Ako na muža, aby mal potrebu dobývať ženu počas randenia?
Ahojte baby, rada by som sa poradila ako na muža s ktorým sa stretavam. Chcem aby ma dobyval a snažil sa čo najdlhsie. Zatiaľ máme za sebou len 3.stretnutie a snaží sa. Už sme sa aj bozkávali, došlo k intimnostiam ale k sexu nie. Avšak prejavil mi už city, no ja to ešte takto nemám voči nemu ako on ku mne, este mam potrebu aby sa snazil a tuzil po mne.
Nejaké rady? 🙂 nie som v randeni nejaký expert (24 rokov).
@jaja234 tak na toto teda recept neexistuje. Kľudne ho to môže o dve rande neskôr prestať baviť a viac sa neozve, veď nedáš ty, dá iná, čo by sa namáhal? A na treťom rande už prejavuje city? Nie, prejavuje akurát tak hormóny...
Rob ako cítiš - ak je pre teba na niečo skoro, tak to nerob. Ak máš na niečo chuť, tak smelo do toho. A uvidíš čo z toho bude.
Ty nemáš voči nemu také pocity ako on ku tebe, ale chceš ho naťahovať? Potrebuješ si pohladkať ego alebo prečo máš potrebu, aby ťa dobíjal? Mňa by toto na jeho mieste veľmi rýchlo prestalo baviť... Teda pokiaľ to myslí vážne... Ako si predstavuješ, že viac by sa mal snažiť?... Najmenej pokazíš, keď budeš sama sebou a nebudeš vymýšľať hry a tváriť sa ako ľadová kráľovná...
@lindous vie že ho mám rada, aj ze ma priťahuje.. len potrebujem čas na to, aby som si uvedomila ze ho naozaj ľúbim a nie je to len o chémii. Skôr sa bojím toho, že kým ja sa naozaj zaľúbim tak jeho to prestane baviť (mam zlu skusenost z predosleho vztahu, tak tazko verim muzom a tazko mi je sa zalubit), preto by som rada vedela ako na to dobyvanie z jeho strany.
Uz si to presvihla. Na to, ze ste mali len 3 rande, uz ta celkom dobyl.
@jaja234 tak to podľa mňa nie je o dobýjaní, lebo čo potom, keď ťa raz dobyje? Hra skončila? To čo chceš je podľa mňa skôr o tom ísť na to celkovo pomaly (nehovorím len o sexe, vzťah sa dá budovať aj keď je hneď na prvom rande - ale jasné, počkaj kým si budeš istá a budeš sa na to cítiť), dať si čas na to sa poriadne spoznať a budovať pevné základy.. A to sa najlepšie robí, keď je vzťah založený na úprimnosti, takže mu naznač ako sa cítiš a prečo máš obavy na to ísť do toho pohlave.. Jednoducho mu daj najavo, že máš záujem, ale tiež že potrebuješ svoj čas
@jaja234 nerozumiem, co od neho ocakavas. Nepozeras privela romantickych filmov, ci serialov? Pokial ma muz o teba zaujem, tak to prejavi, a snazi sa, na zaciatku vztahu sa kazdy snazime vyzerat lepsie, ci oslnivejsie. Nerozumiem, co od pojmu-dobyjat-ocakavas. Ako by to malo vyzerat. Ci teraz sa necitis chcena a zaujimava pre neho?
Inak, intimnosti na 3tom rande, aj ked bez sexu, je pre mna skoro.
Ak je to typ chlapa - “nedáš ty, dá iná” tak si mozes iba zagratulovať ak sa prestane ozývať, pretože život prináša rôzne situácie v budúcnosti, ja som mala rizikové tehotenstvo, ak by si to môj muž povedal, nemalo by význam zakladať rodinu. Zájdite do kina, vyfinti sa riadne, ale nikdy nerob niečo, čo necitiš. Ešte sa iba spoznavate, ja akosi nevidím význam spat s chlapom aj po 3.,4.,5.,6. a neviem koľkom rande, veď je to ešte úplne cudzí človek, nevieš ešte vôbec, čo sa z neho môže časom vyklut. Normálne mu povedz, ze sa ti páči, ale si typ ženy, ktorá nedá každému na požiadanie.
@katkami123 z mojej strany to boli ciste hormóny. Najskôr keď na to šiel pomaly (ako som aj chcela), tak mi to prišlo ze nemá záujem.. keď som mu o tom vravela, tak začal byť aktívny no prišla som na to ze ja ešte potrebujem čas. Je mi s ním veľmi dobre, mame sa o com zhovárať, smejeme sa spolu. Sedíme si obaja navzájom. Beriem ho zatiaľ ako kamaráta, ktorý sa mi páči no je to všetko na začiatku. Presne ako ste písali, ešte sa poriadne nepoznáme, možno aj preto ešte necítim to čo mám cítiť, lebo asi neviem co je úplne za cloveka..
Ja som asi stará, očakáva sa sex už po 3. Rande?
Už to fakt nie je káva, kino, večera, sex...už sa ide opačne sex, a potom možno kino, káva... možno
@jaja234
Áno, na toto treba čas, aj si spolu niečo odžiť, zažiť nejaké situácie. Mne príde od veci spať s úplne cudzím človekom, ktorého ani nepoznám.
