icon

Ako nájsť chlapa, ktorý by nechcel zdieľať spoločnú domácnosť?

19. júl 2023

Ahojte. Začnem tým, že mám 35, nikdy som nežila s chlapom v spoločnej domácnosti. A hoci túžim po vzťahu, spoločná domácnosť ma neláka. Mám rada aj svoj kľud a súkromie už. Plus mám psa 8 rokov, ktorý už vo vrhu vyčnieval veľkou kontaktnosťou, teda je nalepený na mne stále, na kresle, v posteli a tak. A to keby chlapovi prekáža že všade sú chlpy a obmedzoval by mu prístup napriklad na posteľ, kreslo, by som nezniesla. Lebo je to zlatíčko ten pes, počúva, kľudný, len proste ten fyzický kontakt potrebuje. Jedine v noci počas spánku nespáva so mnou kvôli môjmu pohodliu, ale večer ležíme spolu.

Strana
z3
samimami777
21. júl 2023

Tak nájsť nájdeš niekoho kto sa nehrnie do bývania , takých je plné ulice ale otázka je na ako dlho. Už v tom veku medzi 30-40 veľa ľudí už uvažuje nad rodinou a spoločným bývaním a viem si predstaviť to krátkodobo ale dlhodobo to už bude asi ťažšie. Vyskúšaj , možno sa pošťastí

lienka.7
21. júl 2023

@autorka z tvojho opisu ty nepotrebuješ partnera, ale nejakého kamaráta, najlepšie aj s výhodami. Zájdete spolu do kina, divadla, aj dovcu, pomilujete sa a ty ho potom vyhodis domov 👌

toskanka
21. júl 2023

Nie, kamaráta s výhodami si u autorky neviem predstaviť. Ale skôr kamaráta, ako partnera. Mať rovnaké hodnoty, záujmy a co je hlavne, mať rovnakú potrebu intimity, autorke ide predpokladám hlavne o emocnu intimitu ako o čistý sex. A samozrejme človeka, ktorý potrebuje aj svoje súkromie, niekoho, kto dokáže fungovať aj ako single.

bambinomio99
22. júl 2023

Nerob si to ....

derdia
22. júl 2023

Nuz ale potom si egoistka a nechapes podstatu toho na co boli stvoreni muz a zena.
Ty ho vlastne chces, ale aj nechces, lebo chces to a to a nechces to a to.
To nie je vztah. Vztah je, ze sa odovzdavate jeden druhemu z lasky....a ty sa odovzdat nechces.
Pokial takto zijes doteraz tak si asi presne takyto signal vysielala a miesto toho aby si avoju lasku dala cloveku, mala rodinu, deti, mamzela s ktorymi by si musela riesit aj starosti aj radosti...si si vybrala psa, ktory drzi kubu a krok. Takze pre Teba na spoluzietie idealny partner.
Musis porozmyslat kriticky najma nad sebou. Ale v to. Ti pomoze jedine Pan Boh aby si nasla su seba, a svoju identitu a podstatu....

autor
22. júl 2023

@toskanka Presne tak. Skôr niekoho s kým sa podelím o radosti, starosti, pomôžeme si. Sex nie je prvoradý. A predsa som na mužov,.nie na ženy, partner mužský je o niečom inom ako kamarátka, čo mnohé radia mi nájsť.

autor
22. júl 2023

Inak s tým muzom s papagájom sa to vyriešilo samo, po prechádzke kde zobral papagája. Ako pýtala som sa, bola milá k papagajovi, ale asi málo. Večer som musela prvá napísať ja, potom poprial pekný večer, ráno som mu popriala pekné ráno a už neodpísal pár dní. Ten papagáj iných ľudí nemá rád, tak asi bude radšej sám ako by mal žiarliť a trpieť papagáj...

