icon

Ako povzbudiť partnerku k orálnemu sexu?

williamlequeux
Včera o 11:48

Moja partnerka nemá v obľube orálny sex…

…ja ho naopak zbožňujem. Sú to však už roky, čo netrpezlivo čakám a skúšam všeličo možné aj nemožné, no vždy ma nechá čakať predo dvermi. Ako partnerku povzbudiť, aby sa uvoľnila a vpustila ma do svojho lona? Opačne to funguje skvele, paradoxne… 🍆

Obávam sa, že argument typu “bývalá stonala rozkošou” nemusí zafungovať. Čo by mohlo pomôcť? Aká je tvoja skúsenosť? Čo ti pomáha uvoľniť sa?

Pre vylúčenie všetkých pochybností uvádzam, že reč je o orálnom sexe muža žene. Všetky návrhy musia, prirodzene, zohľadňovať konsenzuálnosť zo strany partnerky.

Vopred vďaka!

W

earlgrey
Včera o 13:20
@anonym_c86ac2

@earlgrey 🤣 hej, nedocitala som, automaticky som myslela,ze chce tamto. Tak aj to chce možno lízať 😁

@anonym_c86ac2 🤣🤣🤣 no veď môže no

anonym_20c182
Včera o 13:23
@anonym_c09567

Ja ho tiež nemusím, podľa mňa je to zábava iba pre muža. Ale občas je potrebná zmena alebo nejaké spestrenie. Navrhni jej samozrejme lubril a gumu. To daj ako jasne stanovisko. A myslím že ak si dáte pred tým fľašu vina nič nepokaziš. Vlastná skúsenosť.

@anonym_c09567 "lubril a gumu" pri orálnom sexe? Na čo je to dobré pri tomto druhu sexu, prosím ťa? 😂

patrike
Včera o 13:37
@earlgrey

@patrike No každý potrebuje alebo ľúbi niečo iné 😁 ja osobne potrebujem vášeň, silu, dominanciu chlapa. Nie som na ťuťuli muťuli ale na druhej strane, z muža vysajem aj mozog 🤣🤣🤣 ale tiež to nie je romantické...skôr divoké 🤷‍♀️ ale keďže chlapi sa o svojích vtákov boja, musí to byť chlap, ktorý preferuje to, čo aj ja 😁

@earlgrey Toto nema nik na cele napisane a ked sa daju dokopy dvaja bigotaci, mozu byt po zacati konzumacie sviatostneho manzelstva poriadne prekvapeni, ako im to neladi a s takymi hlboko pudovymi zalezitostami ani modlenie nic neurobi.

anonym_4d2aed
Včera o 13:39

Ja tiež na to nie som. Pre mňa je to ako keby, keď ideš bozkávať bradavku, ale robíš to o 2 cm vedľa. Proste omnoho lepšie mať niečo dnu 🤣
Ale ako spestrenie ok, len také krátke…

earlgrey
Včera o 13:43
@patrike

@earlgrey Toto nema nik na cele napisane a ked sa daju dokopy dvaja bigotaci, mozu byt po zacati konzumacie sviatostneho manzelstva poriadne prekvapeni, ako im to neladi a s takymi hlboko pudovymi zalezitostami ani modlenie nic neurobi.

@patrike No nemá, preto o tom treba komunikovať, otvorene 🤷‍♀️

anonym_8295bf
Včera o 13:53

@williamlequeux jednoducho keď nechce daj jej pokoj alebo si nájdi inú

anonym_8295bf
Včera o 13:55

Každá to máme inak ja som sa v živote pri penetrácii neurobila zato oral tam mám aj 5 orgazmov.. ale musí to chlap aj vedieť ak jej 20 minút lizes lavy pysk s tým že je to klitoris tak sa nečudujem že nechce

patrike
Včera o 13:56
@earlgrey

@patrike No nemá, preto o tom treba komunikovať, otvorene 🤷‍♀️

@earlgrey Uz si to priam predstavujem, ako panic a panna, pre ktorych je hriechom aj masturbacia, presne pred svadbou vedia, co by chceli v posteli a este sa o tom rozpravaju. Z toho sa urobi akurat farar, ked sa budu spovedat z hriesnych myslienok.