@marcellka32
Chorá doba… dnes už asi prostitútky krachujú 😀
@jaja234 nie si náhodu tá kočka čo mu napísala, že nabudúce nedostane ani pusu na líce? Ak áno, tak ste k intimnostiam preskočili dosť rýchlo... Nie je na tom nič zlé, ani na jednom z tých prístupov, každému ako vyhovuje, len si rozmysli ako ti to vyhovuje a čo vlastne od neho chceš, lebo keď ano tak ani tak a každý deň inak, tak ho odradíš na 100%..nie je pekné od neho očakávať, že sa bude stále o niečo pokúšať, aby si ho mohla odmietať.. Keď mu povieš, že na to chceš ísť pomaly, necíť sa zle, keď to rešpektuje, postáv svoju sebadôveru na niečom inom ako na tom, že ťa niekto má potrebu oblapkávať a myslím, že to vyrieši veľkú časť tvojich vzťahovych problémov 😊 naozaj buď sama sebou a ono to už dopadne tak ako má
@jaja234 podľa všetko sa zatiaľ zdá, že mu na tebe záleží, keďže aj rešpektoval, že chceš ísť na to pomaly, aj sa snažil keď si mu potom povedala, že sa necítiš chcená... Tak držím prsty 😊 ak sa ale tvoje "kamarátske pocity" nezmenia, nechaj ho radšej ísť, aj tá chémia je dôležitá a netreba sa jej báť, len treba vedieť čo človek chce a mať nastavené hranice, tak aby ste ju úplne nezabili..
@jaja234 a kedy bolo 1.rande? A kedy druhe a tretie?
Lebo aj to je dolezite.
Potrebujes cas. Hmm, skus toto:
Spyta sa ta, ze ci sa uvidite v piatok poobede?
Odpovies, ze uz nieco mas a ani v sobotu nemozes, ale v nedelu by si ho velmi rada videla.
Ako pises, ze ked ma o teba skutocny zaujem (nejde mu iba o sex a hned), tak pocka do nedele a uvidite sa 🙂
@opica_skorica Randime spolu 2-3 týždne, no píšeme si už cez mesiac.
tak to si sa veľmi dobývať nedala, intímnosti na treťom rande😉
@jaja234 môj súčasný vzťah začal z čistého obojstranneho kamarátstva a ani neviem ako som si uvedomila, že cítim viav, proste to prichádzalo postupne, takže uvidíš sama či máš pocit, že sa niekam posúvate alebo stojíš na mieste, mesiac je máličko na nejaké závery... Neanalyzuj to toľko a nechaj tomu voľný priebeh 😊
@jaja234 my sme sa videli vzdy na 10.den, to bolo cakania, vzdy 9 dni cakania (jasne, ze majly, telefonaty,..), ale to nieje naživo. Vidiet, rozpravat sa a smiat.
Pri smiechu sa dotknut.
A vidiet reakciu, co spravil? Dotkol sa tiez? Neustupil stranou? Zostal blizko? Sympatie su dolezite.
Aj podobne hodnoty v zivote, na to su rozhovory, aby si zistila, aké má priority, co je pre neho dolezite?
Co robi rad vo volnom case? Ci sa mozes pridat k spolocnej aktivite… ste na zaciatku dlhej spoznavacej cesty.
A ked bude naklonnost obojstranna, ani nebudes vediet ako sa pomaly zacalo s fazou budovania vztahu.
A vztah je ako kvet.
Potrebuje:
K = komunikaciu (obojstrannu)
V = vernost (obojstrannu)
E = empatiu (obojstrannu)
T = toleranciu (obojstrannu).
Nech sa dari🍀🍀🍀🍀🍀
@katkami123 tie majú dosť zenatych zákazníkov 🫣
@jaja234 nerob si s tým veľmi ťažkú hlavu. Ani s intímnostiam ani so zalúbenim. Veľmi na seba tlačíš. Chceš aby si ho milovala už teraz on nie je úplne zladený s tebou ale zas nesiape sa po tebe ako puberťák. Tešte sa z procesu spoznávania a nedávajte si termíny ani výkonnostné ciele. Bude možno rande kedy on bude veľmi chcieť a ty nie a neskôr naopak on bude z toho frustrovaný a ty by si aj. To presne k spoznávaniu patrí. Ale všetko sa to dá oveľa lepšie zvládnuť ak budete jeden k druhému láskavý. Ak mu preukazes pozornosť a že na neho myslíš a on rovnako tebe.
@jaja234 no,neviem si predstaviť ani chytenie sa za ruku na 3rande,nie ešte bozkávanie....čiže neporadim.
Tu nejde o umelé naťahovanie intímnosti,ale o nejakú uctu k samej sebe. A aj k tomu mužovi.
Neviem,ale neodpustím si napriek tomu otázku:
Ako a prečo si ťa má dobíjať?
Veď už si je istý ....

@jaja234 ja som v tomto stará škola a pre mňa je 3. rande na intímnosti skoro 😏 ešte by som počkala. Nech on dobýva sám od seba. Ak má záujem bude, ak nie, nijak ho neprinútiš 🤷♀️