Ako mať intímny život pri deťoch v spálni?
Nemáme ako sexovať. Jedno dieťa je ešte bábätko, dojča, celú noc spi pri nás. Druhé má síce 4 roky, ale stále spí pri nás tiež. Odmieta spať vo svojej posteli. Najstaršie tretie dieťa aj tak v noci dobehne, ale to nás až tak netrápi, keďže pribehne tak okolo jednej - druhej v noci.
Keď sa nám to nejako konečne podarí (odsunúť tých dvoch bez toho, aby sa zobudili a začali revať), ten sex nestojí za nič. Málo miesta, bolí nás z toho všetko, nevieme sa uvoľniť a spraviť do konca, lebo sme stále v strehu, ktoré dieťa začne kedy revať, alebo sa metať, alebo čo.
Nejaké rady? Sme už úplne zúfalí. Rodina je ďaleko a bábätko nám na noc ani tak nevezmú.
@pr85 ... No ďalší expert, čo sexuje pri deťoch. A čo je na tom? Bežne si dávam s mužom sprchu a vaňu a máme tam aj sex. Normálna vec
@anonym_f81a16 Áno, druheho syna som splodil so ženou počas obedových pauzu na home office. Dcéra mala poobedny spanok v postieľke a my sme sa mohli venovať sexuálnym aktivitám. Áno, mala necelý rok a bola a nami v jednej izbe, ale spala. A tiež som z toho nemal bohvieaký zážitok, keď má žena vytrhla od roboty, že pod musíme, lebo apka ukazuje plodné dni.
@januska12323 všetko čoho sa "desi" by chcel zažit, len bigotnost mu to nedovoli 😂
@anonym_82f618 to nie je pravda.Ja som spokojný.
@jaskolka v našej kúpelni misionár haha, polka trupu a nôh by išla na chodbu, z jednej strany práčka a z druhej regál na hlave
@karolinakr Tak podobne to vyzerá aj u nás. Takže celé zle.
@anonym_f81a16 Áno, druheho syna som splodil so ženou počas obedových pauzu na home office. Dcéra mala poobedny spanok v postieľke a my sme sa mohli venovať sexuálnym aktivitám. Áno, mala necelý rok a bola a nami v jednej izbe, ale spala. A tiež som z toho nemal bohvieaký zážitok, keď má žena vytrhla od roboty, že pod musíme, lebo apka ukazuje plodné dni.
@pr85 ... Tak, ale sú páry, ktoré sexujú aj mimo plodných dni a mimo postele. Lebo chcú a môžu. A sú aj ľudia, čo majú väčšiu kúpeľňu, obyvacku, viac izieb ako spálňu, auto, bazén, atď. 😏
@anonym_6ed06a Super, že sa staráš o môj sexuálny život. 🙂 Áno, nemali sme dlhšie sex, lebo žena to počas tehotenstva nechcela a počas šestonedelia sme to neriešili. Hneď, ako pôjde na gynekológom a ten povie, že všetko je tam dole OK, tak začíname znovu. 🙂
@pr85 O ten sa snáď staráš ty a tvoja žena. A verím, že "nemusíte" len počas plodných dní, ako si to opísal pri splodení syna.
Tú pamätnú hlášku o tom, že tvoja žena to nepotrebuje aj tristvrteroka a tebe to začne chýbať skôr, si napísal pri nejakej téme o tom, že partneri majú rozdielne libido a pridal si to, že keďže je žena momentálne v šestonedelí, ajtak zatiaľ nič nebude.
Šestonedelie je úplne pochopiteľné, no myslím, že toho trištvrteroka zarezonovalo viacerým. Avšak ak to vám takto vyhovuje, je to všetko o.k..
Prečo ale súdiš ako niečo nenormálne a nemysliteľné, ak niekto sexuje v kúpeľni na práčke, alebo na kuchynskom stole v inej polohe?
@anonym_autor nauč deti spať tam kde majú a môžeš aj sexovať. Dieťa má mať svoju posteľ a nie celá rodina nasačkovana v 1 posteli 🙄 Alebo im teda robte otrokov kľudne aj do 10 rokov a na sex zabudnite.
@anonym_autor preco chces mat sex len v noci? Fakt nechapem. Cez den je x moznosti but spolu aspon 20 min
Mňa by zaujímalo ako sexovali ľudia kedysi keď boli v jednej izbe aj dve rodiny 🤣🤣🤣🫣👀. Akože ale toto je taka vyhovorka šak uspím deti, ked nemám pestúknu tak si nastavím aspoň kameru naoriklad cez messenger a ideme do obývačky. Vám sa skončil život po večernom uspávaní? A to najmenšie ste si ako vyrobili?🤦
@anonym_autor niektoré komentáre ste sa dobre opustili. Je rozdiel sexovat pri deťoch a sexovat pri deťoch. A hlavne to nie je naša vec kde sexuju môžeme poradiť ale písať a urážať že sú chorí?🤦🏼♀️
Autorka ja tá chápem ale ak chceš zmenu musíš urobiť zmenu. Skús naučiť deti spať samé. My sme mali tiež veľa krát sex v spálni keď deti spali ale máme úplnú tmu aj biely sum takže nič nepočuť ani nevidieť ale teda deti boli podstatne menšie. Kým som uspávala kojenim tiež som sa nevedela odpojiť lebo hneď bol hore. A to tiež je sex onicom keď rozmýšľaš ktoré dieťa sa zobudí alebo spadne z postele prvé. Takže deti do postielok ak máš navyše 100€ kúp si poradenstvo od lepší spánok bábätiek za týždeň ti spia ako chceš.
