Ako pomôcť manželke dosiahnuť orgazmus?
Dobrý deň,
chcel by som sa poradiť ohľadom intímneho života s manželkou.
Máme 29 a 28 rokov, sme spolu 11 rokov, z toho 3 roky manželia. V poslednom období (asi rok) má manželka problém dosiahnuť orgazmus pri milovaní. Snažím sa na tom pracovať – pozeral som rôzne videá, podcasty a rady odborníkov, ako ženu čo najlepšie uspokojiť, ale zatiaľ bez výrazného úspechu.
Skúšali sme rôzne polohy, ktoré sa často odporúčajú, no nepomohlo to. Taktiež som skúšal orálnu stimuláciu, ale manželke to nie je príjemné, aj keď sa snažím, aby to bolo čo najlepšie.
Obaja sme zdraví, nemáme žiadne známe zdravotné problémy. Preto by som sa rád opýtal, či má niekto podobnú skúsenosť alebo vedel by poradiť, na čo sa zamerať, prípadne čo skúsiť inak. Skúšam som aj vibrátor alebo Satisfyer, s tým že predohra bola skôr zameraná na upokojenie manželky a pomocou erotickej pomôcky ale bohužiaľ bez orgazmu. Bol to štýl aký len som vedel ako chlap poskytnúť. Kvalitné cenovo vyššie, vyhrievané, vybračne , rotačne. Techniky ake má napadli, rýchlo, pomaly, nežné, tvrdo. Ale všetko bez výsledku. Pri milovaní taktiež, či pomalé romantické tempo, či rýchle a výbušné. Pri milovaní sa snažím môj organizmus oddeliť. Tak klasický 30-40 min zvládnem potom už cítim že pomalý prichádza orgazmus v tej situácii sa snažím partnerku uspokojiť orálne, manuálnou stimuláciou(prsty) ale bez výsledku. Keďže je to moja prvá žena (dúfam že aj posledná) v intímnom živote tak neviem ako ďalej postupovať.
Ďakujem veľmi pekne ;)
Vopred ďakujem za každú rozumnú radu
@njak skúšam všeličo aby náš sexuálny život bol čo najlepší. Bucham ju po riti typu že aká si pekná. Povie že není jej to príjemné. Keď skúsim také spontane že je v kuchyni a z ničoho nič prídem zo zadu chytím ju a poviem niečo na štýl že idem ta pretiahnuť tak málo kedy povie že súhlasí väčšinou že len myslím na sex a chcem len sex.
@anonym_autor bolo jedno obdobie že toto robil aj moj chlap a islo mi to na nervy… par krat som ho zrusila že teraz niečo robím, potom že som unavená, nechce sa mi atd. Bol z toho smutný že nechcem sex a myslel si že ho neprirahujem. Mame malé dieťa a ja som veľa krat povedala, ze som unavená, čo aj bola pravda ale bola to aj výhovorka aby sme nemali sex. Proste nechcela som sex, nebola som vzrušená, pritom ked sme nakoniec mali sex vzdy som si to užila.
Po nejakej dobe som si uvedomila že mi chyba taka ta intimita duchovna akokeby, len si ľahnúť spolu, poobjimat sa, pomojkat sa ale bez toho aby za tym nasledoval sex. Keď som mu to povedala bol s tym úplne v pohode, začali sme mať večery že naozaj sa len poobjime, lezime spolu ale viem ze nečaká odo mňa teraz sex a že nemusim sa nútiť. A po nejakej dobe už som zase zacala cítiť tu blízkosť a aj chut k sexu sa vrátila. Teda moja rada ja taka že nesklonuj všetko k sexu, nechaj tie narážky typu tak by som Ta teraz pretiahol a pod. Len jej povedz na rovinu že ano mrzi za, ze nema chut na sex ale to je ok. A že mozte sa niekedy len tak objímať a mojkat aj bez toho že budeš cakat sex, a že sa musi určite spraviť a pod. Žena musi cítiť tu blízkosť a byt psychicky v pohode, a nemať vkuse myšlienky typu “viem že chce sex, zase budú nejake narážky, vecer to dajako dam nech si splním povinnosť aj keď nemam chut, nech len mám pokoj”

Ak jej nepomáha ani Satisfyer- čo je mimochodom úžasná vecička 🤪 tak tam bude iný problém - už ju nepriťahuješ, iný chlap na obzore, frigitida, zdravotný problém - treba naštíviť sexulóga, psychológa. Ale predpokladám, že aj to odmietne.
Prepáč, ale keď to čítam, je mi ťa normálne ľúto. Keď si ja predstavím, čo my s manželom stvárame aj po x rokoch manželstva 🤭