anonym_eb8fae
Včera o 14:28
@petracandle

Asi tu schytám kritiku ale čo má pani vlastne za problém? 😃 v poriadku, že nepreferuje orálny sex (ja milujem, ale chápem), ale to je naozaj tak ťažké doslova na pár minút roztiahnuť nohy a nechať mladého pána sa činiť? 😃 nepoviem keby ju chce penetrovať 40cm dildom do análu, ale roztiahnuť nohy pre svojho partnera a vidieť, že mu to robí radosť (keď už teda jej nie) 😃

@petracandle sorry keď ju to nebaví tak na čo. Keby ma niečo nebaví a nevzrušuje a ja mam prerušiť svoju nadržanosť/predohru/sex/niečo, len pretože to partnera baví, no neviem .. akože nadrzanost - nadrzanost - STOPKA teraz jeho chvila a ja budem 5 minút ležať a čakať na koniec - ,,nadržanosť" - konečne koniec .. nie vďaka

brrunetkaa
Autor odpoveď zmazal
anonym_57329b
Včera o 14:42

Ja to mám tiež tak, že nuda, lebo málokedy nájde správny bod a keď sa trafí tak je vymalované a už sa mi ďalej nič nechce.

iwesska
Včera o 14:55
@petracandle

Asi tu schytám kritiku ale čo má pani vlastne za problém? 😃 v poriadku, že nepreferuje orálny sex (ja milujem, ale chápem), ale to je naozaj tak ťažké doslova na pár minút roztiahnuť nohy a nechať mladého pána sa činiť? 😃 nepoviem keby ju chce penetrovať 40cm dildom do análu, ale roztiahnuť nohy pre svojho partnera a vidieť, že mu to robí radosť (keď už teda jej nie) 😃

@petracandle A mozno jej to nie je prijemne??? Ja toto nechapem furt,preco sa zeny maju stale obetovat,aby bol chlap blazeny. By som chcela vidiet chlapa,co by si nenechal spravit anal,ako by sa obetoval kvoli zene a nechal sa obrabat nejakym umelym dildom,len kvoli jej poteseniu.
Autor - nijako,nechaj ju na pokoji a respektuj jej potreby.

patrike
Včera o 14:58
@iwesska

@petracandle A mozno jej to nie je prijemne??? Ja toto nechapem furt,preco sa zeny maju stale obetovat,aby bol chlap blazeny. By som chcela vidiet chlapa,co by si nenechal spravit anal,ako by sa obetoval kvoli zene a nechal sa obrabat nejakym umelym dildom,len kvoli jej poteseniu.
Autor - nijako,nechaj ju na pokoji a respektuj jej potreby.

@iwesska Takych najdes dost, kedze prostata je erotogenna zona.

anonym_b7711a
Včera o 15:07

Autor už zrušil účet

anonym_e8ef17
Včera o 15:07

Viete, co, ja som mala po oralnom sexe obcas problemy, proate ine bakterie ako mam besne tam dole a nie a nie za z toho vyhrabat a aj opacne, zdola som streptokoka mala v hrdle. Akoze bezna flora, nic strasne, ale nie na spravnom mieste a dlho trvalo, kym sa to vyriesilo. Ak by niekto namietal, ze chori to ludia nemaju robit. Nie, nikto nebol chory.
Alebo mozno sa jej hnusi take, ze ju budes lizat a potom sa chces bozkavat. Toto ja mam problem, ked to aj muzovi mam robit. Nemam to velmi v oblube ani davat, ani dostavat. A kedze ja mam lepsi orgazmus ten vaginalny, tak niet o com. Viac si uzijem klasicky sex.