toskanka
22. júl 2023

@autorka Ja približne viem, koho hľadás. Poviem ti však úprimne, že šanca, že takéhoto muža stretneš, je veľmi malá 😥

autor
22. júl 2023

@lienka.7 Zase silné slová, kľudne nech je u mňa doma aj deň a pol napríklad, ak budeme chcieť obaja, nenastavím časovač na 120 minút a potom ho vyhodím pred dvere... Teoreticky možno by mi vyhovoval nejaký kamionista, muž čo robí na týždňovky v zahraničí a tak, že proste by som mala aj chvíľky osamote. Zase tu ma všetci odcudzujú, ale čo čítam aj manželky kamionistov napríklad, veľa z nich nedáva ak je muž doma, proste hoci žijú s mužom, majú rodiny, tak ak je doma sú nesvoje, proste majú svoj režim s deťmi, svoje súkromie a vyhovuje im to viac ako režim kde je ešte aj muž... Tu ma mnohé súdia, považujú za čudáčku, ale mnohé keby si priznali by tak tiež chceli fungovať. Aj v minulosti to tak bolo, ženy doma, muži v práci, po práci muž išiel pomáhať kamarátom/do krčmy a žena na páračky a tak s inými ženami, videli sa minimálne a vzťahy vydržali celý život. To len teraz sa vsugeruje že aby aj na wc išli partneri spolu pomaly a potom si lezú na nervy a rozvádzajú a rozchádzajú sa po 2-3 rokoch.

maria1989
22. júl 2023

Ja ta uplne chapem. Neviem, kto to vymyslel, ze muz a zena ziju spolu a zdielaji doslova kazdy prd. Ale jasne, vacsina chce klasicku rodinu, vtedy je ten muz potrebny po viacerych strankach.

lienka.7
22. júl 2023

@autorka myslím, že je úplne normálne, že toho koho ľúbiš chceš byť s ním co najviac. To isté sa týka aj bývania. Nikde nie je napísané že spolu musíte tráviť 24/7. Vsak mas svojich kamarátov, záľuby, či nie? Aj vo vzťahu je potrebný určitý druh voľnosti.
Ale to co chceš ty nie je otázka normálneho, zdravého vzťahu, sorry.
Ty máš uplne skreslený pohľad na vzťah ako taký. A ano, nájdeš takéhoto chlapa, starého impotentneho, nie normálneho a zdravého muza, ktorý chce plnohodnotný vzťah.
A tých kamionostov by som sem moc neplietla, ti často žijú paralelne vzťah v zahraničí, kde majú dokonca aj deti. Zeny sa dozvedia bud keď sa odmietnu vrátiť a chcú byť tam, alebo na dedinskom, keď sa objaví zrazu ďalší "dedic". Neviem, či je to, čo by si chcela. Asi nie, ze?

autor
22. júl 2023

@lienka.7 tak podľa mňa je dôležité, že človek má oporu, lásku, nevidím problém ak partner v jednej miestnosti pozerá horor a ja v druhej Esmeraldu. Čo poznám staré páry tak sú so záľubami ako oheň a voda, jeden kuká šport, druhý reality show, jeden chodí k moru, druhý na hory, jeden trávi rád čas von na slniečku, druhý na slnko nevyjde a zavrie sa dnu. A napriek tomu majú naplnený vzťah. Ja mám veľa koníčkom tak nejaký spoločný a aj spoločnú tému nájdem určite s 99,9 percent chlapmi. Ale mám pocit, že veľa mužov berie ako katastrofu ak ja tv pozerám on nie, ak ja mám rada more,.oni dobrodružstvo. Ako keby sme nemohli mať nejaký čas čo nebudeme spolu. A proste musia s partnerkou zdieľať 100 percent záľub.

toskanka
22. júl 2023

@aurorka O zdieľanie záľub tu nejde, čo muži chcú, je zdieľať intimitu, hlavne tu fyzickú. Ako tu bolo spomenuté, na ňu sa potom všetko nabaľuje. Toto je, si myslím, tvoj hlavný problém. Nechceš si muža pripustiť príliš blízko. Na spoločné záľuby až tak netlačia, na tieto aktivity si nájdu aj kamarátov, ak vzťah vo svojom základe funguje.

silver33
Autor odpoveď zmazal
silver33
Autor odpoveď zmazal
toskanka
25. júl 2023

@silver33 A prečo by mala odpisovať? Odkedy je MK zoznamka? To, že neodpísala, nesvedčí absolútne o ničom.

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3