icon

Ako na neho?

l13dr
2. okt 2022

Ahojte, páči sa mi jeden chalan z vedľajšieho mesta, s jeho bratrancom sa veľmi dobre poznám keďže je z našej obce, prosím poraďte mi ako sa s ním nejak zblížiť. Zistila som že má FB ale inak viem iba jeho meno, vek, záľuby a nič iné, priznám sa že párkrát sa nám pohľady stretli ale nič iné. Za každú radu budem veľmi vďačná.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
petamich
2. okt 2022

odvaznym stastie praje - pridaj si ho na FB a potom mu napis nejaky small talk, ze sa napr. niekam chystate aj s bratrancom jeho a ze ci sa nechce pridat alebo ak takto nie, tak normalne popros jeho bratranca nech vas zoznami

l13dr
autor
2. okt 2022

@petamich ĎAKUJEM, avšak ten chalan čo sa mi páči mi príde taký utiahnutý, proste trošku sa obávam jeho reakcie no a ten jeho bratranec je odo mňa o 3 roky mladší. S takými je ťažko

petamich
2. okt 2022

@l13dr chapem, tak minimalne skus pridat si ho na FB na zaciatok a neskor uvidis, mozno mu napises, okomentujes nejaky post alebo on tebe, niektori introverti uprednostnuju pisanu konverzaciu pred tou osobnou a niektori nie 🙂 tazko povedat

ar3m1s
2. okt 2022

@l13dr ja som takto na fb napisala chalanovi co sa mi pacil. Nevedela som ako sa vola ale vedela som kde byva a tak som si raz bola odfotit mena na zvoncekoch. Hladala ho podla toho na fb a poslala ziadost. Prijal ju a napisal ci sa pozname :D ... dnes sme uz manzelia a spolu sme skoro 6 rokov 😊. Odporucam skusit stastie

h2
2. okt 2022

@ar3m1s Ja odpadnem! 😃

babydesire
2. okt 2022

@l13dr napis mu, napis mu, napis mu 🙂

miadi
2. okt 2022

@ar3m1s to je trochu stalker love story 😄

nurielka
3. okt 2022

@ar3m1s 😄👍 odvážnym šťastie praje
@autorka za pokus o napísanie nič nedáš, prinajhoršom povie nie

ar3m1s
3. okt 2022

@miadi suhlasim 😂 co ale nespravi zamilovana zena 😆

miadi
3. okt 2022

@ar3m1s Ono je to Asi ine ked to urobi zena. Mne raz na ulici v London vydrapol Jamaican mobil z ruky a zavolal si Tak mal moje cislo a siel mà “ odprevadit domov .” Druhy den ked som mu nedvihla tak ., mà dosiel kuknut ci som ok 🤣som sa rychlo odstahovala. Inak bol obor a celkom simpaticky ale ten styl stalkera na mna moc 🥶pre chlapa ked si ho najde zena a oslovi to musi byt nieco ine 🤣

ar3m1s
4. okt 2022

@miadi fuuuu tak toto by som nechcela zazit :D este ze sa ti nic nestalo. No tomu mojmu to dokonca lichotilo 😂. Ale uhrala som to na zaciatku dobre, myslel si ze je to len nahoda az o polrik som mu povedala pravdu a to sme sa uz celkom dobre poznali :D. A to som nevravela ze je o 10 rokov starsi 😆