@anonym_autor niektoré komentáre ste sa dobre opustili. Je rozdiel sexovat pri deťoch a sexovat pri deťoch. A hlavne to nie je naša vec kde sexuju môžeme poradiť ale písať a urážať že sú chorí?🤦🏼♀️
Autorka ja tá chápem ale ak chceš zmenu musíš urobiť zmenu. Skús naučiť deti spať samé. My sme mali tiež veľa krát sex v spálni keď deti spali ale máme úplnú tmu aj biely sum takže nič nepočuť ani nevidieť ale teda deti boli podstatne menšie. Kým som uspávala kojenim tiež som sa nevedela odpojiť lebo hneď bol hore. A to tiež je sex onicom keď rozmýšľaš ktoré dieťa sa zobudí alebo spadne z postele prvé. Takže deti do postielok ak máš navyše 100€ kúp si poradenstvo od lepší spánok bábätiek za týždeň ti spia ako chceš.
@anonym_801fd3 sex aj v case ked uz mas deti je v poriadku, ale sulozit v posteli kde spia deti uz v poriadku nie je. Ked je v miestnosti malicke dieta, povedzme, ze ano ale ak uz dieta vnima, to urcite nie.
@anonym_801fd3 sex aj v case ked uz mas deti je v poriadku, ale sulozit v posteli kde spia deti uz v poriadku nie je. Ked je v miestnosti malicke dieta, povedzme, ze ano ale ak uz dieta vnima, to urcite nie.
@viestta samozrejme, ale dá sa slušne komunikovať. Ja by som nesexovala pri 4rocnom. na sex aj pri menších deťoch treba prispôsobiť podmienky. Ale nejdem autorku urážať.
@anonym_6ed06a Super, že sa staráš o môj sexuálny život. 🙂 Áno, nemali sme dlhšie sex, lebo žena to počas tehotenstva nechcela a počas šestonedelia sme to neriešili. Hneď, ako pôjde na gynekológom a ten povie, že všetko je tam dole OK, tak začíname znovu. 🙂
@pr85 tak preto si nacapeny v kazdej teme o sexe, lebo doma nemas
@viestta Vášeň je to, že má aj po 2 pôrodoch žena stále sexuálne priťahuje.
@pr85 Prepáč, ale niektoré ženy mávajú aj po treťom pôrode postavu študentky. Vášeň je v niečom inom.
A ďalšia vec je to, že ak napr. ja som s manželom mala sex aj počas tehotenstva často a aj deň pred pôrodom a nie v jednej polohe, to nerobí z tvojej manželky a ani zo mňa lepšiu alebo horšiu kresťanku.
Tak prosím, neškatuľkuj...
Mňa by zaujímalo ako sexovali ľudia kedysi keď boli v jednej izbe aj dve rodiny 🤣🤣🤣🫣👀. Akože ale toto je taka vyhovorka šak uspím deti, ked nemám pestúknu tak si nastavím aspoň kameru naoriklad cez messenger a ideme do obývačky. Vám sa skončil život po večernom uspávaní? A to najmenšie ste si ako vyrobili?🤦
@anonym_45c0c9 kedysi sa najviac deti rodilo v jari, z toho sa da lahko vypocitat, v ktorom rocnom obdobi boli splodene....ked uz bolo vonku teplo a bola moznost sexu v stodolach, sennikoch, alebo len tak pod holym nebom.
@pr85 normalne mi je Ta luto. Ak mas manzelku, co jej sex nechyba aj 3/4 roka a je to pre nu (zjavne) hlavne sposob ako sa dopracovat k detom. Snad sa budete snazit o 3. babo a snad to nevyjde na 1. pokus.