michaela329
Včera o 15:09
@anonym_b7711a

Autor už zrušil účet

@anonym_b7711a autor asi očakával nejaké erotické predstavy a dostal nieč ine 😁

anonym_b7711a
Včera o 15:12
@michaela329

@anonym_b7711a autor asi očakával nejaké erotické predstavy a dostal nieč ine 😁

@michaela329 ja som mu už minulú diskusiu (o ženskosti) akosi neverila, bežne si takto nepamätám kto tu čo píše, ale zrovna vyjadrovanie tohto človeka vo mne nejak zarezonovalo a nie v najlepšom… aj tu tie otázky “ Aká je tvoja skúsenosť? Čo ti pomáha uvoľniť sa?” … neviem to vysvetliť, ale veľmi zvláštny pocit z neho mám a tiež mi to príde, že zámer bol iný 😅

earlgrey
Včera o 15:16
@patrike

@earlgrey Uz si to priam predstavujem, ako panic a panna, pre ktorych je hriechom aj masturbacia, presne pred svadbou vedia, co by chceli v posteli a este sa o tom rozpravaju. Z toho sa urobi akurat farar, ked sa budu spovedat z hriesnych myslienok.

@patrike a takí ľudia v dnešnej skazenej dobe ešte existujú? 🤔

anonym_02079b
Včera o 15:18

@williamlequeux mna to tiez bavi asi tak prvu minutu. Potom uz nech sa ide na vec.

patrike
Včera o 15:50
@earlgrey

@patrike a takí ľudia v dnešnej skazenej dobe ešte existujú? 🤔

@earlgrey Minimalne jeden sem chodi a hlasa svoje cnostne mudrosti.

earlgrey
Včera o 16:24
@patrike

@earlgrey Minimalne jeden sem chodi a hlasa svoje cnostne mudrosti.

@patrike Už tu málo chodím, tak som zatiaľ nezaregistrovala. Ale musí to byť zaujímavý človek 😁

brendaa
Včera o 16:34
@earlgrey

Pripájam sa do klubu žien, pre ktoré je oral nuda a nehanbím sa to tu napísať ani pod svojou prezývkou 🤣
Ale partnera nechám, ak ho to vzrušuje, ja si to odležím, popozerám, či niekde nie je pavučina na strope, naposledy som zistila, že mi praská strop a trebalo by to opraviť...tak hneď som to mužovi povedala...že keď sa dohrá, môže mi opraviť strop...aj vlk sýty aj ovca celá 🤣🤣🤣

@earlgrey 🤣🤣🤣👌🤣🤣🤣 chýba tu ešte jeden do partie 😁

earlgrey
Včera o 16:55
@brendaa

@earlgrey 🤣🤣🤣👌🤣🤣🤣 chýba tu ešte jeden do partie 😁

@brendaa Myslíš JEHO? 🤣 on oral miluje, ale isto by dal autorovi dobré rady, len škoda, že autor utiekol a zrušil si účet 😁

anonym_c43018
Včera o 17:08

@williamlequeux Akože ty jej chceš robiť orál ??? No fuj. Sú ženy, ktoré toto neznášajú.

pr85
Včera o 17:14
@thirstymonk

Hmmm ja mam skôr opačný problém. :D

@thirstymonk A to aký? Vyžaduje orál od teba žena? Mojej sa toto hnusi a nikdy by to nechcela odo mňa. Mne to párkrát spravila (samozrejme ako predohru k normálnemu sexu a na počudovanie sa mi to páčilo).

earlgrey
Včera o 17:27
@pr85

@thirstymonk A to aký? Vyžaduje orál od teba žena? Mojej sa toto hnusi a nikdy by to nechcela odo mňa. Mne to párkrát spravila (samozrejme ako predohru k normálnemu sexu a na počudovanie sa mi to páčilo).

@pr85 jej sa hnusí ak by si jej to robil ty, ale nehnusí sa jej keď oral robí ona? 🤔

thirstymonk
Včera o 17:53
@pr85

@pr85 nie ja chcem jej, ale ona nechce 😁

iwesska
Včera o 17:57
@patrike

@iwesska Takych najdes dost, kedze prostata je erotogenna zona.

@patrike Pre teba mozno,moj muz by ma s tym dildom vyslahal,keby som sa o to pokusila🤣

anonym_d193ad
Včera o 18:52

ani mna to nebavi, radsej prstami G bod, keby vsak mal zalubu v tom, nemam problem, vsak to je najmenej

anonym_d193ad
Včera o 18:53
@pr85

@pr85 na pocudovanie 😆 ty sa uz uvolni, v kazdej teme o sexe si