Ako nájsť vhodného milenca bez rizika?
Ahojte uz som sem dávnejšie pisala kvoli tomu, ze spolu s mužom nespavame. Sex sme nemali uz skoro dva mesiace, moj orgazmus ani neviem kedy. Povedala som mužovi, ze ak sa nic nezmeni nájdem si milenca, lebo bez sexu nechcem byt. Ked mu poviem, ze sa zaregistrujem na zoznamke nic nepovie, snaha o rozprávanie nie je. Sam od seba nezačne robit skoro nic do všetkého ho musim tlačiť, pripomínať. Manžel sa od zaciatku vztahu nejak extra v posteli nepretrhol ale az ked sa frekvencia rapídne znížila (únava, stres, deti, výhovorky) som si uvedomila, ako malo mu záleží na mojom uspokojení. Mam 28 rokov. Som este na rd takze rozvod zatial neplánujem.
Otázka je, kde si niekoho nájsť? Aby to nebol slizky uchyl. Nemam žiadnu skúsenosť so zoznamkami. Ideálne keby sme si aj rozumeli. Mozno by na začiatok stačilo písanie. Sama neviem. Manžel o všetkom vie, nic nerobí, nic nenaprava, nic nemení mne to teda vychádza tak, ze ma nemiluje aj ked tvrdí opak. Urážlivé komentáre si prosim nechajte na inú diskusiu, nebudem na take reagovať. Dakujem.
Ja mám strach 😅😂 a že muži su ty čo podvádzaju zákonite,stare porekadlo hovorí - ak suka neda,...ani pes nejebe.

Telo a hormony chcu svoje, tie co to nepotrebuju, alebo maju dostatok v manzelstve, ta budu darmo odsudzovat.
@anonym_d3919c nikto by ju neodsudzoval že ma malo sexu. Chrapunstvo je ostávať v nefunkčnom vzťahu pre peniaze a pritom trtosit inde. Charakter 0,0 nič.