Ako na muža, aby mal potrebu dobývať ženu počas randenia?
Ahojte baby, rada by som sa poradila ako na muža s ktorým sa stretavam. Chcem aby ma dobyval a snažil sa čo najdlhsie. Zatiaľ máme za sebou len 3.stretnutie a snaží sa. Už sme sa aj bozkávali, došlo k intimnostiam ale k sexu nie. Avšak prejavil mi už city, no ja to ešte takto nemám voči nemu ako on ku mne, este mam potrebu aby sa snazil a tuzil po mne.
Nejaké rady? 🙂 nie som v randeni nejaký expert (24 rokov).
Moja skúsenosť je, že vekom muža chuť dobíjať klesá. Už majú svoje odzite a chcú vedieť, na čom sú. Tu platí to, nedáš ty, dá druhá. Ale nemôžem povedať, že by im išlo len o sex, hľadajú aj harmóniu. Len majú potrebu si najskôr vyskúšať, či to v intímnej oblasti klape. Ak žena dlho otala, alebo to skripe, veľmi rýchlo stratia záujem a skončí to. Sú akosi nastavení príliš do toho neinvestovat. Ale je to moja skúsenosť, veková kategória 40+ / 50+. U mladých neviem, ako to dnes funguje.
@toskanka Presne tak. Zena to ma tiez tak, je ine randenie v 20ke ako v 40tke. Mna teda nebavi s niekym sa 3 mesiace akoze spoznavat, jednoducho mam pocit, ze nacvicujem daco par krat zazite a nemam na to energiu...Inak aj ked som bola mladsia, intimnosti boli rychlo, potrebujem sama zistit, ci nam to v posteli klape. Ak nie, neni o com. To, ze si ta chlap nevazi je uz stredoveke klise. Vzdy som mala sex rychlo a nijako si ma kvoli tomu niekto menej nevazil. Naopak, zistili sme, ak sme si sadli aj v sexe, este sa to prehlbilo
@mircalla Áno, je to tak, len ja mám aj vo svojom veku (47 rokov) potrebu niekoho spoznávať aj tie 3 mesiace. U mňa je veľmi slabá primárna sexuálna túžba a rastie až po tom, co sa do vztahu emočne vložím. "Neznášam sa" za toto moje nastavenie, ale už to asi nezmením. Preto to mám vo svojom veku ťažké si niekoho k sebe nájsť.
@katkami123 Veď ja píšem, že mne toto nesedí. Písala som o mužoch v mojom veku, aká je realita.
@katkami123 ?? Nechapem tvojej otazke. S chlapom spim, ked daco citim. Aby som daco citila ci s nim mala sex to nepotrebujem x mesiacov poznavania . Vacsinou to viem rychlo.
Vsetky moje vztahy zacali sexom pomerne skoro a vsetky boli dlhodobe...Takze pre mna je to s tym dobijanim obrovske klise. Bud dakoho zaujmes alebo nie. Ak ho nezaujmes, po case strati zaujem.
@mircalla
Aha, takze sa dokážeš dosť rýchlo zaľúbiť. Iba sexom sa dá zaujať? Myslím na začiatku. Lebo mám skôr skúsenosti, ze s mnohými chlapmi som vôbec nič nemala, prebehlo v minulosti iba jedno rande a mala som problém sa ich striasť aj pár mesiacov.
@katkami123 Prekrucas uplne moje slova. Samozrejme ide o cloveka ako takeho, predovsetkym charizma, zmysel pre humor a intelekt, celkovy dojem.
Ale ak mame obaja chut mat spolu sex, nakolko nas to k sebe taha, nevidim dovod to x mesiacov odkladat.
Ak ma ten clovek po par rande nezaujme, idem od toho. Tiez k tomu nepotrebujem vela casu, aby som to zistila. V tom pripade nic intimne neriesim
Mam cez 50 a daco odzite. Uz x rokov chlapov vobec neriesim.
