icon

Ako odhalím mužovu neveru?

8. nov 2020

Zienky , ktoré žiaľ máte tuto skúsenost . Ako ste ju odhalili vy ? Čo ho prezradilo ?

karolinakr
9. nov 2020

Moj šef podvadzal v praci do kumbalu chodil s kolegyňami, ktore sa hned stali veduce.A volal 100x denne ženam a balil kazdu novu čo prišla krutil sa okolo nej.Odisiel z prace skorej, takže jeho žena by na to neprisla ani ked sa na hlavu postaví

kulumulu123
9. nov 2020

@kittykat22 nemali sme náhodou toho istého ex???? Akoby si o tom mojom písala zatlkal aj napriek smskam ktorými som ho konfrontovala vraj netuší kto to je nikdy ju nevidel a tie vášnivé smsky on nepísal a nevie ako sa mu dostali do mobilu 🤣🤣🤣🤣🤣 blbec

elenora71
9. nov 2020

Každá žena to vycíti keď sa niečo deje. Iné správanie na mužovi, naticho mobil ,klamstvá ,výhovorky. A samozrejme útok na moju osobu,ponižovanie. Raz mi tá jeho slávna kolegyňa odkázala, že keby som sa niekomu páčila tak robím to isté. No čistá sliepka bez mozgu.

itia1
Odpoveď bola odstránená
77daniela77
9. nov 2020

@kassandra25 To je hrozne coho su ti muzi schopni.....ja fakt nepochopim tie kurvy co idu po zadanych muzoch,pre mna boli vzdy tabu....no uz asi len nasadit na neho sukromneho detektiva vtedy.....

bluebriggs
9. nov 2020

Ja som mala frajera ktoré mu vypusovali ku..vy pritom videli že sme spolu, písali mu ahoj ako sa máš este na mna sa vypytovali!!! Ako niektorym zenam fakt hrabe na hlavu.

77daniela77
9. nov 2020

@bluebriggs Cudujem sa aj tym muzom ze odpisuju takymto kurvam.....pravdepodobne im to dviha ego.....