Prosim vas, vsetci klud, nic neradte, radsej nech nesexuju, ked ani len tieto 3 deti nevedia samostatnosti naucit, sexovat budu mat kde po porade, narobia kopec dalsich deticiek, ale ako sa potom do tej postele vsetci popracu 🤔, to zas bude potom dalsia dilema
Prosim vas, vsetci klud, nic neradte, radsej nech nesexuju, ked ani len tieto 3 deti nevedia samostatnosti naucit, sexovat budu mat kde po porade, narobia kopec dalsich deticiek, ale ako sa potom do tej postele vsetci popracu 🤔, to zas bude potom dalsia dilema
@anonym_977a5b v com je zle mat deti v spalni? Nase su dve a tiez nechcu byt mimo nas. Logicky na sex mame ine miesta ako spalnu, kote by uz len sexoval na posteli, kde sa spi…ja som prave rada, nastavis nannycam a ides mimo spalnu
Zabranka na postel a ist na 15min do obyvacky. Inak aj moj starsi takto narocne spaval, bolo to drsne
@anonym_977a5b za 1.svetovej vojny všetkych 12 ludi spalo v jednej izbe na 1 valande
vsetky tie hrdinky co ste naucili svoje deti spavat vo svojej posteli neprasknite od hrdinstva. Budte vdacne ze mate take deti lebo nie vsetky su take. mam 4, tovnaka vychova, pristp a 2 spavaju bez problemov vo svojich posteliach a dve nie. Proste niektore deti potrebuju blizkost, boja sa alebo cokolvek ine. Takze autorka je mi luto ze ta tu tak sprdavaju dokonale matky. Bud ori svojich detoch. Budte s muzom pripraveni a cakajte na prilezitost. Ak vam babatko vydrzi 30 minut vo vajicku tak to robte vtedy. pestunku ani nepotrebujes, kupte si interierovu bezpecnostnu kameru, nainstaluj do spalne a cez telefon kukas a pocujes babatko. investicia 50€. Nech sa vam dobre sexuje!
Jedna ma sex pri 4-rocnom, druha dojci 3-rocne dieta...ewwww
@anonym_cb57df dojcit trojrovne dieta je nejaky problem??? 🤔 nie je to nahodou odporucany vek, do ktoreho by deti dojcene byt mali?
@anonym_cb57df dojcit trojrovne dieta je nejaky problem??? 🤔 nie je to nahodou odporucany vek, do ktoreho by deti dojcene byt mali?
@lindusss2016 Nie. Bolo by to pre mňa divné vidieť trojročného chlapca, ktorý sa s tebou baví ako polodospelák, nalepeného na maminom cecku. Ale ak sa chce mame ešte stále odsávať, prosím.
@lindusss2016 Nie. Bolo by to pre mňa divné vidieť trojročného chlapca, ktorý sa s tebou baví ako polodospelák, nalepeného na maminom cecku. Ale ak sa chce mame ešte stále odsávať, prosím.
@anonym_8e8286 ziaden trojrovny nie je polodospelak. Je to stale male dieta, ktore potrebuje ochranu, istotu, pozornost a predovsetkym vyzivu. Ale samozrejme tvoj nazor ti neberiem. Mozes sa nad tym cudovat, kolko len chces, len je od teba trosku neinteligentne znevazovat matky, ktore sa rozhodli inak ako ty. Ja som zdravotnik, pracujem v medicinskom prostredi,som v denno dennom kontakte s lekarmi a ked sa s niekym bavim o tomto, vsetci vyzdvihuju dlhodobe kojenie. A nielen z hladiska vyzivy, minule som rozoberala tuto temu s detskou psychologickou, ktora je celkom kapacita vo svojom odbore a predstav si, mala na to uplne iny nazor ako ty 😉 BTW ano, kojila som deti dlho, dceru do 3, syna do 4.
@anonym_8e8286 ziaden trojrovny nie je polodospelak. Je to stale male dieta, ktore potrebuje ochranu, istotu, pozornost a predovsetkym vyzivu. Ale samozrejme tvoj nazor ti neberiem. Mozes sa nad tym cudovat, kolko len chces, len je od teba trosku neinteligentne znevazovat matky, ktore sa rozhodli inak ako ty. Ja som zdravotnik, pracujem v medicinskom prostredi,som v denno dennom kontakte s lekarmi a ked sa s niekym bavim o tomto, vsetci vyzdvihuju dlhodobe kojenie. A nielen z hladiska vyzivy, minule som rozoberala tuto temu s detskou psychologickou, ktora je celkom kapacita vo svojom odbore a predstav si, mala na to uplne iny nazor ako ty 😉 BTW ano, kojila som deti dlho, dceru do 3, syna do 4.
@lindusss2016 To je nic, mala si sa hecnut a potiahnut do 15ky😃 Potrebuju vyzivu? Akoze ked 3rocneho nebudes kojit, tak bude podvyziveny? Ach😏 Nikto ma nepresvedci o tom, ze neskor to nie je o zvyku a o tom, ze sa dieta chodi na prsnik ukludnovat. V 4 rokoch je to uz megadivne.
@lindusss2016 Zabezpečiť dostatočnú výživu a blízky kontakt s dieťaťom sa dá aj inak než to propagujú biomatky. Neskôr aj tak zistia ( alebo nezistia), že to tak ružové ani nie je.;)

@anonym_autor staršie deti naučiť spať vo svojej izbe, a nie, nebudeš zlý rodič. Čo je to za spánok, keď každú noc beží dieta k vám.