Ako odhalím mužovu neveru?
Zienky , ktoré žiaľ máte tuto skúsenost . Ako ste ju odhalili vy ? Čo ho prezradilo ?
@jana_eyre_2 velmi dobrý postreh.
Ja som bola večná romanticka, no ako to tu čítam ( zvyčajne keď uspavam deti ), tak každý deň je tu niečo o nevere a neverníkoch, že človeku už z toho jemne povedané zadrb*va.
Ja čo som vždy verila, že existuje aj taká práva láska. Že pár bol naozaj verní celý život - a preto že to tak dotyčný sám chcel - nie preto, že by nemal príležitost.
Jednoducho sa mi nechcelo zmieriť s myšlienkou, že moji starší susedia, tety, ujovia, či starí rodičia sa vzájomne podvádzali, klamali a vlastne trpeli v manželstvách a len kvôli dajma tomu majetku či komfortu spolu ostali.
Je mi z toho smutno.
Už som si povedala že take príspevky ani čítať nejdem, lebo potom mám pocit že sa to stane aj mne 🤦
A to naopak poznám ja jednen príbeh čo mi vravela mamina - jej šéf z bývalej prace, veľký fešák, má zenu strašnú ziarlivku.
Jej žiarlivosť prekračovala medze slušnosti. Dokonca volala jeho nadriadeným a robila cirkusy, že prečo ho posielajú na služobky, ze ona je doma sama a kde to svet dospel aby sa takto ľudia s prepáčením ku***li.
Samozrejme že o tom vedela hneď celá firma- a to obrovská firma.
A tak to už niektorím nedalo a normálne sa ho opýtali, že čo spravil tej svojej zene. Že chudá trpí a on sa má spamätať a neobhanat ženy.
Viete čo spravil on ? On sa rozplakal ako dieťa. Že on už nevládze. On svoju ženu miluje. Je jej 15 rokov verný. Nikdy si s inou ani len neslušne nepísal.
Ale aj napriek tomu mu žena takto robí peklo a že on nevie čo robiť. Miluje ju príliš aby ju opustil, ale že toto je už strašne.
Že raz jej už povedal že ju skutočne pôjde podviesť, aby bola konečne spokojna, že mala pravdu.
Takže tak no.. niekedy to ženy preháňajú a vlastne same tych mužov nepriamo nabádajú k tomu - neustále poznámky o krásnej kolegyni môžu naozaj spôsobiť to, že sa ten muž skutočne začne zaujímať o danú ženu.
Takže jediné čo nam asi ostáva, je starať sa o vztah tak, aby ten dôvod na neveru proste nevznikol --> a potom dúfať, že budete jedny z mála šťastných, ktorí sa vzájomne neklamali celý ich zivot
@ivca88 presne si to vystihla.. minule som zahliadla nejaké video o skrytej kamere - kde akože raz fešák muž mal na eskalatore hore pohladkať ženu na vedlajsom eskalatore čo šiel dole - zväčša si vyberal pary.. ich partneri buď nijako nereagovali, alebo sa akože chceli rozbehnúť za chlapom.. v druhom videu boli zase dve ženy čo robili to isté ale mužom a ako reagovali partnerky? Začali kričať na svojho muza, a posielať ho urazene za tými ženami.. sebakriticky priznám že možno by som reagovala rovnako.. také ženy veľmi casto jednoducho sú - podozrievave, neveria ani sebe a nie ešte svojmu mužovi...

@mnamko a keby chodil do roboty, tak by dostala doma od muza po papulke co robi dramy a hanbu.. ;)