aneta129
9. nov 2020

Ešte okrem toho tak ti poviem poznám veľa chlapov, chlapcov co podvádzali frajerky, manželky... Atď atď atď... Každý jeden mal milenku pre niečo iné... Ja som bola tiež raz milenkou, chvala Bohu nie som ta co sa vyspi s chlapom na prvom rande ale ani na 10 rande... Bola som slobodná, čerstvo po 3 ročnom vzťahu slobodná a zrazu spoznala som chlapa, prvýkrát bol starší odomna... Nie o veľa ja som mala 24 vtedy on mal 33, ale proste prvýkrát to bolo niečo iné... Ako randit s chlapcami v mojom veku... Ten bol iný proste, hlavu mi poplietol... Spoznali sme sa na kolotoči 🤣🤣🤣 ja s kolegyňou on s kolegom... No a tak pri tom kolotoči iba sme si povedali mená, porozprávali sme sa asi polhodinu a išli sme každý inou cestou... My s kolegyňu na diskotéku a oni domov,lebo ráno vstávali do práce... My sme mali voľno... Ako tak na tej diskotéke sme sa bláznili zrazu ten chlap stojí za mnou, bola som v šoku z toho... Pýtal číslo, bol dotieravy... Páčil sa mi strašne, bol taky iný... Išlo niečo z neho... Dala som mu číslo ale ja som od neho nepýtala, on mi ani neprezvonil ani nič... Bol očarený mnou... Ešte aj domov nás odviezol, lebo nepil ved ráno išiel do práce.... S kolegyňu sme bývali v podnájme, tak sme sa dali odviesť iba na vedľajšiu ulicu... Boli sme tajné 🤣🤣 no krásny bol... No prešli 3 dní nikto mi nepapisal, neozval sa mi... Ale vrvaim a tam seriem nato... Išla som späť a asi o pol 1 ráno mi napísal na správu, iba paradajku poslal 🤣🤣🤣 vravím si aký debil si robí srandu? Tak ma napadlo, to bude asi on... Ale neozvem sa, veď on sa mi až po 3 dňoch ozval... Ráno sa zobudím, ďalšia sms... Ze nemôže prestať na mňa myslieť, že mu mám prepáčiť, že sa neozval ale vraj mal poruchu na mobile... Nemal poruchu na mobile, bol si kúpiť novy mobil, nové číslo... Tak potom sme sa stretli vau taky pocit to bol... Povedal mi, že mi musí niečo povedať, že ma syna ale, že syn je väčší a ze jeho ex žena je v Holandsku a on chodí raz mesačne na 3 dní za ním.... Vravím si no ôk, milé od neho, že raz mesačne chodí ta synom až do Holandska.. Na tretie rande prišiel kytica, úsmev... No krásny bol... Mal niečo v sebe také, že vauuuu... A tak sme boli na obed a ja pozerám mu na ruky, bolo leto a on opáleny podľa obrúčky na ruke... A ja ze kde si schoval obrucku... Mali ste ho vidieť, nevedel ani dýchať... A ja ze daj mi číslo na ženu, nech sa jej spýtam ci vie, že kde si ? Začal sa mi ospravedlňovať, že všetko je úplne inak a bla bla bla... A ja jasne, verím ti... Ale strašne sa mi páčil, bol úžasný... A ja ze koľkokrát si už svoju ženu podviedol? A on, že ty si dajaka veštica alebo poznáš moju ženu a ja nie, len vidím na tebe, že toto nie je prvýkat... A on ze áno máš pravdu, tak minimálne 5x za dobu 14 rokov... A ja super... Proste to hneď bolo na ňom vidno mal rád ženy ale aj tak miloval iba tu svoju... Hľadal v milenkach to, čo mu žena nedala... Brali sa veľmi mladí... Mali 18 rokov iba a jemu chýbalo to také vyblaznenie sa... Do dnes si s ním napíšem a to prešlo 5 rokov... Prežila som s nim polroka, krásny polrok... Diskotéky, zábavy, výlety, úlety... Proste bolo to niečo nádherné... Vôbec mi nevadilo, že sme sa stretli raz za 10 dní... Bila som si hlavu o múr ja sprostá, ako môžem brat otca deťom... Ale ja som s nim vážne nespala... Ja som. Bola jeho milenkou na také zábavy, oslavy... Lebo on sex so svojou ženou mal pravidelne, sex mu nechýbal... Nechcel ho odomna... Chýbalo mu to, že jeho žena bola nudná, iba doma chcela byť... Vypiť víno a milovať sa a nič iné... Žiaden vylet, žiaden kolotoč, žiaden aqua park nič... Žena sa s ním ani nerozprávala iba sex chcela a nič iné mu nedala a toto všetko iné hľadal u mňa... Po tom polroku ja som si našla priateľa a on vďaka mne vraj svoju ženu miluje ešte viac, chodi s nim von, majú malú dcéru... Krásnu ako bábiku... Jich vzťah sa zlepšil a vážne dodnes aspoň raz mesačne kus popíšeme ako sa ma, čo nové a furt sa zasmeje, že som bola jeho poslednou milenkou, s ktorou sa nikdy nemiloval... Dotyky a také veci boli ale sex nikdy... Takže ženy vaši chlapi majú preto mileneky lebo ste ako ťavy... A zas naopak... Žena si kedy nájde milenca ? keď ten jej sa jej nevenuje, nelichoti a atď atď.... Takže buďte na svojho miláčika iné... A hneď zbystrie... Bud si bude myslieť, že máte milenca alebo, že sa vám niečo porobilo....

simca06022011
9. nov 2020

No podla mna paranoidne sa spravat a sledovat chlapa, ktory si proste len telefon nepretrca pred polovickou je prave ta spravna cesta,a ko si proste najde inu a na takyto teror sa vykasle. Ja nemam milenca a telefon mam stiseny, otoceny dole displayom, a moje heslo moj chlap nevie. A do telefonu mi nechodi. Ja jemu ano, kedze casto riesim jeho veci cez jeho mobil a emaily tam, heslo viem, ale tiez nie je nadseny, halvne ak mu neplanovane oznacim nieco ako precitane atd. Toto samo o sebe v ziadnom pripade nemoze byt znak nevery... ak chodi niekto na zachod a do vane s telefonom. mozno je len sisi... a hra sa na nom cely cas, cita, ...
Celkvoe spravanie, vyparenie sa mimo dom, ked nevies kde je s kym je... a take tie momenty"som u Jozka" a Jozko nahodou ho zhana a chalp nie ej doma ;) vyryvačné správanie doma, prehnane paradenie sa pred odchodom z domu, nezaujem o sex z nicoho nic.. to by boli pre mna varovne signaly.

simca06022011
9. nov 2020

@bluebriggs a on v tom bol nevinne? ;) to ako teraz ja zacnem riesit ze my vypisuju kadejaki zenati "k***nici" a nic s tym neurobim? Je totiz uplne jednoducha vec, nastavim si sukromie, panov zablokujem a vybavene. Ale takyto chlapci vacsinou fnukaju, ze im niekto vypisuje, pritom to pravdepodobne inicuuju prave oni ;) A velmi im to robi dobre.

marty_4
9. nov 2020

@77daniela77 jasne, ved si musia dokazat, ze su furt v kurze, aj ked su zadani, ze su ziadani 😉

77daniela77
9. nov 2020

@marty_4 Hej a tie kurvy im tak rozumeju.....

