Ako na intímny život s tromi deťmi?
Ahojte som cerstva mamka dvojiciek mame este trojrovne dieta...ako riesite sex s muzom trojrocna ma samostatnu izbu ale vsetky dvere musime mat otvorene aby mala istotu zasa v obyvacke sa zamknut nemozeme aby sme poculi plakat dvojicky 🙄🤔😂
ach no co ti poviem. Sex vtedy ked sa da a tam kde nie su deti, trebars v kupelni. Samozrejme hovorim o rychlom sexe, ale tak lepsie ako nic ;) Ked babatka spinkaju taksup tretiemu pustit telku youtube kadeco,najlepsie co dlho nevidelo a verim, ze pat sest minut ziskate.
@alex5896 na dvojičky kamera a v obývačke/kúpeľňi sa tým padom môžete aj zatvorit. ;)
To chcete mať niekoľko hodinový maratón? Keď spí tak budú dvere zavreté a môžete robiť čo chcete.
3ročná spí...kľudne môžte aj celú noc...
To vazne toto? Kolko vam trva ten sex, ze spiace deti nevydrzia tu chvilu so zavretymi dverami? Medzi nami, ked spia tak mozes mat aj otvorene dvere, snad tam nerobis taky cirkus, ze pobudis vsetky deti 🤦🏼♀️
A tie dvojicky ste ako splodili? Na stojaka niekde v kabinke ? Vtedy ste to starsie dieta nemali doma ?
No ked pri novorodencoch a 3r neviete,kde a kedy to v byte robit, ked budu v puberte,budete chodit pod branu? 😂 Ja ze mas tri deti v pubertalnom veku a nevies,kde pred nimi ujst😁 Vsak tym detom je sumafuk,co robite,ked uz niekde od 8-mej si ta starsia odfukuje. Ked pritom nejacis,tak co riesis,ked vsetci spia?
Normalne v spalni. Myslis, ze tie dvojicky to budu riesit? Pises, ze si cerstva mama dvojiciek, tak su malinke a max sa zobudia na mlieko. 3r v inej izbe by som ani neriesila ked spi, pokial neziapes ako poniektore zeny o ktorych su tu prispevky, ze ich aj 5ty sused pocuje a cely barak sa natriasa.
Presne si pamatam. Dvojicky, troj a patrocne.
Nuz vies dat k babatkam vysielacku, alebo si nainstalovat aplikaciu do mobilu a budes ich pocut vsade.
My sme napriklad radi chodili spolu umyvat kupelnu chemikaliami, pri kt museli byt zavrete dvere. Alebo ked starsie vecer spali, tak vtedy. Babatka boli vo vlastnej postielke a kym boli malinke, nevadilo nam to.
Stihali sme tak raz denne. Ked sa naozaj obom chce, tak najdes cas.

@alex5896 určite spinká ...😁