Randenie - záujem muža

13. jan 2022

Ahojte🙂, zaujima ma v tejto veci pohlad inych ludi, hlavne zien. Zeny, ked ste randili/randite s muzmi, je pre vas podstatne, aby na druhom, max. tretom stretnuti prejavil o vas zaujem - napr. pobozkal vas, inak ho zaradite do tzv. friend zone, resp. uz sa viac nestretnete? Alebo vam neprekaza, ked sa to vlecie dlhsiu dobu a neviete, na com ste?

emalka
13. jan 2022

Nedat si na tretom rande pusu a nevediet na com som su dve rozdielne veci. Ak s chlapom idem na to druhe, tretie, xte rande tak predpokladam ze tam ten zaujem z jeho strany je a rovnako je aj z mojej strany.
Ovela viac mi zalezi na tom ci sa zhodneme v tom o co nam ide a sme k sebe otvoreni - hladame trvaly vztah alebo nieco nezavazne? Je tam chemia? Podla toho to tempo randenia aj vyzera. Ak mam pocit ze v tomto niesme zhodnuti tak sa ho na to otvorene opytam. Osobne totiz na fyzicky prejav potrebujem trochu viac casu, ak chlap prilis tlaci tak ho rychlo poslem do certa. Ale na to mam usta, aby som komunikovala a dala mu moj zaujem najavo aj inak 🤷‍♀️

Friendzone je debilny koncept. Zena sa nerozhoduje vedome s kym je kamoska a s kym si zacne. To sa deje na zaklade pritazlivosti, bud ju citis alebo nie. Chlapi tiez nerandia s kazdou babou ktoru poznaju 🤷‍♀️

lintu
13. jan 2022

Na 2-3. rande sa dotyčný nemusí ešte nijak fyzicky prejavovať. Bohato stačí, ak vôbec príde a netvári sa, že je tam za trest. Už len to čosi svedčí o jeho záujme.

sima338
14. jan 2022

Záleží aj od povahy...niektorý muž nemá odvahu pobozkať ženu na 3. rande a niektorí sa snažia pôsobiť ako gentlemani a dávať randeniu priestor a čas, to znamená, že ten bozk príde trochu neskôr, napr. na 5. rande....Záleží od situácie, povahy, veku, okolností...keď sa vidíte 3krát na koláčiku a predtým ste boli raz na káve a raz na prechádzke, tak tam ešte nie je podľa mňa až tak priestor na prvý bozk (môže/nemusí)