icon

Ako mať intímny život pri deťoch v spálni?

Včera o 18:47

Nemáme ako sexovať. Jedno dieťa je ešte bábätko, dojča, celú noc spi pri nás. Druhé má síce 4 roky, ale stále spí pri nás tiež. Odmieta spať vo svojej posteli. Najstaršie tretie dieťa aj tak v noci dobehne, ale to nás až tak netrápi, keďže pribehne tak okolo jednej - druhej v noci.

Keď sa nám to nejako konečne podarí (odsunúť tých dvoch bez toho, aby sa zobudili a začali revať), ten sex nestojí za nič. Málo miesta, bolí nás z toho všetko, nevieme sa uvoľniť a spraviť do konca, lebo sme stále v strehu, ktoré dieťa začne kedy revať, alebo sa metať, alebo čo.

Nejaké rady? Sme už úplne zúfalí. Rodina je ďaleko a bábätko nám na noc ani tak nevezmú.

Strana
z3
valria
Včera o 22:29

To si fakt neviete poradiť sami a pýtaš sa cudzích ľudí? Úbohé a smiešne!

anonym_963570
Včera o 22:54
@anonym_28e189

@anonym_03d21f ja som spavala v manzelskej posteli s mamou a tiez som pocula, ako rodicia vedla mna sexuju.

@anonym_28e189 A mas s toho traumu aj ty?Lebo myslím, že veľa detí to zažilo a nepoznačilo ich to.

anonym_963570
Včera o 22:56
@anonym_8ca10d

Kup kvalitnú kameru, uspite deti okolo 20,30 a majte s manželom kvalitny spoločný cas kludne dve hodky.

Inak to sexovanie pri deťoch js hrôza. My sme sex nikdy nemali pri dieťati, ani keby bol novorodenec co ledva vidí. Mne aj pes v izbe vadil🫣

@anonym_8ca10d Tak pes to je iný level 😷😬

anonym_3d4831
Včera o 23:11

Ako si si deti vychovala, tak máš. Sexovať vedľa 2 detí je choré. Nechutné. Bud si prevychovaj deti, alebo nesexuj. 4-5 v jednej posteli je masaker. Máte 3 deti, tak očividne ti doteraz nevadilo sexovat vedla deti.

anonym_f57d84
Včera o 23:28

@anonym_autor Vraj, práčky, ktoré "tancujú,, sú na tebou spomínaný účel veľmi vhodné,a tak, keď staršie deti sú v škôlke,škole, dá sa zistiť, či to je pravda

kiki68
Včera o 23:40

@anonym_autor easy, sexovat mimo tej spalne, kuchynsky stol mate? Pracku? Gauc? Koberec? Geez, nase decka tiez spavaju pri nas a teda sex mame vsade okrem postele

anonym_82f618
Včera o 23:57
@januska12323

@pr85 musíš mať strašne nudný život keď sa ti sex v kúpeľni zdá taký hrozný.
Máte veľký dom tak mi nehovor, že to musíte robiť s deťmi na posteli.

@januska12323 všetko čoho sa "desi" by chcel zažit, len bigotnost mu to nedovoli 😂

anonym_6ed06a
Dnes o 01:12
@januska12323

@pr85 musíš mať strašne nudný život keď sa ti sex v kúpeľni zdá taký hrozný.
Máte veľký dom tak mi nehovor, že to musíte robiť s deťmi na posteli.

@januska12323 V jednej diskusii raz písal autor komentu, že manželke by chýbal sex až po trištvrte roku, jemu skôr. Takže ak sexujú 4krat do roka... Možno im stačí misionár v posteli.
Nechcem si to ani predstaviť, ufff.

Strana
z3