icon

Ako na nebolestivý sex?

3. sep 2023

Ahojte baby, veľmi vás prosím o rady..
Ja mám 24 priateľ 30 a chceme vyskúšať anál, veľmi nás to láka, ale veľmi sa bojím, že to bude bolestivé..tie ktoré ste zažili anál ako ste postupovali resp bolelo to až tak, že to bolo neznesiteľné a časom tá bolesť ustúpila? Ďakujem 🙃

lavender94
3. sep 2023

Ahoj, neviem ako to tu rozpisat aby to nebolo cez, tak ti len poradím pogooglit prípravu na anál, kúpiť lubrikačny gél a análny kolík. A samozrejme uvoľniť sa, lebo so stiahnutym zadkom to nepôjde 😄

sergejj
3. sep 2023

A to pre priatela ci pre teba? 😀

lucia851
3. sep 2023

Skúšala som to pár krát a už nikdy viac je to bolesť a hnus

anonymanonym
3. sep 2023

Suhlasim s prvym komentarom a doplnim, ze ak mas obavy mozes skusit experimentovat aj sama a uvidis. A nie, nema to boliet. Riadne sa uvolnit, lubrikant, predohra (zacat s mensimi rozmermi - ci uz analny kolik alebo ine pomocky a az nasledne ked tak sex,.. najma ak s tym nemate skusenosti urcite odporucam takyto postup)...

2006_1211
3. sep 2023

Uprimne? Ten pocit keď sa v tebe hýbe je ako keby ideš na veľkú potrebu a je to nechutne ale keď chcete tak skúste. Určite to nebude bolet tak ako keď si mala prvý krát sex lebo predsa anal používaš na veľkú potrebu a nie vždy máš kozie bobky, hlavne použité Lubrikant a bud uvolnena

kiki68
3. sep 2023

Podla mna skusat, natiahnut rukavice a lubricant a bavit sa az kym to nezacne byt nejak dost v pohode a prijemne. Tie anal plugs su tiez dobre na trening tam toho dole. Ja som jedna z tych, co davaju prednost tomuto typu sexu. Tak asi mam iny vkus

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
vanilkovazmrzka
4. sep 2023

@2006_1211 normalne ma naplo 😂

luccija
4. sep 2023

@vanilkovazmrzka ja raňajkujem😀

vanilkovazmrzka
4. sep 2023

@luccija tak to sa hodi 😃🤤

2006_1211