kubkovamama
9. nov 2020

@kulumulu123 preeesne😂 plus ak je dobrý manipulátor,vie tak zmagorit,že už aj pochybujes o sebe,či fakt vidíš dobre.🤦 Mne ako bonus prišla jeho príležitostná cicka do práce..priamo ku stolu,že či viem,čo jej môj drahy vypisuje atď.ze ona sa nechce rozvádzať a jej muž sa to dozvie ak jej môj nedá pokoj.Tak ešte ja aby som mu doma dohovárala aby jej chudatku nepokazil manželstvo.Tahali to spolu cca 10r s prestávkami,ešte kým sme sa vôbec spoznali s ňou podvádzal aj predchádzajúce priateľky.No mňa nasralo,že prišla za mnou asi mesiac po potrate.To bol pre neho spúšťač.

itia1
Odpoveď bola odstránená
kassandra25
9. nov 2020

@77daniela77 dakujem pekne. Sukromny detektov je urcite velmi draha zalezitost. 2 az 3 tisicky....

77daniela77
9. nov 2020

@kassandra25 Nepoznam ich cennik....to by som ho len na vikend ked ide "pracovat"🤔

robin30
9. nov 2020

@kassandra25
@77daniela77 500€taky lepsi 😉kamoska mala jedneho do troch dni vedela tolko ako za 15rokov manzelstva nie.A daniela nenadavaj na milenky ze su kurvy,vzdy ked sa poserie vztah a jeden hlada inde mozu za to dvaja.Ja som bola podvadzana, moj ex to sice robil z nudy lebo vsetko mal zabezpecene a bola som neskor aj milenka.

karolinakr
9. nov 2020

@kassandra25
@77daniela77
@robin30
pozeravate Podvodníci na Cbs reality? Tam ti zadarmo zistia aj to čo nechceš a dozvie sa to celý národ
Inak detektiv neni zla vec.V tych Podvodnikoch vačšinou do 3 dní zistia, či podvadza či nie maximálne 7dni aj s podrobnosťami

robin30
9. nov 2020

@karolinakr ja telku nepozeram uz skoro 11rokov🙈😁a ani mi to nechyba,ono clovek len musi vediet ci je pripraveny na to co sa moze dozvediet.

77daniela77
9. nov 2020

@karolinakr Uz 12 rokov nemame telku(nechceme,preto nemame),ale predtym som to zvykla pozerat,teda Cheaters sa to myslim ze volalo....to bolo zaujimave ako sa niektori podvadzajuci pretvarovali.....

77daniela77
9. nov 2020

@robin30 ....😎pre mna su to kurvy.....

robin30
9. nov 2020
jana_eyre_2
9. nov 2020

Ono niekedy stačí prestať čítať strašne diskusie o neverach na modrom koníku, alebo nepozerať "pravdivé prípady" či jak sa to volá a človeku hneď prestane byť podozrivý každý pohyb partnera..

ja teda nechcem tvrdiť že muži nepodvadzaju, jasné že áno.. ale snáď poznáš svojho muža, či by bol takého čosi schopný, či na to má vôbec niekedy čas? Lebo iba pocit a otáčanie mobilu nič nedokazuje.. ja sama neznášam ak čosi píšem do mobilu a niekto mi kuka cez plece.. tiež by som si otočila displej a nie, nemám nikoho - jedine čo 2x za deň niečo napíšem do diskusie čo zaujme..

Chcem len jednoducho povedať, že občas sme my ženy zbytočne podozrievave, žiarlivé.. poznám to a poznám aj pocit keď fakt na čosi prídeš.. ale môžem povedať, že koľko krát bol v tom nevinne a len raz zistitelne pochybil, tak že ma ozaj zranil..

Samozrejme máš právo mysliet si čo uznas za vhodné, toto je len môj pohľad na vec..

mnamko
9. nov 2020

A nrvies si zistit cislo ns sefa?zavolaj mu a povedz ,ze muz nepride v sobotu alebo v nedelu do prace z rodinnych dovidov,uvidis co ti povie

karolinakr
9. nov 2020

@mnamko tak toto zaváňa prúserom haha

jana_eyre_2
9. nov 2020

@viestta 😂😂 môj muz presne toto začal robit, surovat zatvrdnutu kožu na pätách.. a uz od marca sedí doma na HO, je len somnou mam už z neho ponorku, nechodí nikam okrem výletov do prirody s nami.. jeho surovanie začalo preto lebo som sa sťažovala že má furt deravé ponožky 😂😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
9. nov 2020

@mnamko ved to by bola aka hanba... by som sa nikdy takto nezhovadila, nikdy.. radsej by som isla muzovi odniest do rpace obed :D

mnamko
9. nov 2020

@simca06022011 alebo tak,no hambu by mal on a ona by vedela ci ozaj chodi cez vikend do roboty

jana_eyre_2
9. nov 2020

@viestta takže vlastne je to aj tak "za všetkým hľadaj ženu" 😂