Ako nájsť chlapa, ktorý by nechcel zdieľať spoločnú domácnosť?
Ahojte. Začnem tým, že mám 35, nikdy som nežila s chlapom v spoločnej domácnosti. A hoci túžim po vzťahu, spoločná domácnosť ma neláka. Mám rada aj svoj kľud a súkromie už. Plus mám psa 8 rokov, ktorý už vo vrhu vyčnieval veľkou kontaktnosťou, teda je nalepený na mne stále, na kresle, v posteli a tak. A to keby chlapovi prekáža že všade sú chlpy a obmedzoval by mu prístup napriklad na posteľ, kreslo, by som nezniesla. Lebo je to zlatíčko ten pes, počúva, kľudný, len proste ten fyzický kontakt potrebuje. Jedine v noci počas spánku nespáva so mnou kvôli môjmu pohodliu, ale večer ležíme spolu.
Tak si najdi kamosa s vyhodami, evidentne asi nic viac (nic hlbsie) nepotrebujes.
Ale zase, aj ja mám stropy svoje. Napríklad teraz som začala s chlapom,.čo ma papagája 8 ročného. Má ho voľne po byte, spáva v spálni s ním a to zase že by ešte nejakých 32 rokov kakal po byte a ráno ma budil rozprávaním (ja si rada pospim) by som nedala tiež. Teda myslíte že sú chlapi 30-40 rokov čo by nechceli spoločnú domácnosť? Lebo zatiaľ sa stretávam skôr s takými čo chcú a rýchlo. Ale ja si myslím že kompromisy by bol problém robiť aj u nich aj u mňa a teda bola by som radšej za oddelené bývanie
@irusa na zdieľanie starostí, radosti, spoločných záujmov. A samozrejme aj intimita, ale ta nie je hlavná. Len proste mám už svoj život a myslím že chlapi v mojom veku tiež a robiť kompromisy by bolo ťažké pri spoločnom bývaní
tak ttoto co pises je kamarat s vyhodami
čiže nechceš rodinu ??? Deti ?
Prepáč ale ty muža očividne nepotrebuješ, stačí ti pes podľa tvojho opisu .. keď robí s tebou všetky činnosti ktoré by si mala robiť s mužom 🫣
Už máš svoj život a chlapi v tvojom veku tiež, tak prečo chcieť spoločný život? Fakt? Väčšina normálnych a zdravých ľudí vo veku 30 - 40 - 50 rokov chce partnera práve na spoločný život. Ja mám dosť cez 40 a vo svojom okruhu známych mám jediného známeho muža s týmto nastavením a to je muž, ktorý chce ženu iba čisto na sex, na nič iné, žiadne stretnutia, výlety, večere, telefonáty, iba sex. Inak okrem neho nepoznám žiadneho muža po 40, ktorý by mal zmýšľanie ako ty. Ak toto nie je príspevok iba na rozdúchanie vášní, tak potom vystihla to ideálne asi @mrva
No moj kolega hovori, ze "na kazdy serbel existuje dekel" 🙂 Ja si myslim, ze urcite niekto taky je. Jedna kamoska a jedna kolegyna su po rozvode a uz s chlapom viac zit velmi nechcu. Jedna mala niekolkorocny vztah s o nieco mladsim chalanom, nevydrzalo to, ale z ineho dovodu a nie preto, ze by chcel s nou uz zit. Druha mala tiez roky vdovca so synom, jemu tiez vyhovovalo, ze neziju spolu. Potom sa rozisli, no to uz neviem, ci pre toto alebo nie. Obidve sa zoznamili online.
Ľudia sa vyvíjajú a ty si mala pred 10 rokmi tiež iné priority a očakávania. Nehľadaj partnera len podľa jedného kritéria, nech sa javí aktuálne akokoľvek podstatné. Hľadaj ho podľa spoločných záujmov, aby bolo pre vás príjemné tráviť spolu čas. To ostatné sa časom pri vzájomnom rešpekte a porozumení vyvinie a doladí... 😉
Dufam ze vies,ze ten pes tu nebude s tebou nazdy...potom co?
