Ako oživiť iskru?
Čaute ženy potrebujem radu máme doma živého dvojročaka, muž celé dni v práci a akosi sme na seba zabudli. Nepochybujem o tom že sa ľúbime len nemáme čas na taký ten fyzický kontakt, viac sa porozprávať. Večer po celom dni padame obaja na hubu, manžel od pondelka do piatka v práci chodí neskoro domov, cez víkendy sú tu k tomu všetkému aj bonus deti.
Ale chýba mi byť len jeho manželka viete že sme len sami dvaja... Víkendový pobyt zatiaľ nehrozí synček ešte nie je pripravený prenocovať inde
Nejaké návrhy? Dať deťom makoveho odvaru a nám po litri energetaku? 😂
Ďakujem baby pozdravujem
riadne deti cez den vycerpat :D ale aby ti nespali cez den, ale padli ti do postele hned.az vecer.
@balerina2025 no toto sme skúšali viac krát ale zaspali sme rovno nimi😂😂🙈
Nemáte ani starých rodičov a kamarátky s deťmi?
A ako vieš, že nie je pripravený ponocovať inde? Stačí skúsiť, väčšinou je to tak, že rodičia nie sú pripravení, aby dieťa ponocovalo inde 🙂
A ako vieš, že nie je pripravený ponocovať inde? Stačí skúsiť, väčšinou je to tak, že rodičia nie sú pripravení, aby dieťa ponocovalo inde 🙂
@denisa_deniska skúšali sme a nedopadlo to dobre. Dali sme tomu dva pokusy a bol to stres asi pre všetky strany, potom som mesiac davala dokopy spanok
Nemáte ani starých rodičov a kamarátky s deťmi?
@januska12323 no starý rodičia nemajú záujem manžel ma len mamu ktorá tiež nepreháňa kontak.. a kamarátov máme ale majú dosť svojich deti
Zrus bonus deti. Maleho nechaj v detskom kutiku kde vas vidi a dajte si aspon kavu spolu.
Zrus bonus deti. Maleho nechaj v detskom kutiku kde vas vidi a dajte si aspon kavu spolu.
@beata_k zrušiť bonus deti?🙈 To mi nepríde fér... Sú s tatinom len cez víkend a myslím si že im dobre padne nevidieť mamu...
Ale môžem to skúsiť navrhnúť
:D
No ak nie je pripraveny prenocovat inde, tak si zavolajte k sebe niekoho na postrazenie. Kludne mozete dat uspat maleho este vy a potom aspon na par hodin vybehnete niekam...inac nevien no, tazko radit ked vam hlavne chyba ta energia a neviem, ci sa vam vobec chce ist este niekam 🫣😅.
No ak nie je pripraveny prenocovat inde, tak si zavolajte k sebe niekoho na postrazenie. Kludne mozete dat uspat maleho este vy a potom aspon na par hodin vybehnete niekam...inac nevien no, tazko radit ked vam hlavne chyba ta energia a neviem, ci sa vam vobec chce ist este niekam 🫣😅.
@oceanahory no my by sme aj šli, len to že nemáme kde nechať malého a cez víkend sú tu aj dve manželove deti a je to také že zas chcem aby bol aj s nimi, možno keby prídu moji rodičia tu a my von z domu nemuselo by to byť zlé
No vidis, zavolaj si rodicov k vam a vy zbehnite aspon na 1-2 hodinky do najblizsieho podniku, aby ste boli na dosah, keby nieco 😉👍. Urcite vam to prospeje!
Deti by mali byt ulozene o 20:00, kym zaspia si otvorte vinko.. aka veda okolo toho..rano sice vstanu skor, ale to sa vydrzat da..no tie vecery su na nezaplatenie
Ja som myslela, ze nejake na navsteve mas, ze zo susedstva 😆
Zavolaj si rodicov teda a skuste na 2 hodky vybehnut spolu. Kludne aj ze idete len na kavu, tam kdesi odstavte auto a trosku nech je rodeo. Clovek musi improvizovat sem tam 😂
Pripadne nejaku aupairku cez den, nech vezme decka na ihro vsetky. A hned mate dve hodiny na ved vies co🫣nam sa toto osvedcuje najviac, vecer sme castokrat unaveni a decka nam chodia spat zatial dost neskoro
My sme boli sami na deti. Vždy sme trvali na tom, aby išli spať najprv o 20:00, teraz o 21:00. Ráno vstávame o 4 alebo o 5. Aby sme aspon hodinu denne mali pre seba. A funguje to. Pravidelne sa milujeme alebo len tak sedime s poharikom vina a rozpravame sa.
Prisli sme na to,ze je super vziat si 1 den volno z prace, ked su deti zdrave a v skolke alebo skole.
Zamavame im z okna, ked idu do skoly a hajde naspat do spalne a do 15:00 sa nevracajte 😀
A cez den sa snazit trochu setrit, 5 naj kamosiek: pračka, sušička, umývačka riadu, indukčná varná doska a kuchta 🙂

riadne deti cez den vycerpat :D ale aby ti nespali cez den, ale padli ti do postele hned.az vecer.