
@pr85 tak to máš asi dosť slabú predstavivosť 😀. Máme s manželom dve malé deti a ver tomu,že kúpeľňa bola dlhú dobu jediná miestnosť,kde mohlo byť "niečo"intímne,keďže všade inde pobehovali dvaja drobci 😀😀😀.
Ale uznávam,že keď chceš praktizovať len jednu polohu,tak kúpeľňa je na "misionára"dosť divné...
@pr85 tak to máš asi dosť slabú predstavivosť 😀. Máme s manželom dve malé deti a ver tomu,že kúpeľňa bola dlhú dobu jediná miestnosť,kde mohlo byť "niečo"intímne,keďže všade inde pobehovali dvaja drobci 😀😀😀.
Ale uznávam,že keď chceš praktizovať len jednu polohu,tak kúpeľňa je na "misionára"dosť divné...
@jaskolka v našej kúpelni misionár haha, polka trupu a nôh by išla na chodbu, z jednej strany práčka a z druhej regál na hlave
Jedna ma sex pri 4-rocnom, druha dojci 3-rocne dieta...ewwww
@anonym_cb57df prosim Ta, Ty mi laskavo vysvetli, preco davas do rovnakej roviny sex pri dietati a dojcenie starsieho dietata. Ahaaaa, dojcit vlastne 3 rocne dieta je uchylne, vsakze? Chora hlava, ktora si toto mysli, lebo v hlave ma len same prasaciny. Tolko k tomu.
A este Vam nieco poviem. Ak im to vyhovuje len na misionara, tak nech, netreba sa z toho smiat. Kazdu jednu uchylacinu okomentujete, ze kazdy nech si robi v sexe to, co vyhovuje obom. Kde aky bizar by Vam nevadil. Ale ked niekto preferuje tuto jednu polohu, tak si z neho budete utahovat. To len na okraj k Vasej inteligencii a urovni, o ktorej si mozeme pomysliet svoje.
@jaskolka v našej kúpelni misionár haha, polka trupu a nôh by išla na chodbu, z jednej strany práčka a z druhej regál na hlave
@karolinakr tak my máme veľkú kúpeľňu v dome,ale tiež neviem si tam predstaviť tú polohu 😀😀😀No sprchovací kút je tiež dosť veľký 🥳😄
A este Vam nieco poviem. Ak im to vyhovuje len na misionara, tak nech, netreba sa z toho smiat. Kazdu jednu uchylacinu okomentujete, ze kazdy nech si robi v sexe to, co vyhovuje obom. Kde aky bizar by Vam nevadil. Ale ked niekto preferuje tuto jednu polohu, tak si z neho budete utahovat. To len na okraj k Vasej inteligencii a urovni, o ktorej si mozeme pomysliet svoje.
@anonym_9d46cb tu nejde o to ,že im ,či jemu vyhovuje len taká poloha. Skôr ženy (aj ja osobne)narážajú na komentár,kde ON ohodnotil prispievateľku,či je "normálna"keď navrhla autorke kúpeľňu.
@anonym_9d46cb jedna podlozka z ikea za 20 eura mozu ficat na zemi toho misionara. Ludia su asi fajnovi a lenivi
@anonym_autor pri malych detoch sme mali menej sexu, to je fakt. Vychytali sme, ze starsi bol "nocna sova" a mladsi zase "ranne vtaca", takze sme boli z ich rozhodeneho spankoveho rezimu dost unaveni, nevyspati. Ale tym, ze nase moznosti neboli len v noci, ked deti spia a len v manzelskej posteli, tak sa dalo vzdy najst sposob a miesto.
Tiez by som chcela vediet, co je zle (nenormalne) na sexe v kupelni?
@anonym_9d46cb nejde o to smiat sa z misionara, ale keby si videla našu kupeĺňu, tiež by si sa smiala, ani by si sa nezmestila
@anonym_9d46cb ako vsak v pohode, ak im vyhovuje iba tato jedna poloha. Len potom nech sa nestazuju, ze maju malo sexu. Teraz ked som uz stara (hm..starsia) tak by ano chcem mat pri sexe aj pohodlie, ale ked boli deti male, boli sme mladi, chut bola omnoha vacsia a tym padom bola aj vacsia ochota improvizovat.
@anonym_f81a16 s tym suhlasim.
Ale sme zeny,mozeme sa bavit slusne
@osky ... Načo? Však autorka a jej muž sú jak kraliky naozaj. Na posteli uložené tri deti a oni sexujú. Choré hlavy.
@anonym_f81a16 lebo on praktizuje len misionára, veľmi pobožný človek, pre neho je fuj všetko, čo nie je misionár. Takže zozadu, zboku, ona na ňom, nedajbože žeby ženu oprel o práčku, kuchynskú linku atď. čosi. Veď by sa musel v kostole farárovi spovedať, že ženu vytrkal ináč ako na misionára.
@anonym_2c805e ... Aha, no. Tak to má blbe
No fuj :D sexovat vedla deti... dost nechutne.
Musite mat sex v noci? vsak cez den su deti prec, babo spi, casu kopu hocikde sa mnozit...
@anonym_autor a co takto použiť vlastnu sedu kôru? To je naozaj taký problém, že ho nevieš vyriešiť sama a musíš sa na fóre pýtať kedy a ako máš sexovať? No koniec....koniec 🤦♀️
@anonym_autor bábätko, dojča, má byť v postieľke, nie na manželskej posteli. A takisto 4rocne vo svojej posteli. V prvom rade vyrieš toto, a nie sexovanie.
@anonym_c34c27 Napríklad preto, že babätko sa zobudí a začne liezť, až kým nespadne z postele. Takže sme aj tak v strehu a taký sex je o ničom. Bývame v dome, obývačku máme na prízemí a spálňu na poschodí
@anonym_autor bábätko ma preto byt v postieľke. Na to ste ale asi pri 3 deťoch ešte neprišli, ze?

To si fakt neviete poradiť sami a pýtaš sa cudzích ľudí? Úbohé a smiešne!