Tebe vadi papagáj možno to je tak jeho spoločník ako pre teba pes.Bude to len a len o kompromisoch, ak chces zdieľať zivot musíš z niečoho upustiť.Vela ľudí sa miesto na partnera a deti fixuje na psa čo je pochopiteľné, lebo nikoho iného doma nemáš.Urcite nájdeš chlapa čo bude psa akceptovať, ale pre mňa je vzťah spoločné bývanie.Je to vek kedy ľudia zakladajú rodinu.Ved môžeš mať partnera s ktorým sa stretneš 2x do týždňa cez víkend výlet určite takí existujú.Len mysli na to, že pes sa raz pominie tvoj but, tvoj pes prečo by mu mal niekto zakazovať ísť hore?ty by si si rozumela so psickarom
Načo ti je chlap, keď s ním nechceš žiť?
Podla mna staci zalovit vo vodach rozvedenych so zavazkami. Taki muzi budu casto preferovat nezavazny sex a vlastnu domacnost skrz deti.
Si si ista, ze potrebujes chlapa? Zas chlapi to zdielanie starosti, radosti beru len ako vedlajsiu cinnost popri inych vyhodach co im vztah poskytuje. No a intimita je u chlapov ta hlavna. Vsetko ostatne sa na intimitu len nabaluje.
Nevidim problem najst takeho chlapa v dnesnej dobe.Moja skusenost je opacna, dnesni muzi moji rovesnici 35-40 vazne vztahy nechcu. Kto chcel, uz davno ma svoju rodinu a deti. Chcu si uzivat sex, vylety, akcie, ale hlavne ziadne zavazky a definovanie vztahu. Skoc do zoznamiek a potrhaju sa tam o teba ked zistia co hladas..
Normalne online zoznamka - zadaj si tuto 'podmienku' niekam do profilu a uvidis ci sa niekto najde. Tu to zbytocne budes rozoberat a vysvetlovat ze preco a naco inym zenam, ktore zdielat domacnost potrebuju....jedine ze by si to tu cital nejaky chlap a ozve sa ti tu. Drzim palec.
No neviem, či nemáš nereálne požiadavky. Keďže vravíš, že nechceš a nebudeš robiť kompromisy, tak ti asi naozaj ostáva len rada vyššie - nájsť si kamaráta s výhodami, ktorý má takú povahu, že je trocha bútľavá vŕba. Partnerský vzťah je totiž vždy aj o komproimisoch.
Pravda ale je, že muži, čo aj dobre vyzerajú, aj majú dobrú povahu sú už v omnoho mladšom veku zadaní. Asi bude ľahšie nájsť si jedného chlapa na sex a druhého na rozhovory (alebo ten druhý môže byť žena, či homosexuál).
Počkaj kým zdochne pes a potom ti aj chlap bude dobrý 😀 takže hľadanie si odlož tak za 4-6 rokov.
@autorka vacsina muzov ma vo vztahoch, sex na poprednych miestach, kdezto ty, to mas niekde na konci. Ako pise viesta vyssie, k tomu nabaluju oststne veci. Ty chces vsetko oststne a sex iba tak pomimo. To samoststne byvanie by som problem nevidel. Mne by to vyhovovalo. No nevyhovovalo by mi robit butlavu vrbu a trhaci kalendar bez, resp s podsaturovanym sexom. Ak sex nechces, resp mas to nastavene velmi rogidne tak na uspokojenie duse, ako spimina annm81, homosexual.... lebo mne sa zda, ze ty klasickeho milenca nezvladas.
@mrva len to, ze ona ten sex az tak velmi nechce...skor tak na okraj. Ona chce "dusevne suznenie". Chlap chce coitus a ako bonus k tomu dusevne suznenie. Keby chcela sex partnera tak nepise na konik a zije si spokojny a uspokojneny zivot. Ale chce nieco, ako penthause v cene 3 izbaku.