@mircalla
Tým chcem povedať, ze mnohí chlapi vôbec nepovažujú sex za potrebný, aby žena zaujala. Ale sú potrebné iné atribúty, ktoré žene dodávajú zaujímavosť a dôvod o ňu bojovať. Môj manzel, keď sme spolu iba chodili, mi povedal, že konečne našiel zenu, ktorá hneď nedá…
Aha, tak potom beriem, ze ty máš zas iné skúsenosti a si v inej kategórii, kde to už asi inak chodí.
@katkami123 Takze kedze konecne nasiel zenu, ktora hned neda, asi mal predtym celkom slusny zastup zien, ktore mu hned dali. S dorazom na to konecne...
To by mi vadilo, chlap, co pretiahol kazdu druhu.
@katkami123 Sú skrátka muži, ktorých dobývanie motivuje a muži, ktorých to demotivuje a vekom stúpa to druhé.
@mircalla
To už si si ty vyvodila 😀
@katkami123 Ale sama si to napisala ako jeho skusenost....Takze bud tara alebo mal zastup zien na ktore to skusal a dali mu..... Ina moznost neexistuje
@toskanka
Môže byť…. I keď je typ mužov aj v produktívnom veku, ktorích priťahujú také zeny, ktoré ich odmietajú. Mnoho chlapov sa ide potrhať za ženami, ktoré ich nechcú a nič fyzické tam ani nikdy nebolo. A sú svhopní pretaké zeny aj nemožné.
@mircalla
Je mi to v podstate jedno, moje hranice sú, keby si za sex platil a bordel, toto odsudzujem. Ako sa začínali jeho vzťahy v minulosti je jeho vec, minulosť neriešim. Pre mňa je dôležité, ze všetko funguje ako ma už niekoľko rokov teraz.
@katkami123 Vážne? Takého som ešte nestretla 😃
@toskanka
Aj buď rada 😀 to problém sa zbaviť potom 😀
Ty si nikdy nemala známeho v okoli, nešťastne zamilovaného?
@katkami123 Muzi v produktivnom veku snivaju o dakych zenach? Ale prosim ta....na to uz nemaju chut ani energiu. Teda pokial neberies vazne dake chlapske reci, ked niekoho ospevuju. Muzi po 40 su dost pragmaticki, myslim, ze si to skor namyslas.
Nie, nepoznam muzov nestastne zamilovanych do nedosiahnutelnej zeny...
@mircalla
Po 40 možno… ale ešte okolo 30+ mi kopu chlapov hovorilo príbehy ako sú nešťastne zamilovaní a ako sa snažia dotyčnej dokázať, že oni sú iní, nie ako jej ex.
@katkami123 Tak to je mozne...potom cim starsi, tym viac cynizmu a pragmatizmu. 30+ je mladas este
@mircalla
Mne tie príbehy, nezávisle od seba prišli ako cez kopirak. Boli kamaráti alebo dobrí kamaráti, nič fyzické neprebehlo, dotyčná bola sama, nešťastná, ze jej vzťahy nevychádzajú, oni typ butlavej vŕby a zalubení a nešťastní ako dotyčnej dokázať, že oni sú iní.
@katkami123 ja napríklad sex nevnímam ako niečo čo dávam ja mužovi a čím by som ho mala zaujať a práve preto, že viem že mám iné atribúty, ktorými si ho viem získať a že mu môžem ponúknuť viac ako svoje telo pre mňa nikdy nemalo zmysel to so sexom naťahovať na niekoľko mesiacov 😊
@jaja234 ahoj, ak chces,aby sa snazil,daj mu co najmenej.ked je ceresna nizko,netreba sa pre nu natahovat
Asi je to individuálne u každého a vychádza to z toho ako berieme vzťahy, lásku. A či delíme sex a milovanie.
Niekto si necháva intimitu a vstup do určitej osobnej zóny iba pre ľudí,s ktorými je to už hlbšie,vážnejšie a musí ich viac poznať. A vôbec tu nejde o umelé naťahovanie túžby.

@slovakboy Vdaka za normalny komentar🙂