Tak jedneho chlapa si najdi ako kamarata s vyhodami a na to suznenie a vylety si najdi gaykamosa 😉
Načo Ti je chlap. To znamená že ak nechceš spoločne bývanie ani nič tak si nájdi len chlapa z výhodami. Ja mám švagrinú má 50 rokov je bezdetná a sama. Má rada svoj kľud deti nemá a jej je dobre tak ako je. Doteraz žila s mamkou ale ta zomrela tak žije sama. Teraz jej to až tak neprekáža vravela lebo chodí do práce Má kamarátky, chodí kade tade ale ak ostane na dôchodku a bude na tom zdravotne zlé tak kto sa o ňu postará. Vravela že teraz výhoda na starobu už to bude nevýhoda.
Ty nepotrebuješ vzťah, ty potrebuješ len kamaráta, respektíve niečo medzi kamarátom a priateľom, treba si hneď od začiatku dať jasné pravidlá, povedať čo ti vyhovuje, čo jemu a nájdeš takéto.
Ja by som skúsila zoznámku a presne by som definovala svoje požiadavky na vzťah. Ja v tom nevidím nič zvláštne. Môžeš mať plnohodnotný hlboký a laskyplný vzťah aj s človekom, ktorý bude mať vlastnú domácnosť. Len to treba hneď na začiatku povedať a hlavne loviť v takých rybníkoch. Pre to tá zoznamka.
A možno časom, sa to vyvinie aj v spoločné byvanie, kde si budete navzájom vyhovovať.
autorka, podla mna taki muzi existuju, co chcu aj partnerku, aj vlastny pokoj, ziadne sekirovanie, nahananie do upratovania atd. nas sused ma partnerku cca 10 rokov, obaja maju vlastne rodiny, su rozvedeni. on ma svoj dom, ona svoj byt. nestretavaju sa kazdy den, ale casto. ich rodiny sa poznaju, navstevuju sa na oslavach. on s nou chodi na dovolenky, lyzovacky, na chyty, tury atd.
on si doma sam perie, vari, nepotrebuje, aby ho niekto obskakoval alebo mu nieco diktoval. ich vztah ale urcite nie je zalozeny iba na sexe, nejde o ziadne priatelstvo s vyhodami ani o volny vztah.
niektori ludia takto urcite dokazu fungovat. nevyhodou moze byt podla mna ale to, ze jednemu moze zacat chybat to spolocne byvanie a prestane mu vyhovovat stretavanie. alebo si mozno najde niekoho ineho, s kym zacne byvat a zisti, ze mu spolocne byvanie vlastne vyhovuje.
mne by skor vadil ten tvoj pes, pretoze to nie je iba o spolocnom byvani, ze ti partner nebude obmedzovat psa. lebo ked budete s partnerom spolu, kde ten pes bude? ja som psickarka, jeden moj frajer mal psa a ten pes mi zacal pekne ist na nervy, pretoze bol casto s nami a pchal sa medzi nas.
@autorka cele je to zvlastne, neuraz sa, chapem, psickari, vlastny svet, pes je clen rodiny, vsetko ok, beriem, ale ty mas psa ako jedinu bytost s ktorou si schopna mat intimitu - objatia, spolocne lezanie vecer, kontakt a to mi pride, ze je kus za hranicou jak pre psa tak pre teba. Nic v zlom, ale pouvazuj nad tym. Rodina, priatelia ked za tebou pridu, tak pes je kde? Nalepeny na tebe, ci nemas ziadne kontakty s nikym, lebo kontaktny pes?
Psickar nie som, no pes nie je macka, obvykle si nerobi co on chce a obvykle ma hranicu tam, kde ju ma vymedzenu, teda ak by si ozaj chcela mat vztah, tak by to respektoval aj pes, ak respektuje teba a neveli vasej dvojsvorke. A ano zvykol by si.
S ostatnym asi vacsina chlapov mat problem nebude, najma ak tebe nevadi zdielana intimita aj ked vedlajsia, tak kopa chlapov prezije aj chlpy aj psa.
Mam suseda psickara momentalne je solo.Mal tiez priatelku psickarku.Mozem Vas Oznamit,urcite si budete rozumiet minimalne co sa psov tyka.
Tak si hladaj psickara.S takym by ste sa mozno zniesli ,ale najskor by sa museli zniest vasi psy😉No jedine s takym ,co miluje psy ako ty to moze mat perspektivu.

tak na čo ti je chlap ????😂